![]() |
שאלה בJS
כתבתי את הקוד הבא:
קוד:
<div class="meida"><b><span id="a1" onClick="document.a1.write('aaaaaaa');">aaa</span></b></div> הגדרתי שה display של SPAN הוא block.(בCSS). כשמחקתי את ה a1 זה העלה את זה רק בעמוד חדש, אבל אנירוצה שזה בעצם יחליף את aaa ב aaaaaa באותו עמוד. תודה רבה על העזרה :). |
קודם כל בשביל לגשת לשכבה עושים כך:
document.all.id בIE, ובפייר פוקס משתמשים בgetElemenyByID או משו כזה. דבר שני אם אתה רוצה להחליף תוכן של שכבה מסוימת, תשתמש בתכונה innerHTML שלה. |
לאהבנתי כלום ממה שאתה אומר, ואני ראיתי דבר כמו שאני רוצה לעשות רק עם תמונות. וזה עבד יופי, פשוט אני רצה לעשות את זה עם טקסט ולא מצליח לי :'(
|
לא הבנתי כ"כ מה אתה רוצה לעשות .
לפי מה שהבנתי אתה רוצה ללחוץ על aaa ושזה יהפוך לaaaaaaaa לזה היתכוונת?? |
קוד:
<span onclick="this.innerHTML = 'Text2';">Text1</span> |
עריכה:
ואיך אני עושה שאם לחצתי על מקום אחר בדף זה חזור להיות מה שזה היה? |
קוד:
<body onclick="document.getElementById('mySpan').innerHTML = 'Text1';"> |
אני מתכוון נגיד אחיף לעשות כזה דבר:
אם לוחצים על טקסט כלשהו הוא הופך לINPUT ואחרי שיוצאים ממנו זה מעדכן אותו (אני מתארגן על העדכון עם מסד), ומקלב את הטקסט החדש :). בכל אופן עניין המסד לא משנה. מבין את הרעיון עכשיו אחי? |
אהה חח חבל שלא אמרת מהתחלה.
חשבתי על משו יותר טוב... זה תמיד שדה טקסט אבל בלחיצה גם רואים את זה :P קבל: קוד:
<input type="text" value="Text" style="border-width: 0px;" onfocus="this.style.borderWidth = '2px';" onblur="this.style.borderWidth = '0px';" /> |
אתה מלךךךך!!!! אין עליך גבר גבר גבר גבר :P.
השאלה עכשיו היא איך אינ גורם עם מה שעשית לזה שתהיה לי אפשרות לעדכן את זה במסד, כי בעצם אין פה פעולה של "ISSET" נכון? איך אני מתרגם את הפעולה לPHP עכשיו? :P. |
אין בעד מה ;)
אתה מתייחס לזה כאל input רגיל... אתה יכול לעשות לו (במידה ואתה שולח עם post): קוד:
if (isset($_POST['inputName'])) |
אבל כל עוד אני עושה לזה רק FOCUS וBLUR כמו שעשית, זה לא באמת עושה SET לINPUT... נכון?!
ואינ לא רוצה להכניס לי SUBMIT כלשהו :). אךי עושים את זה? איך אפשר בצעם לתרגם את הFOCUS והBLUR של מה שבציענו פה לPOST של PHP? |
ציטוט:
|
חח אנ קצת דפוק וקצת טיפש, ואני ממש לא יושדע AJAX, אם תוכל באמת להסביר לי איך עושים את זה, זה יהיה מאוד נחמד מצדך :).
|
אה... הבנתי
אתה יכול לעשות בלי AJAX. תוסיף למאפיין onblur בinput את זה: קוד:
document.formName.submit(); |
זה יהפוך את זה בעצם לSUBMIT "מבוצע"?
וכמובן שזה יהיה באותו דף, אחרת לא הייתי נכנס לכל זה חח .. |
לא הבנתי את השאלה.
אבל זה יבצע submit... |
הבנת אותה נהדר :P. וגם ענית עליה :).
אין עליך אחי אתה מלך! תודה רבה רבה רבה, הכל הצליח :). אם תצטרך משהו אתה יכול לבקש תמיד! אגב, זה נכון: לפי מה שאני מבין, חוץ מזה שזה מרענן את הדף (אבל לא נורא ;P): PHP קוד:
|
:) אין בעיה ;) שמח לעזור.
|
שיט אנשים מצטער...לא שמתי לב שיש עמוד 2 :-/
|
אני לא רוצה לפתוח נושא חדש כי זה פחות או יותר אותו נושא
אבל רציתי לדעת איך ניתן לשלוח POST ב AJAX כי כל מה שניסיתי ושגיגלתי לא עובד :| |
ציטוט:
PHP קוד:
|
אממ תטדה הסדרתי כבר (מלך אתה SOURCE).
יש לי עוד שאלה... ;P איך אינ יכול לרענן את הדף או איזור של הדף בלי שזה באמת יעלה אותו מחדש? (שהדף יתעדכן כל כמה שניות בלי כאילו להעלות אותו מחדש.) +++ איך אני עושה רקע שקוף בCSS? |
ציטוט:
|
ציטוט:
HTML קוד:
background-color: transparent; אם יש דרך אחרת אשמח לדעת8-) |
חחח אני לא מתכוון בכל העמוד להתחיל להציב IFRAMES חחחחחח XD.
|
:| אם זה כל העמוד אז למה לא פשוט לרענן את כל העמוד ?!
|
ציטוט:
|
השאלה אם אתה יודע מראש מה הולך להתעדכן ולמה (לא למה מדוע אלא ל-מה), או לא.
אם לא אז לא נראה לי שאפשר בלי רענון כל העמוד / פריים / איי פריים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ