![]() |
הצעצוע החדש של גוגל... YouTube
|
הם כבר קנו? או שבמגעים?
|
אני רציתי לקנות אבל הם ביקשו יפה אז נתתי להם לקנות..
|
ציטוט:
חרמון הספאמר שלח איזה 700 פוסטים בבלוג שלו! |
לא ביליון! מליון.
לא חושב שיש חברה עם בליון :\ וואלה, כל הכבוד לגוגל, ניראה מה התגובה של מיקרוסופט. |
ציטוט:
רשום שם בליון שזה יוצא אם אני לא טועה ככה: 1,650,000,000$ נכון? תקנו אותי |
קראתי בנענע :\ כתוב מליון, ואין מצב שבליון - תחשוב בהגיון!
|
חחח אליאב כמה חרוזים :D
ואממ כן אכן צעצוע חדש למרות שאני יותר אוהב את flix של תפוז :) |
1.65 מיליארד.
|
ח'ברה,
1.6 מיליארד. |
חחח פאק :| הלוואי עליי
|
PROZIT.NET
אם בא להם אני מוכר ב106 שקל חחח זול כדי להם |
ביליון באנגלית=מילירד בעברית.
והינה גוגל כמיקורוספט התחלה ליקנות מתחרים... גוגל בסופו של דבר תיהיה גרוע ממיקרוסופט, נכון שאצלה הכל ההיפך, כי הכל חינם. אבל לגוגל יש את הפרטים של כולנו, כולל הכל. דבר הגרוע פי כמה וכמה מזה. אבל בכל מיקרה אחלה רכישה, שיבואו אילי נימצא מה לימכור!:D |
ציטוט:
מה נגיד...בהצלחה לגוגל. |
היום בדיוק שמעתי על זה בחדשות (של הלילה)
lom הם עקפו אותכם בקניות |
לא אופתע אם גוגל ירכשו בסופו את מייקרוסופט.
|
ציטוט:
מייקרוסופט לא יתנו לזה לקרות. זה לא טוב לאף אחד! |
ציטוט:
בכל מקרה, אם Google רכשה את YouTube, היא עשתה את הצעד הנכון (זכרו שYouTube משתמשים בGoogle Adsense, אז Google יודעים טוב מאוד כמה הם מרוויחים, ויותר מכך כמה הם יחסכו אם ירכשו את YouTube). |
וד"א, אם youtube, היו עולים 1.6 מיליון דולר.
הייתי לוקח הלוואה וקונה אותם בעצמי! |
ציטוט:
Google שווים $80,000,000,000, בעיקרון לא חסר אנשי עסקים אשר שווים מיליארדים (מן הסתם יכולים לקבל איזה סכום שבא להם מהבנקים) שיכולים לרכוש את Google. |
איזה סכום :|
אלפית מזה היית מספיקה לי =\ |
ציטוט:
שזה כלום לעומת מה שזה שווה באמת, ויהיה שווה אחרי הטיפול של גוגל עם גוגל וידאו ואני מצטט את חרמון : ציטוט:
|
וגם הם חוסכים לעצמם את התשלום לYouTube במסגרת תוכנית הפרסומות שלהם.
|
ציטוט:
אז גוגל גם מרוויחים מזה |
ציטוט:
כי תחשוב מה זה שאתה מקבל 1$ אבל משלם חצי $ לאתר. ואתה משלם עכשיו 1.6 מיליארד $, אבל מקבל את כל ה1$ מהקליק לדוגמא. |
ציטוט:
ויש קליקים ששווים הרבה יותר מ$1. |
ציטוט:
אבל בסדר. ד"א, אם google ילשבו את youtube במנוע חיפוש, תחשוב מה זה יעשה לערך שלהם ולפרסומות! |
טוב לדעת =]
|
ציטוט:
אגב לגוגל יש video google הם מתכוונין לעשות אחיוד ? |
כן ראיתי.. (:
ציטוט:
Microsoft רצו לקנות את גוגל אבל גוגל דחו אותם אני חושב שבגלל שמיקרוסופט רצו להפוך את גוגל לממוסחרת ובמקום בחינם הכל בכסף (כמו שהכל אצל מיקרוסופט בכסף). אגב שמעתי לפני כמה זמן שגוגל מעוניינים להפוך למתחרים עד הסוף של מיקרוסופט ולפתח מערכת הפעלה שתופץ בחינם (: |
ציטוט:
גוגל רצתה או שעדיין רוצה לפתח מערכת הפעלה חינאמית מבוססת לינוקס שתהיה כמה שיותר דומה לווינדוס ולעקרונות שלה... לבנתיים לא שמענו כלום, אז לא נראה לי שתהיה מערכת כזו בזמן הקרוב. |
ציטוט:
ואני חושב ששמעתי לפני כמה זמן שהמערכת בפיתוחים אבל אל תתפוס אותי במילה... חג שמח. |
מדובר על 1.6 מיליארד דולר, שזה כמובן סכום שאף אחד מאיתנו לא יכול לשלם.
אני רוצה גם להגיב על כמה דברים: 1. הפרסומות של גוגל, הם בעיקר רווח של גוגל, למה? כי המפרסם משלם 2$ לדוגמא על כל לחיצה, ובאתר גוגל נותן ליוטיוב על כל לחיצה רק 1$ לדוגמא, אז יוצא בסופו של דבר ששניהים מרויחים רק שגוגל יותר(גוגל נותנים הרבה פחות מ1$ לבעלי האתר), ומי שמפסיד הוא בעיקר האתר תפוז(כמעט כל הפרסומות שם הם של פליקס שייך לתפוז.) 2. גוגל בהחלט כנראה הולכת לצאת עם מערכת הפעלה משלה, אבל זה לא יקרה בחודשים הקרובים, בטוח שלא. בקיצור, גוגל אחלה חברה, ואתם צריכים לשמוח מהרכישה והזאת ובכלל מכל רכישה, כי האתר יהיה עוד יותר ויותר איכותי(ולא, זה לא שתראו פתאום שינויים בתצוגה או משהו, לאט לאט תתחילו לראות דברים.) |
חח איך נבהלתי ;P חשבתי שגוגל קנו את YOUTUBE ביותר כסף ממה שאדובה קנתה את מקרומדיה
חחחחח |
חבל רציתי לקנותת
|
רגע זה אומר שהם גם קנו את sextube ?
|
אני די בטוח ש-Youtube יתמסחר מבחינת תכנים, ללא ספק האתרים יתאחדו, ובטח Youtube החדש יכיל סרטונים לא חינמיים. שיהיה להם בהצלחה, מצפה למערכת הפעלה של Google.
|
לגוגל כבר יש מערכת הפעלה משלהם
מוכנה ועובדת אבל הם משתמשים בה רק במשרדים שלהם הם לא מפיצים אותה עדיין כי זה רק למטרות עבודה ניראה לכם שגוגל ישתמשו בחלונות חח איזה מצחיק זה יכול להיות בכל מיקרה גוגל כבר אמרה שלא יצא בשנים הקרובות מערכת הפעלה מישום שזה לא מתאים להם כעט תנו להם להשתלט על האינטרנט אחר כך על הוינדוס זה כבר יהיה בלי בעיה יותר מחצי עולם יקח את המערכת של גוגל גם יותר טוב וגם תיהיה בחינם חח אז בטוח שישתמשו בה כולם |
אל תחשוב שיהיה להם כ"כ קל להשתלט על האינטרנט,
הם כרגע שולטים בתחום מאוד מסויים באינטרנט שהוא החיפוש... כל השאר לרוב מיקרוסופט שולטת כגון שרתים וכו'... אל תמעיט בערכה של מיקרוסופט... בוא נגיד שאני מאמין שהמנצחת במלחמה בינהן היא מיקרוסופט שמנוע החיפוש שלה הולך ומתקדם ותאמין לי שיש לו פוטנציאל... ועם יציאת ויסטה המנוע חיפוש שלהם יהיה מובנה ואז כל העולם ישתמש בו, בדיוק כמו שהם עשו עם ה-EE ובגלל זה הוא הדפדפן המועדף בעולם. |
באנגלית BILLION זה מיליארד אצלנו זה למה אתם מתבלבלים :C
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ