![]() |
ביקורת על גיא מפרש סרב!
אני וחבר שלי מרימים איזה שהוא פרוייקט,היינו מאוחסנים באיזה שהיא חברה שכל כמה ימים השרת היה בדאון,נמאס לנו והחלטנו לעבור חברה.דיברתי עם גיא במסנג'ר הפנתי אותו לחברי ובאותו ערב הוא פתח לנו חשבון,התמיכה מעולה,השרת לא נופל.ממש שירות מדהים אחלה חברה מאוד מומלצת.
שאולי. |
גיא מאוד מאוד מומלץ!
אמת. |
תודה :)
הרגע חזרתי וביקורת טובה :). מממ מצטער על התגובה רק אם תוכל לשלוח לי בה"פ איסי/מסן כדי להיזכר מי זה, סליחה חח THX ושמח לשרת אתכם נאמנה :). |
ציטוט:
חח כן לגיא יש את הבעיה הזאת שהוא לא זוכר עם מי הוא מדבר קורה לי איתו הרבה אחם אחם אחלה שרת אחלה בן אדם ואני מקווה שיהיה עוד יותר אחלה בעקבות ה **** (לא יודע אם מותר לפרסם מה שעשית אתמול) |
גיא הסוס=]
ידוע ידוע אני לא חושב שיש לו עוד מקום לביקורת הטובות חח |
ידוע, גיא אחלה בנאדם :)
|
תודה לכולם :).
ציטוט:
|
גיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אא
:) מומלץ עשיתם בחירה טובה... :) צור קשר במסנגר או באיסי זה עמית ברזילאי :) מורה לצחוק :) |
ידוע, פרשסרב חברה זהב
|
גיא בן אדם זהב. (:
ניראה לי לא נשאר לו מקום כבר לביקורות (טובות כמובן) בחתימה.. (: |
ציטוט:
מומלץ ביותר למי שצריך אחסון טוב. |
ידוע, אחלה חברה.
|
ידוע גיא בן-אדם זהב, דרך אגב גיא אתה עוד חייב לי שיחה איתך, כנס ICQ.
|
אשמח לראות את הפרויקט.. (אם זו מערכת מוכנה שלח בפרטי)
ידוע בכל מקרה, יום טוב.. |
חחח פיייי סוף סוף רואים שמישהו מרוצה מגיא - |קורץ לגיא | חחח :D
מזל טוב לנו, בהצלחה לך ולאתרך. |
ידוע :)
|
טוב לדעת.. אחלה בן אדם גיא, בהצלחה.
|
ציטוט:
|
באמת בן אדם 10!
|
לא מבין מתי יש לו זמן לעסק שלו..הוא כל הזמן רק אוכל... :-]
|
ידוע, גיא בן אדם תותח.
|
חחח תודה לכולם, חחח בואנה אשכול מצחיק לאללה כי כל אחד מתכוון למשהו אחד והאחרים לא מבינים חחח
כמה דברים - 1. רותם, חחח תודה אחי...מורה לצחוק :) מקווה שנהנת מפינוקיו |Lol| . 2. ניתאי, תודה אחי:) בתאכלס אחרי הביקורת ה12-13 כבר לא שמתי בחתימה, זה כל פעם מתחרבש לי ואין לי כבר כוח לערוך חח... 3. מאור! גילית! חח חפיף, גם אתה אחלה בן אדם שבעולם...למה נראה לך שאין צמא? חח;P 4. מושיק, THX. 5. יוסי THX. 6. עומר, THX. 7. ואחרון חביב, עידנוש, סאפ? אני זה שאוכל? כפי שזכור לך זה רק ב2 בלילה...אם כבר :), בריא או לא בריא, אתה יודע...|קורץ| . תודה לכולם, שמח לשמוע ביקורות :) (כל ביקורת!). |
ידוע גיא הוא בחור זהב :)
|
ידוע גיא בנדאם נשמה !!!
|
ידוע גיא בנאדם זהב.
|
תודה רבה לכולם,
הרגע סידרתי כמה דברים בDNS ואני גאה להכריז כי אין לנו אפילו לא באג אחד בשרתי הDNS...בניגוד לעסקים פה שבאופן בחירה שרירותי לכל אחד שבחרתי יש לפחות אחד במקרה הטוב :). המשך יום נעים!. עריכה: צפו לשדרוגים בקרוב :). |
אני מכיר את החברה,
שמעתי עליה רבות, חוץ מזה שיש לה הרבה לקוחות מרוצים ובכלל הרבה לקוחות, אין ספק, את גיא אני לא מכיר אישית אך אני יכול לשער.^_^ |
מומלץ, אני מאוכסן אצלו, אחלה שרת, אחלה תמיכה
שירבו אנשים כמוהו! |
ידוע !
|
אחלה חברה..., שמעתי על גיא רק דברים טובים!
המשך כך. |
ידוע =] גיא מאוד מאוד מומלץ!
|
לא נמאס כבר ? \=
כולם יודעים את זה כבר :) גיא בן אדם זהבב |
תודה לכולם :) מצאתי לי זמן עכשיו לרשום הודעה...מה לעשות לא היה זמן :).
בין היתר, אחד מהשדרוגים העתידים ובאים (אתם מוזמנים להציץ באתר ולראות עיצוב מרענן עפ"י התקן). אתן לכם עוד רמז קטנטן, עוד כמה ימים נכנס שרת דואל קסאון, בנוסף לשרתים הקיימים, לא כתחליף. אצלנו - האתרים על שרת משלהם, שרתי הרדיו על שרת משלהם ושרתי משחק עם שרתים משלהם :). צפו לשדרוגים :). המשך יום נעים ושבוע טוב. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ