![]() |
[cRv] מבצע !! 30% הנחה על כל הרייסילרים לשבוע ימים !
שלום חברי הוסטס היקרים ,
בגלל שהיום זה יום שמח (: , החלטתי לפנק גם אותכם בשמחה שלי :-) המבצע הוא לשבוע ימים בלבד. המבצע תקף בתאריכים : 4.11.06 עד 11.11.06. 30% הנחה על כל הרייסילרים בעסק. * כל הרוכש רייסילר מתחיל או בינוני לחצי שנה מקבל דומיין עולמי מתנה. * כל הרוכש רייסילר ענקי לחצי שנה מקבל דומיין ישראלי מתנה. * בונוס לרוכשים לחצי שנה מקבלים שרת משחק לחודשים או 5 שרתי רדיו לחצי שנה מתנה. * cRv נותנת 5 שעות נסיון על כל חבילה לכל המעוניין. חבילות הרייסלרים : http://www.cRv.co.il/reseller.php לפרטים נוספים או הזמנה : טלפון (הוט) של העסק : 077-9172929 עובד בין השעות : 13:15 עד 23:00 פלאפון זמין ברוב היום וגם בשעות הלילה : 054-8022863 פקס העסק : 077-7192828 מחלקת מכירות - sales@cRv.co.il Icq : 716897 בברכה , |
מבצע יפה מאוד ,
בהצלחה אושר. |
בהצלחה אחלה מבצע
|
מומלץ, בהצלחה אושר.
|
בהצלחה אושר:]
|
נשמע מבצע מצויין בהצלחה! :)
|
תודה רבה אנשים.
|
מבצע מעולה, בהצלחה!
|
יפה יפה, בהצלחה אושר.
מומלץ |
אחלה מבצע, בהצלחה.
|
מבצע טוב.
בקשר למשפט "בגלל שהיום זה יום שמח (: , החלטתי לפנק גם אותכם בשמחה שלי " היום זה יום מאוד עצוב לעם ישראל במלוא 11 שנים לרצח ראש ממשלת ישראל יצחק רבין ז"ל. אור. |
תאמין לי, אם הייתי רוצה לפתוח חברת איחסון או אתר גדול, רק בתכנות, הייתי ישר מזמין..
חברה נראת מעולה, מחירים מעולים, שרת טוב.. 11 ג'יגה במחיר 1000 שקל לחצי לשנה עם דומיין ישראלי זה מחיר ששווה לכל אחד לקנות.. אגב אם קונים לשנה מקבלים 2 דומיינים? |
ציטוט:
|
מבצע ענק!
בהצלחה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ