![]() |
UR-L.net - קיצור קישורים וכתובות בחינם
שלום לכולם,
אני שמח להכריז על אתר חדש שעלה ברשת, האתר הינו אתר קיצור כתובות וקישורים ברשת, ונועד לתת מענה למשתמשים שמעוניינים לתת קישור לקובץ מסויים ברשת, אבל שם הקובץ ארוך ולכן אינם יכולים לתת אותו בטלפון או בכל אמצעי תקשורת אחר. כתובת האתר היא: UR-L.net, הושקעה על האתר עבודה רבה במשך השבוע האחרון ולכן אני אשמח לקבל תגובות לטוב ולרע בכדי לדעת מה לשפר. תודה מראש ליונתן YsTyle על עיצוב הלוגו והכפתורים המופיעים באתר, ותודה ל RS324 על עזרתו באבטחת האתר, וכמובן ל meshuga על עזרתו עם htaccess :) במידה והינכם מעוניינים בפיצ'ר מסויים באתר, אתם מוזמנים לשלוח אלי אימייל לכתובת url@tomer.name עם תיאור מפורט של מה שאתם מעוניינים שיתווסף. כמו-כן, אשמח לקבל תגובות לטוב ולרע בכתובת האימייל (url@tomer.name). ובאותה הזדמנות אני שמח להודיע ש WIP מתחיל להיות תקני גם עבור גוגל, ולכן הדפים הוחלפו בשמות סטטיים |קורץ| בברכה, |
שמחתי לעזור תומר! =\
שיהיה בהצלחה :) |
נחמד מאוד, חבל שצריך להכנס קוד אישור.
בהצלחה :) |
ציטוט:
תומר, מה עם קצת קרדיט למי שנתן לך לא מעט טיפים בHTACCESS :p. עריכה:|מסמיק| |
לא מת על העניין הזה של הקיצור כתובות האלה
www.domain.co.il/?s4d |
נחמד מאוד...
אבטחה בעוגיות אני חושב תעשה את העבודה לא רע במקום הקוד שלפעמים "מרתיע" אנשים |
נחמד.
אבל כמו שאמרו מעליי, צורת קיצור הכתובות הזאת לא טובה בעיניי. |
נחמד אבל תשמע בזה שעשית את זה עכשיו אנשים לא ישתמשו לך ב WIP כשיש להם משהו בלי הרשמה..
|
ציטוט:
|
נחמד מאוד...
עדיף מספרים יותר קל לזכור.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם כבר, אז הכי יעיל זה לאפשר לכל IP עד 3 קיצורים ביום... |
ציטוט:
ממ..לא, לא הכי יעיל, כי זה סתם לרשום IPים במסד/בקובץ, הכי יעיל זה מה שתומר עשה, קוד אישור, וככה רק מי שבאמת צריך, עושה. |
נחמד מאוד האתר.
ואני חושב שהוא גם שימושי אבל למה הקוד הוא c31124 משהו כשזה..הוא אמור להיות קוד שאמורים לזכור..אולי 3 ספרות יהיה יותר טוב |
נחמד ביותר,
אבל יש הבדל בין זה לבין wip? |
כן בזה לא צריך הרשמה =]
ותומר יפה מאוד ((: - יש לי עוד רעיון קטן שתוסיף נגיד אם אני בא ורושם hosts.co.il וזה קיים כבר במסד - אז שלא יצור שוב מחדש כאילו שיביא את הלינק הישן .. =] |
ציטוט:
תודה לכולם על התגובות! עוד תגובות חבר'ה? :) |
Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home/virtual/wipcoi/public_html/noar/index.php on line 69
Unable to connect כשאני נכנס לכתובת שקיצרתי |
תומר בהצלחה , הדומיין מאוד יפה |Lol|
|
אחלה אתר ,
רק תגיד לי משהו אחד , עשית אותו דבר בדיוק כמו של Rar , למה צריך 2 ? |
ציטוט:
ובאותו עניין, יש את Ynet, Tapuz, Nana - למה צריך שלושה? אחד לא מספיק? עשיתי אותו דבר כמו Size כי רציתי להוסיף שירות ל WIP - קיצור כתובות בחינם |
ציטוט:
למה צריך שלושה ? בכל דבר פורטל מגוונים מהשני , לא מביאים אותם דברים בכל פורטל יש פורטל שמביאים את זה ויש פורטל שמביאים את זה , יש כתבות שונות , משחקים שונים , ועוד . אצלך הכל אותו דבר , אין משהו שלא דומה , מבין ? זה לא משנה לאן תלך זה יהיה אותו השירות . בפורטל זה דווקא כן משנה לאן תילך . |
ציטוט:
הרי כולם מספקים לך את אותם תוצאות ותקבל את אותם אתרים בחיפוש. |
ציטוט:
|
ציטוט:
שמעת על המושג 'תחרות'? |
ציטוט:
לפי דעתי מיותר . |
מצטער מאוד על ההקפצה הקטנה, אבל רציתי להודיע על UR-L.net in English, תירגמתי את האתר לאנגלית.
כמו-כן, התווספה אפשרות לבדיקת PageRank. יש אישור מ meshuga להקפיץ. |
אחלה תומר, רק תתרגם גם את הלוגו ואת הכפתור "קצר את הכתובת"
:] |
ציטוט:
|
נחמד מאוד אחי :)
נחמד מאוד אחי :)
בהצלחה שיהיה! |
תודה רבה Fedora :)
עוד תגובות חבר'ה? |
אותי זה דווקא ממש הגניב, כי אם למשל יש כתובות ענקיות שאתה לא משתלט עליהן ואתה רוצה לשלוח אותן לחברים, אתה יכול לקצר אותה, ולשלוח לחבר את הקישור המקוצר..
דבר נחמד מאוד לדעתי. |
העבודה מאוד נחמדה יפה יעילה..
ראש מקורי? טוב נו זה אף פעם לא היה לך (וחבל..) אבל לפחות התוצאה יצאה מעולה..אם קצת חשיבה מצדך על רעיונות מקוריים תגיע רחוק..=] |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ