![]() |
שאלה בקשר לגוגל אדסנס אם אפשר.
אני רוצה להציב באתר מסויים שלי למשל csf.co.il שייפתח את הפרסומות הללו של גוגל, נודע לי שצריך לפתוח אתר עם כמה דפים או משהו כזה באנגלית ודרכו אפשר לעשות את זה, בכל מקרה עשיתי את זה:
http://csf.co.il/goocsf/ עכשיו, מה צריך לעשות עוד כדי שאני אוכל להשתמש בפרסומות של גוגל? צריך לבנות שמה עוד דפים במה שעשיתי עם עוד תוכן אולי? ממה שהבנתי צריך שהאתר יהיה UTF 8 אבל זו לא הבעיה, בכל מקרה מי שמבין בזה אני אשמח שיסביר לי קצת מה אני עושה כדי להציב את הפרסומות האלה. |
אתה צריך לשלוח להם אתר באנגלית עם איזה 7 עמודים באנגלית.
ושהאתרים שבהם אתה שם את הפרסומת יהיו בקידוד של UTF 8. קרא את זה- http://www.themador.org/catgorys-catid-5.htm |
אז האתר שעשיתי למלא בו 7 עמודים והאתר שבו אני רוצה את הפרסומות שיהיה בקידוד UTF8? הבנתי, תודה רבה :)
ואני כרגע קורא את מה שנתת לי, תודה רבה אחלה של מאמר |
כדי שיאשרו אותך אתה לא חייב אתר באנגלית...
אתה יכול להגיש להם אתר בעברית, ולהגיד להם שהוא באנגלית.. באימייל שישלחו לך הם יגידו שלא תקבל תמיכה על אדסנס לתוכן ששמת באתרים בעברית... וכמובן, UTF-8 שיהיה.. |
סבבה הוא UTF8, אז אם CSF.CO.IL יהיה UTF8 אני גוגל אדסנס יאשרו אותי?
תודה שוב. ואיך אני קובע איזה פרסומות ירוצו לי באתר? (ממה שהבנתי חייב לפתוח אתר באנגלית בתור התחלה) אני רוצה לדעת איך זה עובד... בכמה מילים לא במאמרים שלמים, שכבר הספקתי לקרוא כמה בנושא |
אם האתר בעברית, יופיעו סתם פרסומות בעברית.. מכל מה שיש בעברית...
(אם זה באנגלית, אז יבואו פרסומות באותו נושא של האתר..) הם יאשרו אותך גם אם לא תהיה UTF-8, פשוט כדי לשים את הפרסומות באתר בעברית את צריך UTF-8... אם לא הם לא יפעלו.. ושוב, לא, לא חייב אתר אנגלית... |
אהה אוקיי, אז אם האתר שלי זה CSF.CO.IL והוא תומך UTF8 גוגל יאשרו לי את האדסנס?
בדוק? |
לא צריך שהוא יהיה תומך UTF צריך שהוא יהיה UFT אם אתה לא יודע לעשות אותו UFT8 תגיד ונעזור לך
ואם הוא יהיה UTF8 כן הם יאשרו לך אבל תזכור לרשום בשפה של האתר אנגלית אחרי זה לא שווה כלום כי אם תרשום בשפה עברית זה לא יאפשר לך |
ציטוט:
יכול להיות בעברית.. רק בהרשמה תגיד שהוא באנגלית.. כי אם לא, תקבל רק אדסנס חיפוש... |
מה הכוונה תכנים נוגדים לתקנון?
|
ציטוט:
תיפתח שם איזה מיני אתר עם כמה עמודים ושיהיה טקסט ואז כנראה יקבלו אותך |
ציטוט:
אבל בקצרה: פורנוגרפיה, ווארז, "תועבה מוגזמת" (כמו שהם קוראים לזה) וכאלה דברים... |
איזה שטויות ואיזה בטיח, ביום ראשון הרגשתי הצעה להתקבל לגוגל אדנסנס, לאתר עם עמוד אחד שבקרוב יפתח,
שחלק מהתוכן שלו לקוח מויקיפדיה - האתר שבחתימה שלי, והתקבלתי! |
ציטוט:
לדעתי, ככל שיהיו יותר עמודים באתר שמנסה להתקבל, ככה הסיכוי לטעות הוא יותר גדול. ורצוי מאוד להגיש אתר באנגלית ולא רק להצהיר שהוא באנגלית (אתם בטח לא רוצים להתחיל את מערכת היחסים שלכם עם גוגל בשקר, נכון?) |
ציטוט:
בכל מקרה לא פלא שהתקבלת=>יש לך אתר באנגלית.... וחייב שיהיה טקסט באתר(ולא משנה מאיפה העתקת אותו) |
ציטוט:
ואלכס - סליחה, פשוט לא שמתי לב שאתם מדברים על צורת ההגשה של אתרים בעברית.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נו אז מה לעשות? כבר פתחתי "אתר" באנגלית, מה הלאה?
נרשמתי לגוגל עם האתר באנגלית? ואיך מציבים באתר השני שלי שהוא בעברית? תסבירו לי קצת בבירור |
אם כבר התקבלת, תכנס ללוח הבקרה שלך שם יש לך אפשרויות לעיצוב מודעות הטקסט. אחרי שאתה מתאים אותם לאתר שלך זה פשוט נותן לך קוד שאתה מעתיק אותו ומדביק אותו באתר במקום הרצוי.
כמובן שיש טכניקות למשיכת יותר גולשים על ידי שילוב צבעים מסוימים ומיקום המודעות במקומות מסוימים אבל זה כבר סיפור אחר. |
מה אם התקבלת אחי אני שואל איך מתקבלים... כבר בלבלו אותי, צריך להירשם לשמה עם האתר שלי באנגלית שפתחתי או עם האתר בעברית שהוא UTF8?
|
עדיף עם האתר באנגלית, ככה תהיה בטוח שתתקבל.
|
אני אומר לך שזה שטויות, אתה יכול להתקבל גם עם אתר בעברית ותגיד שהוא באנגלית...
כדי להתקבל לא צריך להיות UTF-8... אבל כדי שהפרסומות יפעלו כמו שצריך צריך UTF-8... |
הכנסתי אתר מסויים באנגלית , בלוג וזהו :}
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ