הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   קידום ושיווק אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=52)
-   -   דרוש - אדם המבין בקידום SEO בגוגל, דחוף.. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=34059)

Yellow Slider 02-11-06 22:40

דרוש - אדם המבין בקידום SEO בגוגל, דחוף..

תראו, אני בעלים של פורום גדול(אטרף..,אסור לפרסם לינק..)
ואני עושה פשוט הכל על מנת לנסות ולקדם את הפורום בגוגל
(meta keywords \ site maps .. ) ואין לי מושג כבר מה אפשר לעשות הלאה בכדי לקדם את הפורום בגוגל?
יש לפורום בערך איזה 15 אלף דפים בגוגל.. ולדעתי אפשר להכניס לפחות 100 אלף דפים ואני לא מגזים.. עם תוכן רלוונטי.. השאלה היא איך אני מקדם את הפורום ואיך אני מאנדקס עוד ועוד דפים?
קראתי עשרות מאמרים באנגלית ובעברית.. וכלום לא עוזר..
מישהו מוכן לתרום מזמנו? אני מוכן לתת כל מיני תמורות..
איסיקיו , 734834, תודה.

satan 02-11-06 23:26

לקדם פורום זה הרבה יותר קשה מאתר רגיל - מכוון שזו מערכת מוכנה.

אני למשל התקנתי למערכת הפורומים שלי URL סטטי ואיפשרתי למנועי חיפוש גישה לדיונים (ז"א לאורחים) - אלו צעדים ראשונים בקידום פורום.

אם תרצה URL סטטי לפורום שלך - צור קשר בה"פ.

ETWD 03-11-06 13:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי satan
לקדם פורום זה הרבה יותר קשה מאתר רגיל - מכוון שזו מערכת מוכנה.

אני למשל התקנתי למערכת הפורומים שלי URL סטטי ואיפשרתי למנועי חיפוש גישה לדיונים (ז"א לאורחים) - אלו צעדים ראשונים בקידום פורום.

אם תרצה URL סטטי לפורום שלך - צור קשר בה"פ.

השינוי יגרום לבעיות בהודעות קודמות?

Yellow Slider 03-11-06 14:10

לא הוא לא יגרום, וכבר עשיתי את זה , הבעיה שהURL הסטטי לא ממש הוכיח את עצמו..
אם תשנו כמה דברים בסקין ובקובץ האטאקסס בתיקייה הראשית של האתר הכל יעבוד..

אצלי בפורום יש את הארכיון שזה בעצם הלינקים הסטטיים אולי דווקא את זה אני אמור לקדם..

satan 04-11-06 16:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ETWD
השינוי יגרום לבעיות בהודעות קודמות?

כן לדעתי כן.

כי URL סטטי שונה מURL דינאמי - אז אם אתה משנה במצב כמו שלו אז יש בעצם דפים כפולים 8-* ...
כדאי יותר לעשות זאת מההתחלה.

Yellow Slider - תאמין לי שזה עוזר - האתר שלי והפורום שלי והקישורים מהם התאנדקסו במנועי חיפוש הרבה הרבה יותר מהר בגלל שכולם היו קישורים סטטים.

ואתה בטוח שתרצה שאנשים יגיעו לארכיון שלך? כי פורום מסוג שלך בעלי דרישה ממשתמשים לעיצוב וכל הדברים ה"מרשמים" הנלווים...

null 04-11-06 18:13

ניתן לגרום להודעות מאונדקסות בשיטה הישנה להפנות אל ההודעות ה"חדשות"
וככה יעלמו הבעיות ;)

PopUp 05-11-06 20:23

אממ כמה אתה מוכן לשלם?
אם אתה מוכן לשלם לפתיחת קמפין בלבד 150+ דולר צור קשר איתי.
כמו כן יש פרמטרים נוספים שיגידלו את המחיר כלפי מעלה בלבד.

לפרטים: 0544563501

ודרך אגב, כמו שכמה אמרו כאן לקדם פורום זה באמת יכול להיות דרך די קלה תחת שיתוף פעולה הדדי של המקדם ואדמין של הפורום.

Alon.R 06-11-06 09:45

אור,
אפשר לעשות שבלינקים בפורום יהיו הכותרות של האשכול/שם הפורום...

Fector 06-11-06 21:04

לא יודע מה איתכם ...
אבל כמעט כל מילה שרושמים בגוגל הודעה ב-FRESH היא אחת התוצאות הראשונות ...

yaiRy 06-11-06 21:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector
לא יודע מה איתכם ...
אבל כמעט כל מילה שרושמים בגוגל הודעה ב-FRESH היא אחת התוצאות הראשונות ...

vb בכלל מערכת מאוד ידידותית לגוגל, המון תוצאות מהודעות של vb מאונדקסות במקומות הראשונים.
יש דרכים לקדם פורומים מסוימים (לדוגמא - חפשו את המילה "מדריכים" בגוגל ישראל) אבל אני מניח שארז השותף הלא קונבנציונאלי שלי מעדיף לשמור אותם לחבר'ה הקרובים בלבד.

בכל מקרה אם אין לך ניסיון, מקורות, ידע וכוח וותר, התחרות קשה ממה שאתה חושב.

A1ex 07-11-06 08:56

ציטוט:

נכתב במקור על ידי yaiR yerushalmi
vb בכלל מערכת מאוד ידידותית לגוגל, המון תוצאות מהודעות של vb מאונדקסות במקומות הראשונים.
יש דרכים לקדם פורומים מסוימים (לדוגמא - חפשו את המילה "מדריכים" בגוגל ישראל) אבל אני מניח שארז השותף הלא קונבנציונאלי שלי מעדיף לשמור אותם לחבר'ה הקרובים בלבד.

בכל מקרה אם אין לך ניסיון, מקורות, ידע וכוח וותר, התחרות קשה ממה שאתה חושב.

בכלל לא קשה..
הם לא חייבים להתחרות על אותם המילים...
ודווקא לקדם פורום נראה לי יותר קל כמו שמישהו נתן את הדוגמא של פורום פרש....

yaiRy 07-11-06 09:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי A1ex
בכלל לא קשה..
הם לא חייבים להתחרות על אותם המילים...
ודווקא לקדם פורום נראה לי יותר קל כמו שמישהו נתן את הדוגמא של פורום פרש....

עם כל הכבוד בין פרש לאטרף יש שינוי קצת משמעותי,
בין אם זה וותק, קהילה, תכנות, משתמשים וכו'.
אטרף הוא פורום שאפילו לא מופיע בתוצאה הראשונה כשמחפשים את המילה "אטרף".
כשאתה מקדם פורום אתה מקדם מערכת בנוייה וסגורה, לא כל פעם אתה יכול לעשות בו שינוי איפה שאתה רוצה בשביל לקדם ולהכניס מילות מפתח. אני יכול להבטיח לך שלקדם אתר הרבה יותר קל מאשר לקדם פורום.

A1ex 07-11-06 09:08

ציטוט:

עם כל הכבוד בין פרש לאטרף יש שינוי קצת משמעותי,
בין אם זה וותק, קהילה, תכנות, משתמשים וכו'.
אטרף הוא פורום שאפילו לא מופיע בתוצאה הראשונה כשמחפשים את המילה "אטרף".
כשאתה מקדם פורום אתה מקדם מערכת בנוייה וסגורה, לא כל פעם אתה יכול לעשות בו שינוי איפה שאתה רוצה בשביל לקדם ולהכניס מילות מפתח. אני יכול להבטיח לך שלקדם אתר הרבה יותר קל מאשר לקדם פורום.

כשאתה מקדם אתר אתה מקדם מספר מילות מפתח ובפורום זה בכלל משהו שונה
זה ביטויים שאתה אפילו לא "מנסה" לקדם...
לדוגמא סתם מישהו פתח אשכול עם איזה ביטוי שאין עליו שום תחרות אז הוא אמור להופיע במקומות הראשונים לאותו הביטוי(אם הפורום לא סגור למנועי חיפוש וכל זה)

yaiRy 07-11-06 09:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי A1ex
כשאתה מקדם אתר אתה מקדם מספר מילות מפתח ובפורום זה בכלל משהו שונה
זה ביטויים שאתה אפילו לא "מנסה" לקדם...
לדוגמא סתם מישהו פתח אשכול עם איזה ביטוי שאין עליו שום תחרות אז הוא אמור להופיע במקומות הראשונים לאותו הביטוי(אם הפורום לא סגור למנועי חיפוש וכל זה)

ככל שאתה מקדם מילות חיפוש יותר פופלאריות ככה הקהילה שלך תגדל יותר.
לקדם נושאים שאין עלייהם תחרות זה לא חוכמה, ובדר"כ גם לא עוזר להרחבת הקהילה.
כדי להרחיב את הקהילה אתה צריך לשלוט בכמה מילות חיפוש מאוד פופלאריות כמו המילות חיפוש ש-FXP שולטים בהם (אני לא ארחיב).

בכל מקרה,
כשאתה מחפש ביטוי שהוא לא כלכך פופלארי בגוגל הוא בדר"כ עבור פיתרון לבעיה, וברגע שמצאת את התשובה בין אם זה בהודעה בפורום אתה בדר"כ יוצא מהפורום ולא חוזר אליו. כשאתה מחפש ביטוי כמו "מדריכים" שהזכרתי מקודם, אתה בדר"כ לא מתמקד על משהו ספציפי ואז אתה גולש עד שאתה מוצא משהו מעניין ואפילו נרשם. קאפיש?

satan 07-11-06 13:50

ציטוט:

ככל שאתה מקדם מילות חיפוש יותר פופלאריות ככה הקהילה שלך תגדל יותר.
לקדם נושאים שאין עלייהם תחרות זה לא חוכמה, ובדר"כ גם לא עוזר להרחבת הקהילה.
כדי להרחיב את הקהילה אתה צריך לשלוט בכמה מילות חיפוש מאוד פופלאריות כמו המילות חיפוש ש-FXP שולטים בהם (אני לא ארחיב).

בכל מקרה,
כשאתה מחפש ביטוי שהוא לא כלכך פופלארי בגוגל הוא בדר"כ עבור פיתרון לבעיה, וברגע שמצאת את התשובה בין אם זה בהודעה בפורום אתה בדר"כ יוצא מהפורום ולא חוזר אליו. כשאתה מחפש ביטוי כמו "מדריכים" שהזכרתי מקודם, אתה בדר"כ לא מתמקד על משהו ספציפי ואז אתה גולש עד שאתה מוצא משהו מעניין ואפילו נרשם. קאפיש?

נראה לי שאתה קצת טועה - הגולשים בגוגל כשאר הם מחפשים משהו לרוב זה מידע ותוכן ומדריכים ומאמרים וכדומה בנושאים מסויימים...

איזה ערך מוסף אפשר להשיג כבר מפורומים? לרוב לא נרא לי - ז"א יש דיונים וכו' אבל זה לגמרי לגמרי שונה ולא אפקטיבי כמו אתר שבו אתה כותב את הטקסט ומשתמש באופטזימציה (או אין שלא כותבים את זה) כדי למקד את תוכן הטקסט במילות מפתח מסויימות - אבל בפורום זה משהו לגמרי אחר! תלא שולט בטקסט של המשתמשים בפורום.. :-/

yaiRy 07-11-06 16:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי satan
נראה לי שאתה קצת טועה - הגולשים בגוגל כשאר הם מחפשים משהו לרוב זה מידע ותוכן ומדריכים ומאמרים וכדומה בנושאים מסויימים...

איזה ערך מוסף אפשר להשיג כבר מפורומים? לרוב לא נרא לי - ז"א יש דיונים וכו' אבל זה לגמרי לגמרי שונה ולא אפקטיבי כמו אתר שבו אתה כותב את הטקסט ומשתמש באופטזימציה (או אין שלא כותבים את זה) כדי למקד את תוכן הטקסט במילות מפתח מסויימות - אבל בפורום זה משהו לגמרי אחר! תלא שולט בטקסט של המשתמשים בפורום.. :-/

אתה לא יכול לשלוט בכל הטקסטים של משתמשי הפורום אבל אתה בהחלט יכול לקדם מילות חיפוש כלליות וזאת המטרה הכללית, לקדם את אותן מילות חיפוש שמחפשים בצורה פופלארית.
לא כתבת שום דבר שסותר את מה שאמרתי, כנראה שלא קראת טוב את מה שכתבתי.

Yellow Slider 08-11-06 22:31

יאיר תמשיך לזלזל :]
תוצאות 1 - 10 מתוך כ- 23,600 מ- atraf-f.net
תוך שבוע עלה מ10 אלף ל23 אלף, ויש לי שיטה להמשיך ולהגדיל את קצב האינדוקס..
בנוסף תודה על הרעיון עם הקידום מילים נראה לי שהבנתי לא רע בכלל, כל הקטע עם הארכיון והלינקים שלמטה וכו' וכו', בנוסף המוד עם ההודעה לכאלו שהם אורחים או כאלו שלא פרסמו הודעות, תודה רבה על הכל.. :]

yaiRy 08-11-06 22:46

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Yellow Slider
יאיר תמשיך לזלזל :]
תוצאות 1 - 10 מתוך כ- 23,600 מ- atraf-f.net
תוך שבוע עלה מ10 אלף ל23 אלף, ויש לי שיטה להמשיך ולהגדיל את קצב האינדוקס..
בנוסף תודה על הרעיון עם הקידום מילים נראה לי שהבנתי לא רע בכלל, כל הקטע עם הארכיון והלינקים שלמטה וכו' וכו', בנוסף המוד עם ההודעה לכאלו שהם אורחים או כאלו שלא פרסמו הודעות, תודה רבה על הכל.. :]

אז אם אתה מציג כל כך הרבה צדדים טובים על אטרף אני גם יכול, לא? (:

http://www.alexa.com/site/ds/top_sit...e=lang&lang=iw

ע"י מדד אלקסה האהוב שלנו, FXP ולא אחר נמצא במקום ה-67 מתוך 100 אתרים בעלי הכי הרבה תעבורה בישראל. מה שאומר ש-FXP עקפו את: layla.co.il, heep.co.il, p1000.co.il, האתר של בנק דיסקונט, האתר של חברת פלאפון והרשימה עוד ארוכה.
בעוד שפורומים אחרים כמעט ולא נכנסו לרשימה. רק לצורך השוואה -> ההבדל בין FXP לפראש וליאונטווארק הוא פחות מ-15 מקומות. בעוד שאטרף אפילו לא נכנס לרשימה.

ואם כבר מדברים על מגמת עלייה, בחודש האחרון FXP הכפיל את כמות התעבורה אליו, והכל רק עולה ועולה:
http://www.alexa.com/data/details/tr...=www.fxp.co.il

אני לא חושב שיש מידה להשוואת בין השתיים.
אבל אם אתה מתעקש:
http://www.alexa.com/data/details/tr...ww.atraf-f.net

roy 08-11-06 22:54

ציטוט:

אז אם אתה מציג כל כך הרבה צדדים טובים על אטרף אני גם יכול, לא? (:

http://www.alexa.com/site/ds/top_sit...e=lang&lang=iw

ע"י מדד אלקסה האהוב שלנו, FXP ולא אחר נמצא במקום ה-67 מתוך 100 אתרים בעלי הכי הרבה תעבורה בישראל. מה שאומר ש-FXP עקפו את: layla.co.il, heep.co.il, p1000.co.il, האתר של בנק דיסקונט, האתר של חברת פלאפון והרשימה עוד ארוכה.
בעוד שפורומים אחרים כמעט ולא נכנסו לרשימה. רק לצורך השוואה -> ההבדל בין FXP לפראש וליאונטווארק הוא פחות מ-15 מקומות. בעוד שאטרף אפילו לא נכנס לרשימה.

ואם כבר מדברים על מגמת עלייה, בחודש האחרון FXP הכפיל את כמות התעבורה אליו, והכל רק עולה ועולה:
http://www.alexa.com/data/details/tr...=www.fxp.co.il

אני לא חושב שיש מידה להשוואת בין השתיים.
אבל אם אתה מתעקש:
http://www.alexa.com/data/details/tr...ww.atraf-f.net

חחחחחחחח
יאיר תגיד לו fxp תמיד שולטים :)

יונתן 09-11-06 03:00

מדד אלקסה נמדד על פי האנשים שלהם יש את הסרגל, אין לזה משמעות באמת...

yaiRy 09-11-06 06:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי יונתן
מדד אלקסה נמדד על פי האנשים שלהם יש את הסרגל, אין לזה משמעות באמת...

אם לא היה לזה חשיבות, האתר האלקסה לא היה מוכר לאף מקדם אתרים.
בכל מקרה, כל סטטיסטיקה אחרת תראה פחות או יותר אותו הדבר.

deskr 09-11-06 09:53

יש לזה חשיבות.. זה מראה מגמות בכלליות

TalGarty 09-11-06 14:57

לסרגל אלקסה יש חשיבות, אבל היא לא גבוהה כל כך.

כלומר אם תשווה פורום של אנשים שיווק ומקדמי אתרים, לעומת פורום של ווארז וילדים בגיל 12, יכול להיות שלפורום של אנשי השיווק יהיה 500 כניסות, לעומת 3000 בפורום ווארז, ועדין אתה תראה שהפורום של אנשי השיווק ממקום גבוה יותר.

למה זה? כי מה הסיבה שילד בן 12 יוריד את סרגל הכלים של אלקסה? ולעומת זאת, מה הסיכוי שאיש שיווק/מקדם אתרים יוריד את הסרגל?

שני האתרים שעליהם אתם מדברים פחות או יותר באותו נושא, והדוגמא שנתתי היא רק לגבי חשיבות הסרגל.

satan 09-11-06 15:11

לדעתי מדד אלקסה לא משקף שום דבר...

לדוגמא האתר K מדורג 74 ואתר HEEP מדורג 78 .. אין מצב שבעולם שלאתר K יש יותר גולשים מלHEEP.

ויש עוד דוגמאות רבות לדעתי. וגם אם כן, זה שלאתר מסויים יש טונה גולשים לא אומר שהוא טוב...

והדיון יצא מתחומו .... לגמרי.

Yellow Slider 09-11-06 16:46

אתה צודק ואני חייב להודות שזה מרשים מאוד :]
אבל אני עדיין יודע מי מרוויח יותר.. נטו מהפורום.. :}

yaiRy 09-11-06 16:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Yellow Slider
אתה צודק ואני חייב להודות שזה מרשים מאוד :]
אבל אני עדיין יודע מי מרוויח יותר.. נטו מהפורום.. :}

עד כמה שזכור לי הפורום שלך לא ממש יכול לממן לעצמו שרת פרטי [לא מושכר] של DELL ולארח אותו בארון של sPD (((:
בכל מקרה לא נכנס לכיסים של אחד והשני, בהצלחה בקידום.

Yellow Slider 09-11-06 17:10

הפורום שלי לא צריך לממן לעצמו שרת של דל ולארח אותו כמוך, אתה מפסיד הרבה על השרת ..
המון הייתי אומר :]
לא משנה אבל שיהיה לך בכיף.. מהפכה בדרך :}

OmerN 10-11-06 23:08

עברתי תגובה תגובה, ואתם נראים ממש כמו ילדים עם התגובות שלכם.
נו באמת, מתחרים למי יש הכנסות גבוהות יותר... |:

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:59.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ