![]() |
מחשב חדש
CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) איך המחשב..?Motherboard Name Asus P5LD2 SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Lakeport i945P System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 LE (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6200 LE Disk Drive WDC WD1600JS-00NCB1 (149 GB, IDE) הכרטיס מסך זמני החדש יהיה ATI X1900GT DDR3 256MB :) תנו בתגובות |
לא משהו.
|
מחשב נחמד, לא משהו סופר.
במקום לקנות 2-3 כרטיסים כל פעם לעדכן, עדיף לקנות כבר על ההתחלה משהו טוב וזהו. זכרון ההיתי לוקח בתדר 800MHz של GeIL G.Skill ocZ |
מפרט דיי נחמד. תלוי למה המחשב משמש אותך?
|
לא משהו?
פתחתי אשכול לפני שבועיים אמרו לי מחשב פצצה כבר קניתי אותו והוא למשחקים.. וואי אם אתם אומרים את זה עכשיו........ איזה הורסים :/ אני יגיד למנהל של החנות לשים לי 667.. |
ציטוט:
ציטוט:
|
למה מוזר?
ד"א אפשר בבקשה הצעות מה לשפר במחשב..? |
לוח אם אחר? זיכרון אחר?
וזה לאחר שהובן שהכרטיס מסך רק זמני. |
אשמח אם תסביר לי מה הבעיה בלוח אם
ומה אפשר לשפר בזיכרון? אני יגיד למוכר לשים לי 667.. המחשב הזה עלה פאקינג 6 וחצי אלף! ד"א זה בסדר שהזיכרון הוא SDRAM? זה RAM? רק תגידו לי אם הוא רימה אותי פה |
ציטוט:
אם תריץ חיפוש קל בפורום, אתה תיראה מגוון המלצות ודיונים אשר מסבירים כל בחירה. |
אם זה שווה את השש וחצי , אז אני כרגע תלוי מהתקרה אוכל 7 תפוזים בו-זמנית , נמרח כמו ג'לי ,
לומד , כותב לך , ומדפיס דולרים. אבל אני לא . :-0 |
עסקה חרא, מצטער אבל יכולת לסחוט בכסף הזה משהו הרבה יותר טוב, אתה צריך מפרט חדש לגמרי בכלל.
|
אבא שלי עכשיו לא יסכים לעשות שטויות.
כמו לשנות הרבה דברים וכו' .. אני מבין שהלכתי על מחשב חרא.. רק אשמח לדעת למה? מה כלכך חרא בלוח אם ומה כל כך חרא בזכרונות |
למה לאזעזל אנשים לוקחים כל פעם מחדש את ה:
CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) קשה להפנים שזה מעבד שמתאים לעומסים(שאני מניח שלא תגיעו אליהם גם אם תרצו.)? המעבד הזה פחות מהיר מה-P4 3.0.. הרבה פחות, ואני מדבר מנסיון. |
תאמין לי שאני יעמיס על המחשב שלי
אני מוריד רק משחקים חדשים למשל עכשיו אני משחק Just Cause משחק כבד מאוד.. עכשיו הקטע שהכרטיס מסך לא סוחב הגדרות גבוהות אז זה על LOW אבל המשחק טס ברמות מטורפות |
ציטוט:
מצד אחד אתה אומר שהוא מתאים לעומסים ומצד שני שהוא פחות מהיר מה P4 3.0GHZ ?! לי במקרה המחשב הנוכחי הוא P4 3.0GHZ של אינטל, די ממזמן ועכשיו הזמנתי מחשב חדש עם E6300 CORE 2 DUO, אתה רוצה להגיד שאני קונה מחשב עם מעבד פחות מהיר? |
ני לא מביןן
המחשב הזה ב6וחצי אלףף עוד בלי כרטיס מסך ברמה חחח מי עבד עליך? פנה אלי באיסי ננסה לסדר לך משו טוב.. עם אתה רוצה 294377110 |
ציטוט:
שתוק. פשוט שתוק. אתה טועה ומטעה. |
ציטוט:
ואל תנסו למכור לי פה כי בפעם ה100 המחשב כבר אצלי בבית אני גולש מאצלו עכשיו אז די! |
ציטוט:
בקטנה לא נורא.. העיקר תהנה ממנו |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ