![]() |
עידכונים [דיו-סרב]
שלום,
בזמן האחרון שמעתם פה דברים לא טבוים על חברת דיו-סרב. אני אסביר את העניין בידיוק. חברת דיו-סרב התאחדה עם דיגיטיק לפני חודשיים ואיתה נפתחה חברת Linetech שהייתה אמורה להציג את שתי החברות ביחד . עקב בעיות עם המנהל השני, ואי רצינות זה לא הצליח כמו שהיה אמור להצליח. וכל מה הדבר הזה בוטל היום, וכבר דיו-סרב בבעלות שלי ושל עידן בלבד . ואין לדיו-סרב קשר עם דיגיטיק או עם ליינטק יותר. הלקוחות של השרתי משחק 1.6 הפרוץ של דיו-סרב עוברים לחברה אחרת, דיו-סרב לא תספק יותר שרתי משחק לפרוץ . אפשר להגיד שחברת דיו-סרב מתחילה מחדש, ובקרוב גם אתר חדש . אז עם פגעתי במישהוא, או שמישהוא חשוב עלי משהוא שהוא לא נכון, אני מצטער. זה לא היה אמור להיות כך, כל העניין קרה ביגלל האיחוד הזה, מעכשיו דיו-סרב תתחיל מחדש ! ובקרוב אין ביכלל יותר שרתי משחק בחברת דיו-סרב אנו נעסוק רק באיחסון אתרים. תודה, ניר. www..co.il |
בהצלחה ניר,
אני מאמין שתעשה את ההתקדמות הזאת בדרך הטובה ביותר . |
חבל שלכלכתם ככה את השם שלכם.
מקווה שתצליחו לתקן את הכל :) |
שיהיה בהצלחה!
|
בהצלחה!
|
בהצלחה , נקווה לא לשמוע יותר דברים לא טובים (:
|
ציטוט:
|
בהצלחה :]]
נקווה לראות אותכם עובדים כמו שצריך:] |
בהצלחה, מקווה שדיב סרב תחזור לעצמה :).
אגב, פעם הייתם טובים...בחופש האחרון בתחילתו בדקתי זמינות של כמה עסקים...התקשרתי כמה ימים מאוחר ורק אצלכם ענו לי כמעט כל הפעמים - רק פעם אחת לא...אז זה הדבר שעשה עלי רושם מצד אחד, ומצד שני הביקורות הרעות הכפישו...מקווה שתחזרו לעצמכם. |
ציטוט:
ועידן, בהצלחה! |
תמיד האמנתי בניר!
בהצלחה אחי! |
בהצלחה לנו.
מקווה שילך לנו טוב בקרוב עיצוב חדש בחברת דיב סרב ועוד' הרבה דברים שתגלו בהמשך. עידן. |
בהצלחה!
|
בהצלחה! :)
|
אני מקווה שתנצל את ההזדמנות הזאת
|
שהיה לכם רק בהצלחה
|
ציטוט:
ושתדע שניסיתי עוד כמה עסקים וכולם לא עמדו בזה... בין היתר, בן דוד שלי לא לומד (התגייס אתמול) ככה שלפני חודש הבאתי לו להתקשר לכמה טלפונים של עסקים...אף אחד לא היה זמין - כולל דיבסרב...אבל חפיף... והתקשרתי רק לכאלו שמתחייבים ל24 שעות תמיכה, לדוגמא - עומרי שליב...ואי עד שהשגתי את הנייד העדכני שלו חח. ולגבי האשכול, אכן מקווה שתצליחו להחזיר את שימכם. |
בהצלחה לנו... לכם... ;P
|
בהצלחה שיהיה לכם וגם ביקורות טובות
|
בהצלחה ניר.
|
ציטוט:
משועמם. בהצלחה.. |
בהצלחה אני מחכה ומקווה ליום שמתחת החתימה יהיו 50 לינקים של ביקורות טובות
|
בהצלחה לנו
|