![]() |
10,000,000,000$
גם להתגרש צריך לדעת: אשתו של אשתו של רומן אברמוביץ', מבעלי צ'לסי, ואחד מעשירי העולם, תובעת יותר מ-10 מיליארד דולר
http://news.walla.co.il/?w=//991266 הם הכירו שלא היה לו שקל .. ואז הוא עשה את כל המילארדים בלי הסכם ממון ובלי כלום . עכשיו יש לו מעל 20 מילארד דולר והיא תקבל חצי ... יש פה מישהו שלא היה מתחתן איתו בשביל זה ? |
קראתי תכתבה מוקדם יותר היום
מצחיק מאוד הוא לא ישלם לה בחיים, הוא יברח לה אם הוא יפסיד בתיק |
היא אהבה אותו עוד כשלא היה לו כלום(לפי מה שאתה אומר) אז מגיע לה לקבל חצי ממה שיש לו...
|
דווקא אתמול ראיתי סרט על אם ובת שמתחתנות עם גברים עשירים ואז עוזבות אותם, ומקבלות משכורת טובה :)
לא נראה לי שהוא ישלם לה... |
חחח
תאמת אני מרחם עליו הייתי אוכל את ה10 ילארד לפני שמביא אותם למישהו חחח זה דפוק היא לא עשתה כלום הוא התעזר לבד "בתמיכתה" חחח זה כלום |
הבחורה יודעת לעשות כסף :)
|
אם היא לא תצא עם 10 אז היא תצא עם 5.....כי בסוף הוא זה שבגד בה..וזה לא בית דין רבני כמו בארץ...ככה שיש לה הרבה יותר זכויות..
ציטוט:
ציטוט:
כל דבר גורם למשהו, אולי אם היא לא הייתה לצידו (כשהוא היה עני) הוא לא היה עושה את ההחלטות שהוא עשה והיה נשאר עני?.. ככה ש...כן..מגיע לה... ציטוט:
|
ציטוט:
מממ היא לא הייתה איתו בגלל הכסף אלא כשהוא היה עני, הוא עצמו בגד בה ככה שמגיע לה הכסף... אלא אם יש דברים שאנחנו לא יודעים... |
חשבתי לרגע שעליתם על יתרת חשבון הבנק שלי..
|
ציטוט:
|
הייתי מביא רוצח שכיר ..8-)
|
אם הוא עשה את הכסף הזה בתמיכתה ואחרי שהוא התעשר הוא יוצא עם דוגמנית מגיע לה חצי.
|
הקדישה לו תקופה מחייה, מגיע לה.
|
ציטוט:
ואגב הבנתי שהיא דוגמנית.. תיראו איזה מכוער הוא.. היא אהבה אותו בלי כסף סימן שזה מגיע לה.. |
מגיע לה טופ כסף חודשי למחייה ברמת חיים גבוהה (נגיד כמו שהיא חייה עכשיו) ופיצויים של נגיד מקסימום 200 מיליון דולר.
לקבל חצי זה לא רק חוצפה, זה גועל נפש. כאשר שותפים נפרדים אני יכול להגיד סבבה, כי הם שניהם השקיעו מזמנם כדי להרוויח את אותו הכסף. הם עבדו ביחד במטרה לזה. אבל פה זה לא שותף, זה יותר כמו מישהו והכלב שלו. עם הכלב אפשר לשחק, להעביר את הזמן, להנות (לא לזיין אני מקווה...) אבל הכלב לא מקבל כלום אם אתה בוגד בו עם כלב אחר. אני מצטער מאוד, אבל חוץ מהסקס אין יותר מדי הבדל - אלא אם היא יעצה לו עצות אסטרטגיות שהביאו לו את הכסף. |
ציטוט:
סרט חזק אהה??? |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא מגיע לה יותר ממה שמגיע לכל אישה שהתגרשה. |
אהה ודרך אגב, זה למה שכשמתחתנים עושים הסכם ממון - אני לא הולך להתחתן בלי הסכם ממון (אם אתם מתגרשים כל מה ששלך נשאר שלך, כל מה ששלה נשאר שלה).
|
ציטוט:
נראה לך שהוא ידע שתוך 10 שנים הוא יהיה ב-10 עשירי עולם ? |
ציטוט:
שטויות, וזה לא משנה מי עוזב את מי כל אחד צריך להישאר עם הרכוש שלו (כל עוד זה לא רכוש משותף, הכסף צריך להישאר אצלו). |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אם היה שיתוף בכל הנוגע לעניין הכסף אז לא הייתה תביעה, היא יכלה לקחת חצי בלי שום מלחמה. אם הכסף אכן נחשב למשתף, היא תקבל חצי פלוס מינוס. ציטוט:
|
ציטוט:
הוא היה אדם רגיל שהוא התחתן איתה אז אין טעם לעשות הסכם כזה וזה נחשב לכסף משותף כי הכסף הזה נוצר כשהם היו ביחד.... |
ציטוט:
דיברת עליו? תראה איזה חלק ציטטתי ואילו חלקים הורדתי: ציטוט:
ובכלל, גם לי אין כסף שעבורו צריך לעשות הסכם ממון (בוא נגיד ככה, אם אני אתחתן עם חברה שלי ואתגרש היא לא תוכל לקחת מיליונים ואפילו לא מאות אלפים) ובכל זאת אני אעשה כדי שבשום מקרה לא יקחו לי את מה שבקושי יש לי. ציטוט:
ובקשר לרומן היקר והעני, אני בטוח שעם ה-10 מיליארד שישארו הוא יצטרך לצמצם קצת, אבל זאת אי אפשר לחיות כמו מלכים עם סכום כזה...עכשיו ברצינות- תוך כמה שנים הסכום חוזר אליו. |
קחי 50 מיליון דולר אפילו 200 מיליון דולר
שזה סכומים שלא יזיזו לו ותשתקי אישה מטומטמתתתת מה את חומדת? מה תעשי עם המילארדים? תחיי טוב גם עם 200 מיליון |
ציטוט:
|
מספיק שהוא ימצא לו כמה עורכי דין טובים והיא תוציא ממנו מיליארד בלחץ
|
ציטוט:
מסכנה :-0 |
10 מיליארד דולר.
אפשר לקנות חתיכת שרת יעודי בזה P: בעצם חווה שלמה =] |
היא צודקת לפי דעתי..
אבל 10 מילארד קצת מוגזם שתקח מילארד היא תחיהה ועוד הנינים של הנינים שלה יהנו מהכסף :] |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ