![]() |
MICROSOFT RULZ ! (?) | ביקורת על IE7 וMP11
היי
ניסיתי את IE7 , אין לי מילים. ממש נהדר , הרבה יותר טוב מ-6. ועכשיו הורדתי גם את את מדיה פלייר 11 , מ - ע - ו - ל - ה ! מישהו עוד ניסה ? *(אגב , הורדתי מהאתר של מיקרוסופט.) |
אני ניסיתי, ואני נשאר עם FF לנצח!
|
ניסיתי
סתם זבל MICROSOFT SUCKS! דפדפן הכי טוב זה OPERA 9 ופלייר הכי טוב זה VLC |
ציטוט:
|
הלוואי היתי יכול לעבור ללינוקס או MAC
הם הכי טובים שונא MS ואת הWIN המחורבן שלהם! |
אני אוהב את הפיירפוקס למרות שמידי פעם משתמש באקסלופרר...
|
הייתי עד עכשיו ב- FireFox
חזרתי ל-ie דפדפן יותר נוח, רק חבל שאין בו לשוניות. דפדפן ie 6 הכי טוב. |
ציטוט:
IE7 ו FF 2 קצת דומים IE העתיקו הכל אבל אי אם שתיהם בעיקר עם הIE |
תראו, שונא את מיקרוסופט, הם קנאים, רואים שמתחיל לגדול אחוז של משתמשים בדפדפן, מתחילים להעתיק , ומקווים שהם יחזרו לIE :\
|
לדעתי, הרבה ממשתמשי ב-FF עושים בו שימוש מכיוון שהם שונאים את מיקרוסופט.
בכל מקרה בקרוב תהיה לכם עוד חברה לשנוא, GOOGLE (עוד כמה שנים). אני נשאר תמיד עם הIE, אולי אני אנסה את 7... |
ציטוט:
ציטוט:
|
שיוו איך אתם מזלזלים במיקוסופט אלוהים...אם לא הם עכשיו לא הייתם יכולים לדבר יאהבלים.
האינטרנט אקספלורר שלהם היה הדפדפן הראשון בעולם...והוא עדיין הדפדפן הטוב הראשון בעולם מיקרוסופט היא מונופול ואין לה מתחרים! |
maxton
|
מעניין אותי , לכל המתווכחים , מהי מערכת ההפעלה שלכם ? :| .
אני מנחש... |
ציטוט:
|
אם FF היו קצת משקיעים בעיצוב אז הייתי עובר אליהם.
ואי אפשר לא להסכים שIE 7 נראה יותר יפה מFF. אבל חבל שלוקח להם שנתיים להוציא IE7 בעברית. |
ציטוט:
|
FF הכי טוב בעולם נוח מהיר מוגן ! ויש לו פלאגינים מה שלIE לא ממש יש !
הוא קורא קוד של אתר יודר מהר מראה אתר לפי הנכון ! מה שIE מחפף ! יש פלאגינים וסקינים מעוצבים יש פלאגינים אפילו לחסוף פרסומות וכדומה ככה אתרים עולים יותר מהר ! אין בכלל פופ אפים בקיצור הוא הכי נוח ! במיוחד הגירסא החדשה שלו סידרו בה בעיות עם משאבי כוח היא כבר לא אוכלת כמו פעם בקיצור אין על FF דאאאאאאא נגן המדיה שאני משתמש בו ז BSP כמובן שהכי טוב (אבל לא נוח) VLC |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ