![]() |
דרוש - אדם המבין בקידום SEO בגוגל, דחוף..
תראו, אני בעלים של פורום גדול(אטרף..,אסור לפרסם לינק..)
ואני עושה פשוט הכל על מנת לנסות ולקדם את הפורום בגוגל (meta keywords \ site maps .. ) ואין לי מושג כבר מה אפשר לעשות הלאה בכדי לקדם את הפורום בגוגל? יש לפורום בערך איזה 15 אלף דפים בגוגל.. ולדעתי אפשר להכניס לפחות 100 אלף דפים ואני לא מגזים.. עם תוכן רלוונטי.. השאלה היא איך אני מקדם את הפורום ואיך אני מאנדקס עוד ועוד דפים? קראתי עשרות מאמרים באנגלית ובעברית.. וכלום לא עוזר.. מישהו מוכן לתרום מזמנו? אני מוכן לתת כל מיני תמורות.. איסיקיו , 734834, תודה. |
לקדם פורום זה הרבה יותר קשה מאתר רגיל - מכוון שזו מערכת מוכנה.
אני למשל התקנתי למערכת הפורומים שלי URL סטטי ואיפשרתי למנועי חיפוש גישה לדיונים (ז"א לאורחים) - אלו צעדים ראשונים בקידום פורום. אם תרצה URL סטטי לפורום שלך - צור קשר בה"פ. |
ציטוט:
|
לא הוא לא יגרום, וכבר עשיתי את זה , הבעיה שהURL הסטטי לא ממש הוכיח את עצמו..
אם תשנו כמה דברים בסקין ובקובץ האטאקסס בתיקייה הראשית של האתר הכל יעבוד.. אצלי בפורום יש את הארכיון שזה בעצם הלינקים הסטטיים אולי דווקא את זה אני אמור לקדם.. |
ציטוט:
כי URL סטטי שונה מURL דינאמי - אז אם אתה משנה במצב כמו שלו אז יש בעצם דפים כפולים 8-* ... כדאי יותר לעשות זאת מההתחלה. Yellow Slider - תאמין לי שזה עוזר - האתר שלי והפורום שלי והקישורים מהם התאנדקסו במנועי חיפוש הרבה הרבה יותר מהר בגלל שכולם היו קישורים סטטים. ואתה בטוח שתרצה שאנשים יגיעו לארכיון שלך? כי פורום מסוג שלך בעלי דרישה ממשתמשים לעיצוב וכל הדברים ה"מרשמים" הנלווים... |
ניתן לגרום להודעות מאונדקסות בשיטה הישנה להפנות אל ההודעות ה"חדשות"
וככה יעלמו הבעיות ;) |
אממ כמה אתה מוכן לשלם?
אם אתה מוכן לשלם לפתיחת קמפין בלבד 150+ דולר צור קשר איתי. כמו כן יש פרמטרים נוספים שיגידלו את המחיר כלפי מעלה בלבד. לפרטים: 0544563501 ודרך אגב, כמו שכמה אמרו כאן לקדם פורום זה באמת יכול להיות דרך די קלה תחת שיתוף פעולה הדדי של המקדם ואדמין של הפורום. |
אור,
אפשר לעשות שבלינקים בפורום יהיו הכותרות של האשכול/שם הפורום... |
לא יודע מה איתכם ...
אבל כמעט כל מילה שרושמים בגוגל הודעה ב-FRESH היא אחת התוצאות הראשונות ... |
ציטוט:
יש דרכים לקדם פורומים מסוימים (לדוגמא - חפשו את המילה "מדריכים" בגוגל ישראל) אבל אני מניח שארז השותף הלא קונבנציונאלי שלי מעדיף לשמור אותם לחבר'ה הקרובים בלבד. בכל מקרה אם אין לך ניסיון, מקורות, ידע וכוח וותר, התחרות קשה ממה שאתה חושב. |
ציטוט:
הם לא חייבים להתחרות על אותם המילים... ודווקא לקדם פורום נראה לי יותר קל כמו שמישהו נתן את הדוגמא של פורום פרש.... |
ציטוט:
בין אם זה וותק, קהילה, תכנות, משתמשים וכו'. אטרף הוא פורום שאפילו לא מופיע בתוצאה הראשונה כשמחפשים את המילה "אטרף". כשאתה מקדם פורום אתה מקדם מערכת בנוייה וסגורה, לא כל פעם אתה יכול לעשות בו שינוי איפה שאתה רוצה בשביל לקדם ולהכניס מילות מפתח. אני יכול להבטיח לך שלקדם אתר הרבה יותר קל מאשר לקדם פורום. |
ציטוט:
זה ביטויים שאתה אפילו לא "מנסה" לקדם... לדוגמא סתם מישהו פתח אשכול עם איזה ביטוי שאין עליו שום תחרות אז הוא אמור להופיע במקומות הראשונים לאותו הביטוי(אם הפורום לא סגור למנועי חיפוש וכל זה) |
ציטוט:
לקדם נושאים שאין עלייהם תחרות זה לא חוכמה, ובדר"כ גם לא עוזר להרחבת הקהילה. כדי להרחיב את הקהילה אתה צריך לשלוט בכמה מילות חיפוש מאוד פופלאריות כמו המילות חיפוש ש-FXP שולטים בהם (אני לא ארחיב). בכל מקרה, כשאתה מחפש ביטוי שהוא לא כלכך פופלארי בגוגל הוא בדר"כ עבור פיתרון לבעיה, וברגע שמצאת את התשובה בין אם זה בהודעה בפורום אתה בדר"כ יוצא מהפורום ולא חוזר אליו. כשאתה מחפש ביטוי כמו "מדריכים" שהזכרתי מקודם, אתה בדר"כ לא מתמקד על משהו ספציפי ואז אתה גולש עד שאתה מוצא משהו מעניין ואפילו נרשם. קאפיש? |
ציטוט:
איזה ערך מוסף אפשר להשיג כבר מפורומים? לרוב לא נרא לי - ז"א יש דיונים וכו' אבל זה לגמרי לגמרי שונה ולא אפקטיבי כמו אתר שבו אתה כותב את הטקסט ומשתמש באופטזימציה (או אין שלא כותבים את זה) כדי למקד את תוכן הטקסט במילות מפתח מסויימות - אבל בפורום זה משהו לגמרי אחר! תלא שולט בטקסט של המשתמשים בפורום.. :-/ |
ציטוט:
לא כתבת שום דבר שסותר את מה שאמרתי, כנראה שלא קראת טוב את מה שכתבתי. |
יאיר תמשיך לזלזל :]
תוצאות 1 - 10 מתוך כ- 23,600 מ- atraf-f.net תוך שבוע עלה מ10 אלף ל23 אלף, ויש לי שיטה להמשיך ולהגדיל את קצב האינדוקס.. בנוסף תודה על הרעיון עם הקידום מילים נראה לי שהבנתי לא רע בכלל, כל הקטע עם הארכיון והלינקים שלמטה וכו' וכו', בנוסף המוד עם ההודעה לכאלו שהם אורחים או כאלו שלא פרסמו הודעות, תודה רבה על הכל.. :] |
ציטוט:
http://www.alexa.com/site/ds/top_sit...e=lang&lang=iw ע"י מדד אלקסה האהוב שלנו, FXP ולא אחר נמצא במקום ה-67 מתוך 100 אתרים בעלי הכי הרבה תעבורה בישראל. מה שאומר ש-FXP עקפו את: layla.co.il, heep.co.il, p1000.co.il, האתר של בנק דיסקונט, האתר של חברת פלאפון והרשימה עוד ארוכה. בעוד שפורומים אחרים כמעט ולא נכנסו לרשימה. רק לצורך השוואה -> ההבדל בין FXP לפראש וליאונטווארק הוא פחות מ-15 מקומות. בעוד שאטרף אפילו לא נכנס לרשימה. ואם כבר מדברים על מגמת עלייה, בחודש האחרון FXP הכפיל את כמות התעבורה אליו, והכל רק עולה ועולה: http://www.alexa.com/data/details/tr...=www.fxp.co.il אני לא חושב שיש מידה להשוואת בין השתיים. אבל אם אתה מתעקש: http://www.alexa.com/data/details/tr...ww.atraf-f.net |
ציטוט:
יאיר תגיד לו fxp תמיד שולטים :) |
מדד אלקסה נמדד על פי האנשים שלהם יש את הסרגל, אין לזה משמעות באמת...
|
ציטוט:
בכל מקרה, כל סטטיסטיקה אחרת תראה פחות או יותר אותו הדבר. |
יש לזה חשיבות.. זה מראה מגמות בכלליות
|
לסרגל אלקסה יש חשיבות, אבל היא לא גבוהה כל כך.
כלומר אם תשווה פורום של אנשים שיווק ומקדמי אתרים, לעומת פורום של ווארז וילדים בגיל 12, יכול להיות שלפורום של אנשי השיווק יהיה 500 כניסות, לעומת 3000 בפורום ווארז, ועדין אתה תראה שהפורום של אנשי השיווק ממקום גבוה יותר. למה זה? כי מה הסיבה שילד בן 12 יוריד את סרגל הכלים של אלקסה? ולעומת זאת, מה הסיכוי שאיש שיווק/מקדם אתרים יוריד את הסרגל? שני האתרים שעליהם אתם מדברים פחות או יותר באותו נושא, והדוגמא שנתתי היא רק לגבי חשיבות הסרגל. |
לדעתי מדד אלקסה לא משקף שום דבר...
לדוגמא האתר K מדורג 74 ואתר HEEP מדורג 78 .. אין מצב שבעולם שלאתר K יש יותר גולשים מלHEEP. ויש עוד דוגמאות רבות לדעתי. וגם אם כן, זה שלאתר מסויים יש טונה גולשים לא אומר שהוא טוב... והדיון יצא מתחומו .... לגמרי. |
אתה צודק ואני חייב להודות שזה מרשים מאוד :]
אבל אני עדיין יודע מי מרוויח יותר.. נטו מהפורום.. :} |
ציטוט:
בכל מקרה לא נכנס לכיסים של אחד והשני, בהצלחה בקידום. |
הפורום שלי לא צריך לממן לעצמו שרת של דל ולארח אותו כמוך, אתה מפסיד הרבה על השרת ..
המון הייתי אומר :] לא משנה אבל שיהיה לך בכיף.. מהפכה בדרך :} |
עברתי תגובה תגובה, ואתם נראים ממש כמו ילדים עם התגובות שלכם.
נו באמת, מתחרים למי יש הכנסות גבוהות יותר... |: |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ