![]() |
מנהלי חברות אחסון יצירתיים?
היי =] שמות של חברות איחסון... מה קורה איתם? לפני שנתיים התחילה המכה הזאת, פתאום כולם חייבים לפתוח חברה, מילא תמצאו שם נורמאלי, אבל שמות שבהם כלולים סרב או הוסט כבר הפכו למגפה, השמות כבר הפסיקו להיות הגיוניים, חשבתי שזה אמור למשוך לקוחות, לא להבריח אותם .. אנשים רק מחפשים דומיין פנוי בימים אלה.. וזה כבר יוצא מוגזם... אז.... מה השם הכי הזוי שראיתם עד היום לחברת איחסון? |
host@once :)
|
hello-serv
|
הצחיק אותי helloserv... מה השם אמור להגיד לי? :)
|
סייטים... חח סתם :)
אממ מג'יקז :/ |
ציטוט:
|
hostserv
|
ציטוט:
ממ יש הרבה שמות אבל אני לא יודע מה לבחור נערוך שנמצא איזה אחד טוב חח |
ציטוט:
אווו יש לי אחד טוב, fireserv "כי רק השרתים שלנו עולים באש!" עריכה: עוד אחד :P servage "כי השרתים שלנו הכי זקנים" |
הכי הזוי היה kakashki-serv (כנסו זה מצחיק), אבל זאת הייתה בדיחה של ידיד שלי..
אז הכי אידוטי היה raz-serv |
ציטוט:
תאמת לא יודע אבל אם יהיה water-host? כי רק אצלנו שותפים את השרתים? :| ציטוט:
|
חח יש לי עוד שניים,
lightserv - וזה אממ.. חח ... אין מילים... מה הקשר בין אור, לשרת, רק הם יודעים :| style-host - כי רק לנו יש סקינים לשרתים :P |
ציטוט:
style-host אחסון בסגנון כלומר ברמה גבוהה... מצטער לבאס אבל זה פשוט נשמע טיפשי... |
lightserv, מביקור קטן, לא נראה לי כשירותים שמסופקים לאתרים קטנים.. אתרים פרטיים? כל חברת אחסון תמכור לאתרים פרטיים :|
style-host - נשמע טיפשי, מצטער להגיד לך, זה נשמע כמו סלנג. |
lime-serv
noob-hosting |
ציטוט:
|
אשכול ספאם ..
|
ציטוט:
|
היה פעם:
SS-HOST הוסטיף ועוד כמה... |
ציטוט:
אוליי התכוונת לAA-host? אהה חח וזוכרים את האשכול הישן from A to Z host? חח אסף? אתה באמת חושב שהשם של החברה שלך מוזר? B-) |
ציטוט:
מה הקשר סופה עכשיו ? |winky| דימה ? :-] |
ציטוט:
|
ראיתי אלפה הוסט
שמות לך תבין |
יהדות הוסט XO
|
ציטוט:
השם מוזר כי SS הוא לובשי חולצה השחורה של היטלר, הם היו המוציאים לפועל של ההרג בשואה. |
יש מלא מפגרים..
כל דבר שיש בו SERV/HOST + שם פרטי, תמיד מפגר. ועוד.. Over-Pro , מה לעזזל זה קשור להוסטינג? Hostly , נשמע כמו חנות לבגדי תינוקות :X LDFIX , הוא לא כ"כ דפוק אבל אני לא מבין מה לשם ולהוסטינג. Micro-Serv , למה לא לקרוא לחברה תנור וזהו? |
ShutYourMouth-Serv.biz
|
ציטוט:
זה שלמיקרוגל קוראים מיקרוגל זה בגלל משהו עם החלקיקים ואותו דבר אם תגיד Microsoft מה הם תנור?!? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מבין את הכוונה שלך, אך השמות האלה הפכו לדפוקים רק בגלל שיותר מדי אנשים השתמשו בהם. |
ציטוט:
ואני יודע מה זה מיקרוסרופ.. |
http://www.hostmyfile.org/e1000/coolserv
זה הרמה של כמה מהחברות שמדרדרות פה בשוק (ליתר דיוק ילד שקנה ריסיילר) (אה וזה מבוסס על קאקאשקי סרב) זה מה שקורה שמוכרים עיצובים בSMS חחחח P: (אה וזה בדיחה למי שלא הבין..) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל שניה אני יערוך חח שלא יחשבו שזה רציני :| |
ציטוט:
אני עדיין צוחק מזה|Lol| נ.ב עוד סיפור מצחיק- כשידיד שלי פירסם את קאקאשקי סרב, מישהו אשכרה קנה! הוא נתן כרטיס אשראי והכל! עשינו עם כרטיס האשראי הזה חשבון פייפל, אבל לא קנינו כלום |
sharvit
איזה שם לא קשור אה? |winky| |
ציטוט:
חח הרמה של היום |: |
אני רואה מצאתי נושא טוב לאשכול חהחה :D
תבינו, חח... מצחיק לדבר על זה, אבל.. חצי מהחברות פה המציאו את השמות נראה לי משיעור אנגלית, גילו מילה חדשה, בדקו צירוף host, serv , -host, -serv , ורושמים אותו חח... למרות שחצי "מהחברות" לא רשומות כעסק :P אם זה לא הלך, תמידאפשר לשים שם פרטי או שם משפחה, ואם זה לא הולך, תחרבשו מילה ותבדקו את המזל שלכם ... זה המצב היום ;-0 |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ