![]() |
ריסלר 2GB ב-16 ש"ח.
שלוםם לכולם!
חברת MBGB מכריזה על קנייה קבוצתית. אם תמיד חלמתם לפתוח חברת אחסון קטנה, זוהי בוודאי הודעה במיוחד לכם! החבילה המוצעת היא: ריסלר 2GB 200 תעבורה חודשית מחיר: 16 ש"ח לחודש. *למשלמים עבור חודשיים (או יותר) מראש. - הקנייה מוגבלת ל-3 חבילות בלבד. - אני מבקש רק מאנשים רציניים להציע קנייה. - כל מי שמציע (מבין השלושה הראשונים) מתבקש לשלם לא יאוחר מיום שישי, במידה ולא שילם בזמן - לא ייקבל את החבילה. ניתן לצור קשר בכל עת! |
השוק פה מתדרדר |:
בכ"מ בהצלחה עם המבצעים |
ציטוט:
ב. תודה ועכשיו ברצינות: זה נכון שהשוק בהוסטס מדרדר. עקב כך אנו עושים מבצעים אחרונים בהוסטס לפי שאנו משקיעים פרסום רציני בפורטלים גדולים (בלי לנקוב בשמות)... |
ואו..
אחלה מבצע.. בהצלחה.. |
מה המחיר לחצי שנה?
80 שקל? |
אתה מוכן ליצור איתי קשר בבשה?
יכול להיות שאני יקנה לאיזה חצי שנה או אפילו שנה. מי שמתחייב לשנה מקבל דומיין חינם? |
WTF...
הוסטס - בתי זו** בע"* דימקה נכון אתה מסכים איתי :) ? |
אנני בפנים מתי שאני אוכל לשלם צור איתי קשר ב
אי סי 293268181 פלא 0502022233 |
ציטוט:
וואלק רק בגלל המחיר אני אקנה לשנה בכמה, 100 שקל? |
16*12 = 192
|
ציטוט:
המבצע האדיר הזה מספק ריסלר איכותי וזול, ואם תהיו טובים במכירת חבילות אחסון, תצליחו לממן דומיין בקלות רבה. |
שמואל צירפתי אותך לאייסי תדבר איתי בערב..
תודה |
שמע אני לא רוצה לריב אבל זה פשוט בושה מה שהולך פה 16 ש"ח אלוהים אשמור זה אפילו לא בית ז***ת אני פשוט לא מאמין אתה צריך לעשות רושם של חברה איכותית ולמכור במחירים איכותיים לא משנה מה המצב היה, אל תיגרור את השוק (הוסטינג) למצב כזה אי אפשר לדעת לאיזה השלכות זה יגרום מהאשכול הזה עוד מעט נירא אולי 2 ש"ח 1 גיגה.
שמע ידידי זה ממש מוגזם אני ממליץ לך להרים את המחיר לא משנה מה היה אפילו אם תהיה "בפשיטת רגל" אל תגיע למצב הזה עדיף לסגור את העסק כשהוא נישאר איכותי. *אם פגעתי הוא הפלגתי אם דבריי אני מיתנצל. *זכותי להביע דעה באשכול זה. |
בהצלחה
|
ציטוט:
|
מישהו יכול להפנות אותי ללקוחות שלהם שאדע עד כמה השרת באמת יציב...
|
אני כנראה ארכוש חבילה.
אני יצור איתך קשר מחר |
ציטוט:
וואלק אני רואה שיש לזה ביקוש.. אפשר לראות ביקורות עליכם? |
ציטוט:
אבל כל אחד והדרך שלו , הוא רוצה למכור ככה שימכור. דבר אחד הרבה לקוחות לא מבינים שהמחיר כמעט קובע בכל מצב. יש גם שירות , תמיכה , יציבות וכו' אבל אני אם הייתי לקוח ורואה מבצע כזה של 16 ש"ח כפול לשנה לא הייתי נכנס לזה אפילו. זה מראה על חברה לא רצינית. לא הבנתי עד היום מה עזר למנהלים שעשו תחוק של העסקים רשומים עדיין השוק על הפנים , וגם שוק מדרדר. אבל שיהיה בהצלחה אין לא משהו רע נגדכם. |
ציטוט:
- האם השרת באמת יציב? - האם יש שירות טוב בחברה? - האם איכות האחסון טובה? וכו'... אני אביא כאן מס' לינקים לכמה מאתרי הלקוחות שלנו, אתם מוזמנים לשאול אותם עלינו ועל חברת MBGB, זה רק יחזק את מעמדנו כאן.. www.adamhazon.com www.isra-network.www3.co.il www.shanti-f.net www.hagiga.net www.sp-f.net זה יספיק. אם אתם רוצים עוד רק תבקשו... דרך-אגב, לקוח אחד כבר שילם על החבילה ועוד לקוח הזמין אותה (והוא ישלם מחר ככל הנראה) זאת-אומרת שנשאר מקום ללקוח נוסף אחד. במידה ולקוחות יזמינו אך לא יישלמו, יהיה ניתן להזמין את החבילה עדיין. ל-OxyGen, ביקשת ביקורות? עיין ב"לקוחות ממליצים" בחתימה. המשך ערב נעים לכולם :) |
מי שרוצה אני משלם 5 שקל לכל מי שלוקח מימני ריסיילר (הריסיילר עד 10 GB),
המבצע אינו מוגבל!!! |
בעעעע..... אין לך מושג כמה שזה הורס המבצעים האלו
|
ציטוט:
השרת עם זמינות מצויינת, מהירות גבוהה, והשירות מצוין, ופה אתם מקבלים גם בונוס-מחיר סופר נמוך! בהצלחה שמואל! פראיר מי שלא לוקח! |
השוק פה נהרס לגמרי..
לא נתפלא אם תגיעו ל-מחירים של 1 ש"ח לחודש..12 ש"ח לשנה. שיהיה בהצלחה.. |
אני רוצה לקנות
שלח לי הודעה פרטית (ולא בשביל חברת אחסון) |
אני גם מעוניין, יש הגבלה לגודל מסד?
|
ציטוט:
|
:confused: ;-0
אני לא קונה את זה, זה זול מדי... אני אתייעץ עם השותף שלי, נראה מה הוא יגיד |
אפשר אולי 4 גיגה ב32 שקל?
|
ציטוט:
אחלה, איך מזמינים? ואני רוצה שתחתום לי על חוזה שאתה מתחייב לעמוד בדרישות האלו |
ציטוט:
|
כמובן שזה אפשרי, רק שהתעבודה שלך תהא בהתאם...
אני די בטוח שאם יש לך מסד של 1 ג'יגה עם כמות גולשים עצומה, אני די בטוח שהתעבורה לא תספיק לך, ותצטרך להגדיל את התעבורה... בכל מקרה, אם תשלם על החבילה, ותגדיל את התעבורה במידת הצורך (אם תצטרך) אז בוודאי שאין פה שום בעיה. לאיש מהעמוד הקודם, אין פה מה לחתום על חוזה, ברגע שאתה משלם על חבילה, כל עוד אני מוכר את החבילה ואתה משלם עליה - תהא בטוח שאני מחויב לעמוד בתנאים שלה. |
ציטוט:
אם השרת שלך יעמוד בזה אני מצדיע לך|winky| |
ציטוט:
|
ציטוט:
והמסד יהיה פחות או יותר 700-800 מגה עליי.. ואני דווקא כן רוצה לחתום כי אני בספק אם המקום שזה ישב בו יצליח להחזיק את זה ובמקרה כזה - האחריות היא עלייך לספק לי פתרון anyway, מעוניין כן/לא? אם כן, בוא אליי למסנג'ר ואשלח לך העתק של החוזה המצופה.. אם לא, מציע לך לשנות את התנאים. כי אני ממש בספק אם תעמוד בזה. ואני ממש לא בא לעקוץ, אני לגמרי רציני בעניין הקניה נעשה ניסיון, ב-16 ש"ח האלה אין יותר מדיי מה להפסיד omer@actserv.net |
תשמור לי גם מקום, סיכוי גדול שאני אקח.
|
ציטוט:
אני בספק אם השרת שלו יחזיק. |
יש לי המון סיבות למה שזה כן יחזיק, ואני לא רוצה לפרט אותן כאן כדי לא לפגוע בכמה חברות אחסון אחרות...
|
ציטוט:
מה אתה עושה צחוק?! למה לפגוע? אשמתן שהן לא "משקיעות" בעסק כמוך.. או שמשום מה זה היה עוד אחד ממשפטי הז**ן שכל כדי להוכיח שאתם "חברת המחץ"... |
ההודעות כבר לא רלוונטיות,
המבצע נגמר, כבר 3 אנשים הזמינו את החבילה. צפו לעוד הפתעות בהמשך... יום טוב :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ