![]() |
עיצוב-השמינייה-המצעד!
|
אהבתי מאוד!,
לא עם יותר מדי אלמנטים, ושקט, לא יותר מדי פרוע |
תודה!
|
אתה מעצב ענק, אני מת על העבודות שלך:)
בהצלחה תאי. |
נחמד+..
ואם אתה צריך קידוד,אשמח לעזור... |
לא עובד .
|
תגיד לא חבל על המילים.?
חח אתה פשוט מושלם בעבודות שלך אין לי מילים במיוחד הערות..^_~ |
מדהים תאי! :) תודה רבה רבה! :D
|
לא מצאתי פה משהו כ"כ מיוחד שצריך להתלהב ממנו.
חמוד. |
לא אהבתי יותר מדי משעמם לסדרה כזאת שאמורה להיות בעלת מתח..
|
ציטוט:
תודה לכולם! |
אהבתי תאי, אחד העיצובים היפים שלך :)
|
תודה...שמן!
|
מוזר קצת התגובות .. "מדהים" "מושלם" "מעצב ענק" בוא נסחף ..
יש כאן עיצובים פי 100 יותר יפים בלי תגובות ... |
ציטוט:
מה זה קשור שיש עיצובים פי 100 יפים? פעם הבאה אני אשמח לדעה על העיצוב ולא על התגובות. ואם תקרא את הכל ולא את מה שאתה רוצה לקרוא, תוכל לראות שיש תגובות לא טובות, ואני מקבל אותן. |
נחמד, העיצוב די משעמם.
|
נחמד,
|
קטלני רק הצבעים מתים..
|
תודה!
|
לא אהבתי, דורש הרבה שיפורים.
המרווחים בין הבוקסים שונים וזה לא נראה טוב. עוד בנושא המיקומים, החלק המרכזי בדף הוא "התקצירים" , זה אמור להיות בצד הימני, לא השמאלי, גם סקר שמים בחלק התחתון בד"כ, לא מעל חדשות מה שבטוח. הצבע הכחול הזה לא מתחבר בכלל לאפור הזה. אני לא מכיר את הסידרה אבל מישהו פה ציין שזאת סידרת מתח, במקרה הזה, העיצוב ממש לא מתאים למטרה. השבירה החדה בבאר מאד מציקה (האפור הבהיר האליפסי והאפור הכהה) וגם הלוגו לא ממש לוגו |
לא מבין מה כל ההתלהבות.. אולי חברים?
לדעתי העיצוב פשוט וחובבני , כמו של אחד שמתחיל בתחום העיצוב. אין משהו מעניין.. רק תמונות של השמינייה.. חוץ מזה חושך.. תן לו קצת חיים.. איפה הצבעים.. |
יפה מאוד! מאוד מקצועי!
|
הצבעים קצת מתים יחסית
גם לא יודע נראה עיצוב כזה כאילו זרוק כזה עיצוב שלא נגעו בו שנים אני מביןש אתה מתחיל והכל אבל עדיין לא יזיק קצת שיפור פה ושם |
הכפתורים של השלח טיפה תשקיע בצורה שלהם
הרוחב של האתר קטן מידי והלוגו משעמם תשנה אותו .... הרקע עם הפסים גם לא משהו והרווח מהפס התחתון עד לתיבות מיותר ולא יפה מצטער שזה נשמע "תקיף" אבל זה הדעה שלי קח את זה ברוח טובה |
אני לא מבין ממה יש ה כל כך להתלהב צבעים מתים משעממים סה"כ עיצוב פשוט ביותר.
|
אני אנסה לקחת לצומת ליבי את ההערות הבונות בקשר לעיצוב.
אבל מה שמעצבן אלו התגובות בקשר לתגובות אחרות, מה אכפת לכם? אז אחרים התלהבו, ואתם לא, אתם לא צריכים לקחת את ההערה הרעה שלכם עוד צעד אחד קדימה, ולא רק לתת חוות דעת על העיצוב אלא להעליב, חד משמעית. אני מאוד אשמח לא לקבל תגובות כאלו יותר, אין לי בעיה עם תגובות רעות, אבל בקשר לעיצוב! |
קצת אפור מידי... אבל נחמד.
|
חמוד +-
|
ציטוט:
|
תחליף את האפור בלבן יהיה יותר טוב
|
ציטוט:
אתה יכול לכתוב את דעתך, אבל לא לבטל תגובות של אחרים, אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה, אני מבקש ממך לא לעשות. |
תקרא שוב מה שכתבתי, לא נראה לי שהבנת
|
לא. אני מבין אותך לגמרי.
אני יודע שאני לא מעצב מושלם, אבל עדיין, כמו שלא הייתאומר למישהו שאמר שזה עיצוב חרא שזה עיצוב טוב, אתה לא מתחיל לשנות דעות או אפילו לא דעות, חנפנות של אנשים. |
אף אחד (אם אני זוכר טוב) לא ניסה לשנות חנופה של אנשים. כל החנופה הזאת לא במקום ואנשים העירו כל כך, זה משהו שגם אתה צריך להבין בעצמך. ואתה לא.
|
עיצוב יפה ופשוט הכי טוב
|
נחמד מאוד אחיי..
|
ציטוט:
+100000000000000000000000000000 מסכים איתך מילה במילה , לא מבין ממה כולם נדהמים. |
אפור לי מידי
תנסה לשפר את הצבעים ואת המבנה בעיקרון נחמד מאד |
יפה, קצת יבש..
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:23. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ