![]()  | 

לייטסרב| מחפשים תומכים טכניים 

שלום לכם 
	חברת לייטסרב מחפשת תומכים טכניים כדי להעשיר את הצוות הקיים שלה דרישות: -רצינות מלאה -גיל 14 ומעלה -ללא שגיאות כתיב בכלל (וכשאני אומר בכלל זה אומר גם בלי החלפות של ה' בא' וכו') -מכירים את DA טוב -יכולים לספק כמה שיותר זמן תמיכה ביום מעונינים? רשמו קורות חיים קצרים כאן (לא לפנות אליי בתוכנות המסרים) ובמידה ותהיו מתאימים לחברתנו, תקבלו תמורה יפה יום טוב אור אליעז  | 

"תמורה יפה" אומר שהתומך מקבל כסף ? 
	 | 

לא, 
	אלא מוצרים שהחברה מספקת (אחסון וריסיילרים מוגדלים שרתי רדיו וכו') בעתיד יהיה כסף אם התומך יהיה מספיק טוב ואם הוא רוצה להיות גם נציג מכירות הוא יקבל אחוזים מוגדלים מהמכירות..  | 

אני מעוניין, 
	אני בן 16 ידע ב DA אני זמין 10/24 ידע רב ב SSH וכל מה שקשור . לפניות: 254419913  | 

בהצלחה, 
	 | 

אני מעוניין, 
	בן 15 שליטה מלאה בדירקט אדמין, דומיינים, תמיכה בשרתי רדיו (לא הרצה), אנגלית שוטפת, עברית שוטפת כמובן, אני אהיה תומך בתמורה לכך שתלמד אותי ssh והרצת שרתים. איסיקיו:192009046. אבי  | 

למה הכוונה תומך? 
	במה?  | 

אני מעונין: 
	ידע בDA בכל הרמות ידע בPHP SQL HTML XHTML שפה גבווה זמין ברוב שעות היום בתוכנות המסרים התמורה שאני רוצה היא פואר ריסלר די גדול במקרה ואתה מעונין צור קשר  | 

הנושא מועבר לפורום המתאים, שים לב לחוקי הפורום ותפרסם את ההודעות שלך במקום הנכון!! 
	 | 

-רצינות מלאה 
	-גיל 14 ומעלה -ללא שגיאות כתיב בכלל (וכשאני אומר בכלל זה אומר גם בלי החלפות של ה' בא' וכו') -מכירים את DA טוב -יכולים לספק כמה שיותר זמן תמיכה ביום כל מה שצויין תמצא אצלי, במידה ואראה כמתאים צור עימי קשר.  | 

ציטוט: 

| 

ציטוט: 

ככל הנראה הבחור ניסה להסביר שהוא זמין 10 שעות מתוך 24... נסה לגלות הבנה. |Lol|  | 

ציטוט: 

| 
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:55. | 
	מופעל באמצעות VBulletin גרסה  3.8.6
כל הזכויות שמורות © 

כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ