![]() |
מה אתם חושבים על עיצוב לחברת אחסון מFIRESTYLE?
סתם שאלה שמעניינת אותי, לא ידעתי איפה לפרסם...אז פרסמתי פה...מקווה שזה המקום המתאים.
מה אתם חושבים על חברת אחסון שתשתמש בעיצוב מהאתר FireStyle? שזה בעצם עיצוב ב15 ש''ח אם אני זוכר נכון וכולם יכולים להוריד אותו ולהשתמש בו. מקצועיי ? למה אני אומר את זה-כי כולם יכולים להוריד משם את העיצוב ולהשתמש בו. אז אני שואל מה אתם חושבים, שחברה תשתמש בעיצוב כזה לאתר שייצג אותה? |
מקצועי? לא חושב שזה מקצועי ואני אגיד לך גם למה
א) כל אחד יכול להוריד את העיצוב ב) חברה צריכה עיצוב יחודיי אבל זאת דעתך , תלוי איך אתה בוחר להתחיל ומה המטרות שלך בעסק. |
ועיצוב מ-TM כן ייחודי?
|
ציטוט:
כי אני לא ראיתי, ודרך אגב כל החברות "הגדולות" וה"מפורסמות" בעלי עיצוב יחודיי.|כאן..שם| |
לדעתי לא כי זה יותר מדי מסחרי מבין?
מילא היה הגבלה של 5 הורדות לעיצוב ואז זה היה אחרת אבל כשזה ללא הגבלה זה משהו אחר |
ציטוט:
טוב אבל אין מה להשוות בכלל TM זו רמה אחרת אבל בכל זאת זה פועל על אותו עיקרון. |
לא רז זה לא נחשב היום מקצועי, אבל אני רואה שאתה מעצב אז מה הבעיה להכין עיצוב בעצמך?
|
לדעתי? כמו כל עיצוב אחר!
זה שזה 15 ש"ח זה משנה? אז יש פה כאלו שמכרו עיצוב בדומיין...דומיין זה 2$=10 ש"ח...ולהם אמרו משהו? לא יודע... לפי דעתי אותו דבר...רק שאם יש לך להשקיע, עדיף עיצוב ייחודי. סתם לקטע- TM נחשב למשהו פה לא? TM זה בדיוק כמו פירסטייל רק מחירים גבוההים יותר...אז אם לפירסטייל יהיו מחירים גבוהים גם תכבדו אותם כמו TM? אישית? ממציא הרעיון - אחלה רעיון (למרות שלא השתמשתי בו עד היום - באתר)... |
לפי דעתי firestyle זה לא מקצועי ל"חברת" אחסון...
אבל TM כן.מדוע? בגלל שעיצוב שבין עיצוב של TM לעיצוב של firestyle יש הבדלי מחירים משמעותיים ולא כל אחד יקנה את זה... ובמחיר שקונים רישיון לעיצוב של TM אפשר למצוא במחיר כזה בארץ אפשר למצוא עיצוב יחודי... |
לא מקצועי בכלל.
למה? אני בתור בנאדם שבא לקנות, נכנס לאותו אתר ומה? רואה עיצוב שעולה 15 ש"ח אז אני אחשוב לפני אם שווה לי להשקיע 20 ש"ח, במקרה הכי נמוך, בשרת של חברה שלא השקיעו בה אפילו 100 ש"ח על עיצוב. |
ציטוט:
אגב, החלטתי לסלוח לך והוצאתי אותך מהחסימה ;P , עשה זאת גם |Lol| . |
ציטוט:
היה לך כבר עבר בניהול עסק אחסון, אני לא מבין איך עלה בדעתך לשאול שאלה כזאת? |
ציטוט:
העיצוב צריך להיות נוח, להציג את כל הנתונים שהלקוח צריך על מנת לרכוש, ובינינו? אם אתה תפנה ל"עולם הלקוחות האמיתי" (מה שאומר, לא רק הוסטס ופורומים למניהם) אתה תגלה שללקוח לא ממש אכפת ויותר מזה - הוא לא יזהה אם העיצוב לקוח מfirestyle/TM ועלה לך חי שקלים, או אם העיצוב עוצב במיוחד בשבילך ועלה לך 800 שקלים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל עוד האתר נוח לגלישה ומציג את התכנים בצורה טובה, ללקוח לא צריך להיות אכפת אם העיצוב עלה 15 ש"ח או 300, או אם העיצוב הוא "ייחודי" או לא (באמת מסובך למישהו "להשאיל" את העיצוב ה"ייחודי" של מישהו אחר? ..). |
ציטוט:
ולא, האשכול הזה לא התיעצות בשבלי אם לפתוח חברה עם עיצוב משם או לא. פשוט לפתח פה דיון מעניין. יש ? |
כמובן שלא, למרות שרוב הפעמים עיצובים של פיירסטייל עדיף על עיצובים "יחודיים" שאנשים קונים.
הבעיה עם פיירסטיל שאפשר להוריד את אותו עיצוב 100 פעמים או שיותר אני לא בדקתי בדיוק וזה עניין של יחודייות. זה יכול לבלבל את הלקוח אם הוא יראה את אותו עיצוב בחברה אחרת. |
לגבי אתרים פרטים יש כאלה שאין להם 15 שקל והם מעדיפים את הלחם שהם קונים כל יום כדי לא לגווע ברעב מאשר עיצוב..
מקצועי המעצב מאוד! מקצועי לחברה? למה לא? אתרים מאוד הולמים ואפשר לעשות אותם מאוד מאוד יפים ראו לדוגמא אתר www.radio-volume.net ומישהו שם על זה שזה מאותו בחור מקצועי שעיצב? כמובן זה עבר שינויים רבים וניראה לי זה ממש ממש מצויין ואף יפה משאר העיצובים ה"מקצועיים" לא כך? |
לדעתי זה בסדר גמור, זה עיצוב לכל דבר !
ישנה תופעה של לקוחות שנכנסים לבקר באתר של אחסון אתרים ורואים עיצוב מפריסטייל וישר קובעים את רמת העסק, את שרתיו, את תמיכתו, הכל לפי העיצוב, וזה פשוט עצוב ! [ויצא לי חרוז] |
ועם מחר תפתח חברת אחסון עם העיצוב הזה? אז מה תעשה תלך למשטרה?
|
אם כל אחד יכול להוריד אז זה לא מקצועי בכלל
מקצועי זה עיצוב איחודי |
לא מיקצועי אבל אני לא נגד
|
אני רואה שהקפצתם את הנושא, אז אני אומר בצורה אחרת...
אתם אומרים שעיצובים מFIRESTYLE לא מקצועיי ? אתה משלם עליהם כסף ונכון הם לא ייחודים לך וניתנים להורדה בתשלום! אתם אומרים שעיצובים מTM לא מקצועיים ? עליהם אתם אומרים שכן. למה ? זה בדיוק אותו דבר, משלמים וניתנים להורדה בתשלום. לא ייחודים. למה אתם מחשיבים את FIRESTYLE לפחות ? כי זה מחיר נמוך לעמות TM? נקודה למחשבה. |
ציטוט:
כדי לרכוש מ-TM צריך כרטיס אשראי, והסכום הוא בדר"כ מעל 200 ש"ח לעיצוב טוב. מ-TM אתה מקבל עיצוב מקצועי, ברוב המקרים כולל פלאש וחיתוך של דף ראשי + משנה. דרך האתר שציינתם, העיצוב עולה 15 ש"ח ונגיש לכל חבר בפורום - הודעת SMS והעיצוב שלך. אז הזמינות, המחיר הזול, דרך הרכישה והמוצר הסופי שאתה מקבל (יש שם דברים שממש לא מכובד שיהיו) הופכים את העיצובים משם למקצועיים פחות. |
ציטוט:
רק שככה אני לא אגיע לאותו קהל יעד שהגעתי עד עתה. חוץ מזה, תאמין לי שהאתר כבר עשה את שלו ויש לו רק להתקדם. |
ציטוט:
אגב, אם אתה מעצב או יודע להשתמש בפוטושופ תמיד אתה תוכל להוריד עיצוב, לערוך את ה PSD שלו ולהתאים אותו לצרכים שלך ככה שיהיה שונה ממה שהאחרים הורידו, אם החברה והשירות שלך יהיו טובים יהיו לך לקוחות מבלי שיהיה לך עיצוב "ייחודי" כפי שדניאל אמר. |
ציטוט:
הביקורת לא הייתה כלפי האתר, ואני בטוח שהוא עשה את שלו ויש לו לאן להתקדם. לדעתי עיצוב שיכול להיות בשימוש במספר אתרים/חברות אינו מקצועי, וזה לא משנה אם זה מ-TM או מאתרך. התגובה הקודמת שלי הייתה בקשר לשאלה "למה אנשים חושבים שעיצובים משם לא מקצועיים בעוד העיצובים של TM נחשבים למקצועיים". מה שכן, אם תשנה את שיטת התשלום ואם העיצובים יהיו יותר מקצועיים ויכללו תיכנות ולפעמים פלאש הרווח יהיה יותר גדול (כמובן שלא 40% מ-15 ש"ח) וקהל היעד יהיה יותר רחב. לדעתי עדיין אין אתר ישראלי בסגנון TM ואני מניח שהראשון שיעשה את זה יצליח בגדול (שוב, הכל תלוי ברמת המוצרים). ציטוט:
-אני מניח שרוב האוכלוסיה לא יודעת להשתמש בפוטושופ. |
תאמין לי שכבר היו כאלה שהורידו ושינו כמו גדולים, לא חייב להיות "מעצב" בשביל זה.
|
מקצועי, לא יותר מידיי אבל זה בסדר גמור..
העיצובים הם עיצובים לכל דבר לא ייחודי זה נכו אבל עיצוב לאתר לא תמיד חייב להיות ייחודי ולא כל החברות איחסון עם אותו עיצוב אם בכלל יצא לך לראות עוד אחת אם אותו עיצוב אשרך. המחיר לא הכי משנה.. מה שכן אני גובל בזה שצריך לוגו יצוגי יחודי ולא מהאתר. |
ציטוט:
אבל אם אתם רוצים להתקדם כמו שאמרתם באחת התגובות, אל תסמוך על זה שבנאדם בן 25-40 יודע להתעסק עם פוטושופ. |
אני בתור לקוח, העיצוב זה לא מה שחשוב לי, יותר חשוב לי זה יחס מחיר מקצועיות.
|
פשוט לא.
אם בנאדם משקיע 15 ש"ח על עיצוב אז רוב הסיכויים שככה גם העסק שלו שווה, וזה לא משנה אם הוא קונה מ firestyle או מאיזה מעצב בתמורה לדומיין גם אם זה העיצוב הכי יפה בעולם. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ