![]() |
דחוף כולם כנסו דחוף!@!
טוביה,
זה שאתם מכירים joking.co.il או TheShrk רשום בכינוי שלו "נפגש בעולם הבא חברים, אני אוהב אותכם המון" יש למישהו את הפלאפון שלו? מישהו מכיר אותו!? תתקשרו עליו מהר דחוף!!! אני מקווה שזה לא רציני אבל לא לוקחים סיכונים |
ציטוט:
הוא לא עונה.. אם יש לו דומיינים רשומים תבדוק אולי יש מספר טלפון.. |
תסביר קצת יותר... איפה הוא כתב את זה.?
|
ציטוט:
בכינוי.. |
OMFG
אני מנסה לתפוס אותו כבר 20 דקות בפלא לא עונה נראה לי הוא רציני עכשיו אני ינסה לבדוק מההטלפון בבית! |
לפני כשנה היה מקרה דומה בפורום ספורט, אני יספר לכם מה הם עשו ואתה תנסה גם כן.
תיצור קשר עם אחד המנהלים ותבקש איפי שלו. אחרי זה תתקשר לספקית אינטרנט ותבקש את הפרטים שלו... אם צריך תספרלהם למה. והם יתנו לך, תתקשר ואם צריך תערב מבוגרים (משטרה) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כן הוא כתב את זה במסן.. והוא לא עונה =\
|
חח עובד עליכם בעיניים, ראיתי את המקרה הזה כמה פעמים...
|
חבל מאוד, רוב השוטרים עסוקים במיקרה דומה בגוש דן ועכשיו עוד אחד?=\
(עדיין אני לא יכול לספר מה קרה בגוש דן) |
ציטוט:
למנהלים צריך להיות ה ip (הרי הוא נרשם לפורומים,לא?). |
איוו..איזה סרט,אולי הוא סתם רשם את זה?
כדי למתוח אותנו,או שהוא לא רוצה לדבר אם אף אחד.. |
שלא יהיה בסוף כמו שעשיתם לעדי חחחחחחחחח
|
בכל אופן, אם מישהו חושב שזה רציני, שייצור קשר מיידי עם אנשי סע"ר ו/או המשטרה. אל תנסו לברר את הIP שלו. המשטרה יכולה לעשות את זה בשניות בודדות.
|
וואו זה בהחלט מפחיד, אבל קשה לי להאמין שלא עלו על משהו ש'קרה עד עכשיו
|
ציטוט:
אני מכיר אותו כבר שנתיים בערך אני יודע את כל הסיפור ותאמת נראה לי שזה אמיתי מי שיכול יעשה כל דבר כדי להביא לשם מישהו כדי לבדוק את העניין משטרה משהו מי שגר בחדרה ומכיר אותו טוביה רברוך לא יזיק אם תבדקו מה קורה אוווווך הבנאדם הישתגע ובחר עיתוי הכי גרוע שיש! |
באמא שלי כולכם פה חולי נפשש...
מה גם אני רושם אתזה.. "אני יפגש איתכם למעלה" זה צחוק ידפוקים.. חחח איזה היסטרים אני מת חחחח |
גם אם יש למשטרה את הIP היא לא יכולה לעשות כלום בזמן קצר.
בשביל לקבל פרטים אודות הIP צריך צו מבית משפט משופט. וכנ"ל בנוגע לספקיות אינטרנט. |
ציטוט:
הוא הסתבך קשות פוחד שלא יצא באמת לא נראה לי שהוא יעשה כזה אבל יש סיכוי רב |
יש לי את הפלאפון שלו והכתובת שלו, אני לא יפרסם פה כי זה לא נעים.
מי שרוצה להתקשר שיגיד פה ואני ישלח לו לפרטי. קוראים לו טוביה רברוך. |
ציטוט:
כעיקרון, אני יודע על מקרים, שתוך רבע שעה כבר ניידת יצאה. |
ציטוט:
חד וחלק, אסור להוציא מידע על IP בלי אישור מבית משפט. אז יכול להיות מקרים שבאמת בית משפט אישר במהירות, אני לא יודע את הנוהל אבל לפי ההגיון בשעות כאלה לא נותנים צווים.. ותחשוב שהילד צחק, תחשוב איזה עוגמת נפש נוצרת פה לילד בעיני המשפחה, שכנים, וכו'... בית משפט חייב לאשר את זה. נ.ב. הוא לא עונה לי בפלא'. |
אגב, סתם לידע כללי, אם הוא באמת מתכוון לעשות את זה הוא כבר היה עושה(כמה זמן לוקח?), ואם הוא עשה את זה, כבר ממזמן הייתי שומע פה ניידות ואמבלונסים(אני בגר בחדרה, אומנם קצת רחוק ממנו אבל עדין).
בקיצור, זה לא פעם ראשונה שאנשים מודיעים שהם מתאבדים ובסוף לא קורה כלום. |
ציטוט:
צריך תמיד לחשוב משני הצדדים, אבל אם הוא לא עונה בפלאפון כבר להמון אנשים זה מדאיג.. הייתי ממליץ לברר. |
מחר בעיתון הבוקר תגלו הכללללל...
אני זוכר שבהוסטס הישן היה עוד אחד כזה.. שהיה לו בעיה עם העסק.. אבל הוא חי עד היום באושר ועושר |
ציטוט:
אתה צריך להסתכל מהצד של המשטרה, יכולים לתבוע את המדינה בהמון כסף על כזה דבר. |
אני מכיר את טוביה, הוא לא עד כדי כך מפגר כדי לעשות את זה...
אבל בכל זאת, זיוף כרטיסי ויזה וכאלה... אפשר לשבת בכלא כמה שנים טובות או כמו סטס לקבל צו בית משפט לעבור לבית יתומים... לא נעים... זה 20% שהוא יעשה את זה, 80% שלא... אני לא חושב שהוא כ"כ מפגר... |
ציטוט:
ומה הקשר בית יתומים? מה ההורים עשו שהם צריכים להיענש(יקחו מהם את הילד, למה?)? |
ציטוט:
ודבר איתי במסנג'ר... אני רוצה לדעת מה קרה שם :\ |
Naxon אתה צריך לכבד את אותו בחור
למה אתה מספר מה הוא עשה?כמעט בטוח שלא קרה לו כלום.. לא נעים... |
ציטוט:
|
אבל כולם יודעים!!!
זה כתוב בהודעה של שחר... |
מי רשם שהוא התסבך ככה?
|
עכשיו ראיתי הוא לא מחובר..
אבל הוא החליף כינוי.. "החלפתי כינוי" כנראה שהוא התחבר על בלתי נראה וראה את התגובות? |
כל כך צומי שזה מדהים,
בנאדם שבאמת רוצה להתאבד - מתאבד, לא משנה את הכינוי במסנג'ר. |
ציטוט:
אני זוכר את הילד ההוא עם הרובה של אבא שלו התאבד אמר במסנג'ר שהוא מתאבד והתאבד:\ אני מרחם עליו את האמת ידעתי שכל זה יקרה לו הבנאדם לא הקשיב! |
אני לא מכיר את הבנאדם או מש'ו אבל יש לי אותו ברשימה של הICQ , המספר הוא 44477200 אם זה עוזר במשהו.
|
לא חארם? קראתי עכשיו את מה ששחר כתב..
אני כמעט בטוח ב100 אחוז שהוא הלך להתאבד.. פשוט קשה להאמין כמה אנשים יכולים להיות.. לשחר, הבנתי שהוא רימה אותך והכל, אבל להתייחס לזה בצורה של תביעה ו: אני הגבר פה ואתה תרד למטה זאת לא גישת טובה במיוחד. הוא מרגיש פחד כאילו כל העולם נפל עליו.. מסכן.. כואב הלב |
ציטוט:
אתה יודע איזה בושות? מצד שני הוא צריך לקבל עונש על זה תוך חודש כבר לא זוכרים מה היה... לבחור אין חברים? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:40. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ