![]() |
מהי ההתמחות שלכם ואיך למדתם?
השאלה מאוד ברורה
1.מה ההתמחות שלכם (עיצוב,פלאש,מתכנת ..ועוד) 2.איך למדתם את המקצוע (ספר,מורה פרטי,אינטרנט..) (מנהלים אם הודעה זאת עברה על אחד החוקים תנעלו,אך אל תבנבנו..חחח |קורץ| ) ידוע כבר לא?;P |
עיצוב, לבד - רק אני והפוטושופ
|
חח יפה אוקיי,
עוד מישהו? |
למדתי פוטושופ (את הבסיס) ממדריכים ואז כל השאר לבד.
לא היה מסובך ללמוד אותה. |
אני לומד פוטושופ וקצת תכנות וקידוד למדתי את הקידוד והתכנות את הבסיס מאתרים ומהסברים ואת העיצוב למדתי ממדריכים כרגע אני יודע די הרבה פוטושופ וגם כבר מתקדם בקטע של קידוד ועכשיו אני מנסה ללמוד PHP ן-ASP
|
עיצוב - בשנה הראשונה חורשים את האינטרנט כדי לחפש מדריכים
השאר עבודות ללקוחות ועבודות בשביל הכיף. |
אין לי ממש התמחות (לפחות לא בסגנון שאתה חושב), אך את הכל למדתי מניסיון.
|
תכנות - לבד .. =]
|
לחפור, תודה לכל מי שסייע לי, נתן טיפים, עזר והשקיע בי ובפוטנציאל שלי.
ולתכנת, :) |
בוקר טוב.
טוב אז ככה עריכת וידאו מוסמך ע"י המכללה למנהל כנ"ל גם לצילום. עיצוב לימוד עצמי (נסיון). מנהל עסקי כנ"ל ע"י המכללה למנהל. טכנאי pc ורשתות מוסמך ע"י מכללת דעת השרון. וכרגע אני בצבא מיועד לחובש אז עוד משהו לחיים. |
ציטוט:
הנדסאי מכונות, התמחות באנרגיה. |winky| |
טכנאי PC ורשתות מוסמך ע"י Cisco Academy וג'ון ברייס הדרכה - תעודת A+ ועוד כמה שבועות Intro ו ICND
תכנות שלמדתי לבד.. אבל זה לא נקרא הסמכה. |
מוסמך MCSE 2000 למדתי במכללת "יפית".
מוסמך טכנאי PC גם מאותה מכללה. את כל שאר הדברים אני יודע ולומד מניסיון ובנוסף אני מתחיל בקרוב ללמוד A+ עד הגיוס. |
מ"כ + בארט ;)
מתכנת ASP/PHP, למדתי לבד, אין לי תואר כלשהו ולכן זאת לא ממש הסמכה/התמחות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
צנחנים (לא מ"כ של טירונים)... |
מתכנת (ולאחרונה, גם התעסקות בארכיטקטורה). חלק לימדתי את עצמי (מניסיון ומניסוי וטעייה). את הדברים היותר מקצועיים למדתי באמצעות כמות די גדולה של ספרים (יש לי ספרייה נכבדת).
|
אלקטרוניקה, זה נחשב? (:
|
תכנות ואלגוריתמטיקה, הגעתי עם ידע מסויים לצבא ושם עברתי כמה קורסים ולמדתי שיטות.
כיום רצ"פ. |
לא התכוונתי ממש משהו מוסמך,
אלה מה אתם עושים בתחום האיכסון,אתרים,פורומים. עיצוב,תיכנות.. לא תואר למדעי המחשב או משהו..... חח |
ציטוט:
|
ציטוט:
מגיעים לבסיס, אחרי תקופה המערך בסיס אומר אנחנו ממנים אותו להיות ראש צוות פיתוח O= |
ציטוט:
|
הכל, אני לא חושב שיש תחום שעדיין לא נגעתי בו..
תחזוק, שרתי ווינדוס, לינוקס, יוניקס לייט, ראקטאואס, שרתי וואב, פרוקסי, שרתי FTP, שרתי DNS, מסדי נתונים, קלוסטרינג, הפעלת רשתות, תחזוק רשתות, קינפוג סוויטצ'ים וראווטרים, עריכת מוזיקה, עריכת ווידאו, סטרימינג, עיצוב, בניית אתרים, שפות צד שרת, שפות צד לקוח, אהקינג, קראקינג, אופטיימיזנג, טוויקינג, ניהול שולחני, בניית אופלציות, ניהול אתרים, ניהול קהילות, בניית מערכות, ייעוץ, SEO, ניהול עסק, טכנאי מחשבים, PPTPD, ניהול VPN, הגדרת VPN, הספק אינטרנט, סיסטםאדמין ועוד.. את הרוב למדתי לבד, חלק מאנשים (: |
ציטוט:
|
ציטוט:
וואו :-0 |
לא התמחות, אבל נסיון עם פוטושופ דבר לימוד עצמי במשך 3 שנים.
לימוד PHP דרך ספר כשנה. HTML וטיפה CSS שמתקשרים לזה דרך האינטרנט. PC Troubleshooting למחשב האישי שלי, של המשפחה ושל חברים כשהם צריכם עזרה. ומתחיל להתעסק קצת עם חומרה, למרות שאין לי הרבה זמן לזה. שום דבר רציני... |
ציטוט:
לי יש יותר |Lol| |Lol| |Lol| |Lol| אני עוסק בXHTML קרוב ל5 שנים בCSS 5 שנים גם כן בPHP אני לא ממש זוכר קרוב לשנה SQL גם קרוב לשנה אני לא ממש זוכר;P |
בתכנות באינטרנט:
לפני 5 שנים XHTML+CSS לפני 4 שנים JS לפני שנתיים PHP+mySQL לפני שנה ASP+VBScript |
אני מתחיל ללמוד צילום סרטים ועריכה בתוכנה פיינאל-קאט וללמוד פלאש.
אני יודע כבר xhtml,css ופוטושופ. |
HTML
PHP mySQL JAVA JAVA SCRIPT C VB את הרוב למדתי לבד חוץ מ- C בבצפר. |
התמכות תיכנות +תעודת מחשבים + תעודת בגרות במחשבים :)
אם היה לי כסף אולי הייתי ממשיך י"ג י"ד אז היה לי גם תואר במחשבים כמתכנת + טכנאי וי"ד זה כבר הנדסאי ... אבל אין יל ראש ללימודים :X מסתפק בתכנות (למדתי מעצמי ובתיכנון אני לימדתי בכיתה (המורה שלנו הייתה משחקת במחשב ורואה סירטוני יוגה) ככה זה באורט אתה מלמד ואני לא עובד עליכם) אה ושלא נשכח מוסמך בזנות ! + רישיון להיות סרסור :) (תשאלו את אבישי ואורי וכל מי שיהיה במפגש) עריכה חשובה : רציתי לציין שהשפה במחשבים הכי אהובה עלי ובחיים לא יעזוב VB במקצוע הזה לימדתי בתיכנון + פרוייקט הנ של 100 + סוטקייס :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם יש לך פרופיל קרבי, וותר על חלום הממר"מ או שתוריד פרופיל דבר איתי במסנג'ר elad86@gmail.com |
ציטוט:
נראה אם ב-3 חודשים הקרובים לא יצליחו להכניס אותי לממר"מ אני באמת אוריד פרופיל. אני אתחבר למסנג'ר שאני אגיע הבייתה (באמצע שיעור חח). |
כמה קורסים בסיסים ב JOHN BRYCE השאר מכללת EPS
|
ציטוט:
יש מצב שגם אני אוריד פרופיל ואלך לממר"ם, דבר איתי אולי ניפגש, או בממר"ם או בקרבי :D |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ