![]() |
הייתם נותנים 5 מגה?
נגיד אתם מנהלי חברות איחסון
מישהו בא אליכם אומר לכם השרת שלי נפל או לא יודע מה והוא מבקש מכם 5 מגה לכמה ימים.... הייתם נותנים? |
אם היה לי מאיפה, בלי הגבלה של חשבונות בכיף הייתי נותן.
|
אם זה 5 מגה לכמה ימים...למה לא?
הצבעתי כן |
אם הוא לא מעלה תכנים לא חוקיים ברור שאני ייתן .
|
לא תמיד!
תלוי בכמה גורמים...אם רשימת הלקוחות שלך מסודרת וכלום לא יושב לך על הראש, אז כן, אבל תדאג לרשום שזה זמני, מניסיון דברים שלא רושמים נשכחים ואז יום אחד אתה נכנס לפאנל ואתה רואה שחצי מהמשתמשים ~חסות~, לא נעים באמת. |
למה לא (:
|
בטח שכן :)
|
לא :D
חח סתם כן אבל אמרתי לך שאני אתן לך עוד מעט אז מה אתה מתחיל לפתוח לי סקרים? ;P |
אם מישהו היה אומר שזה זמני
|
חח בר זה לא קשור אליך
באתי אליך לבדוק..... אני לא צריך |
ציטוט:
|
לא יפריע לי...
5 מגה? זמני או לא זה לא יפריע.... כל עוד זה לא מעורב עם תכנים לא חוקיים או שזה לא יהיה איזה מתכנת שפתאום בא לו לבדוק לולאות CronJobs. |
עוד מעט תתחילו לבקש גם מנהג המונית: גם ככה אתה נוסע, קח אותי חמש קילומטר.
אם אני מתפרנס ממשהו לא אתן ממנו חינם. ואני אסייג את עצמי בזה שאומר: בכל כלל יש יוצא מהכלל. |
כן ממילא אני מחלק עכשיו חסויות XD
|
לא הייתי נותן לו מגה.
אם מישהו צריך לזמן קצר כמות קטנה של אחסון עם אופציה להפניית דומיין יש מספיק שירותים חינמיים. |
אשמח לעזור גם אפילו 50 מגה...
אל תשכחו שאפשר להיות בני אדם ולעזור אחד לשני... ובנוסף אולי גם תרוויחו לקוח שיישאר. הרי עשיתם לו טובה ואולי בכלל השרת שהיה עליו גם ככה לא היה טוב. |Lol| |
בטח שהייתי נותן, ואפילו יותר מ-5 מגה !
|
ציטוט:
ותסכים איתי שרוב החברות בתחום (לפחות בישראל) לא עושות את זה בשביל קצת כסף מהצד, אלא כעסק קבוע-חברת האחסון היא בעצם מקור ההכנסה של הבעלים, קשה לי להאמין שבעל חברה כזאת יתן חסות. |
הייתי נותן, בכיף
|
ציטוט:
80% "מהחברות" פה לא פותחים את העסק שלהם על מנת להרוויח, אלא סתם בשביל "הכיף". המטרה של עסק איכסון היא להרוויח ולא לתת חסויות, אם לא שכחתם. |
תלוי מה...
אם אני יודע שהוא באמת זקוק לזה...בדחיפות, כן. אבל אם אחרי זמן מה אגלה שהוא לקח את האכסון לסתם והאכסון שלו בסדר גמור? בחיים לא...אוכל חינם ולא נראה לי. פשוט וקל, לכל בן אדם יש 20 ש"ח בחודש לאכסון...גם למי שאין עבודה, מקבלים מהמדינה קצבאות אבטלה שבהם אפשר למממן 20 ש"ח. אתם אומרים: "אם למישהו אין עבודה הוא לא יבזבז על זה 20 ש"ח"...אז למה הוא מבזבז על אינטרנט? שיוריד את המהירות ובהפרש יקנה אכסון. כמובן, הכל פה בכלליות, אציין שיש אנשים שבאמת אין להם...ולהם מגיע. |
לא ממש הצבעתי..
אני לא אתן סתם חסות של 5 מגה למשהו שיכנס אליי לאי סי קיו. תאמין לי שאף אחד לא יבקש ממך חסות כזאת, כל אחד מתחיל מ 50+.. אני אתן חסויות רק למי שממש צריך, לא פורומים וכאלה. אני מדבר יותר בכיוון של אתרי הנצחה וכאלה. |
כבר נתתי לאנשים 5 מגה(אמרתי להם 5 מגה, תאמתי זה היה הרבה יותר) לאחסן רק אתר פתיח לפני שהם יקנו אחסון :|
אחרת למה אנשים צריכים 5 מגה ? מה אפשר להעלות שהוא לא חוקי ב5 מגה ? ף\ |
ציטוט:
הוא ירצה איחסון כדאי לפתוח אתר, אתר=עיצוב,תיכנות,דומין,איחסון עיצוב,תיכנות,דומין,איחסון=עולים כסף ככה שכסף יש לו ואם אין לו ת20/30 לחודש אז שלא יפתח אתר |
ציטוט:
-חומר פורונוגרפי (קטינים) -וירוסים -ספייוורים -מערכות פרוצות -סיריאלים -שירים -תוכנות קטנות -כלים לפריצה ואני בטוח שעם עוד קצת מחשבה הרשימה תהיה ארוכה יותר. |
ציטוט:
|
תלוי ב 1001 דברים. אבל בגדול לא.
כמו שבחנות לא יתנו לך מסטיק ב 30 אגורות בחינם. |
ציטוט:
באורנג' למשל, יש קפה חינם כמה שאתה רוצה, סוכריות קפה חינם, לא חסר. |
ציטוט:
לגבי אורנג' זה תרגיל שיווקי ידוע למשוך לקוחות או להרשים לקוחות. |
אם הייתה לי חברת איחסון אז כן.. 5 מגה אני אתן לבנאדם טוב גם לכמה חודשים כמובן אם זה לא חומר לא חוקי.
|
למה לא?
יש לי את המקום, למה לא לתת למישהו לעשות לו טוב? כל עוד זה חוקי אין בעיות עם זה. |
כן במידה וזה לתקופה של לא יותר משבוע ולא מכיל תכנים לא חוקיים.
|
כן..
(ובקשר למי שאמר על המסטיק): אם אתה בעל חנות ואתה רואה מישהו מתעלף, לא תפתח בקבוק מים מינרלים ותתן לו? (זה סתם בהגזמה בכוונה, אבל הבנתם את הרעיון..) |
חחחח הייתי שולח אותו לגיא וגיא היה נותן לו = תרתי משמע :] חח סתם D:
אממממ אבל אם היה לי אפשרות אז כן. |
ברור
ברור
|
אני הייתי נותן מה אני קמצן חח זה כולה 5 מגה
|
ציטוט:
ואורנג' לא כל כך נחמדים, הם פשוט יודעים שאם תצטרף אליהם הם ירוויחו 1000% יותר (לפחות) ממה שעלה להם הקפה. בכל מקרה, הרשו לי לחדד את עצמי: לא הייתי נותן סתם חסות כל עוד אין לי רווח פוטנציאלי ממנה. |
ציטוט:
כמה לולאות ב CronJobs. ומי שהיה לו ניסיון עם לולאות יודע שזה יכול להעיק יותר מ-5GB עמוסים בקראקים ופורנוגרפיה. |
לולאות=?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ