![]() |
לוח זמנים, ההתמודדות שלכם?
תגידו, אתם זוכרים כל מה שאתם צריכים לעשות? איך אתם מתמודדים עם לוח הזמנים שלכם באופן אישי?
למשל, יש לך מורה פרטי X בשעה כזאת, והוא כתב לך לשעה הזאת. אח"כ יש לך גם מורה פרטי Y בשעה כזאת והוא אמר שהוא לא יכול ופתאום החליף. אמא שלכם ביקשה לעשות דבר Z, אבא שלכם לוחץ עליכם ורוצה שדבר E יושג מיידית. אז איך אתם מסתדרים עם זה? יש לכם יומן או משהו? או הכל בראש? |Lol| או שיש לכם תוכנת לוח זמנים שפותרת לכם את הכאבי ראש? :) |
א. יומן מבחינת העסק.
ב. תזכורות בפלאפון מבחינה פרטית אישית. |
אחד הדברים שמיקרוסופט באמת עשתה טוב לדעתי זה OUTLOOK של אופיס.
|
יש לי מורה למיומנויות למידה, היא משגעת אותי בקשר לזמנים (לא שוכח כלום).
|
למבחנים יש לוח מבחנים.
לשיעורי נהיגה יש דף שאני פשוט ושם בו ומסתכל כמה פעמים ביום להיות בטוח שאין לי שיעור. שיעורים מה שעולה לראש. דברים אחרים זוכר.. |
למרות שאני דיי סנילי אני זוכר את סדר היום שלי (אם אפשר לקרוא לזה כך (: ).
|
במוח :)...ה-כ-ל...
ש.ב, מבחנים, מורה פרטית, דברים שצריך לעשות... אחוזי הפיקשוש? מממ אחת לחצי שנה... |
שאלה אחלה!
ממ זוכר את הרוב,אם צריך לעשות ש.ב. או שיש לי מבחן...אני זוכר לפעמים...ואחר כך הולך לשחק כדורגל..או משהו כזה..יום יום כן עמוס מאוד.. |
הכל בראש..
חחח למרות שקורה הרבה שאני שוכח.. אבל לפחות לתורים לרופא מתקשרים להזכיר יום לפני, אז את זה אני לא שוכח:D |
אין לי סדר יום XD
לפני מבחנים אני לומד, שאר הזמן מה שבא לי |
סדר יום אממממ תזכורת בפאלאפון לדברים רחוקים
אבל אני זוכר הכל ב"ה |
וואו זה דבר שממש קשה לי להתמודד איתו, בזמן האחרון יש לי הרבה מה לעשות:
לישון, לאכול, מדי פעם לצאת באמצע שבוע, מכון, חברה... סדר היום שלי נקבע לפי הזמן שבו אני מתעורר, אם בבוקר אני מתחיל את הכל בבוקר, אם בצהריים אז בצהריים...החיים קטלניים :) כמובן שבגלל הסדר יום הבכלל לא מסודר וערכי הזה שיש דברים באמת חשובים אני שוכח, הכי טוב לתזכורת- פלאפון. |
http://img297.imageshack.us/img297/63/319291hn1.jpg
אממ לא כל כך קשה לזכור,יש סלולארי,יש Outlook.ורושמים על היד.|קורץ| באמת כל כך קשה לזכור מה צריך לעשות היום? |
ב"ה אני זוכר הכל בראש. אבל מתיי שיש לי באמת עומס רציני אני רושם הכל במחשב כף יד. גם ככה הוא הולך איתי לכל מקום... אז למה לא?
|
ציטוט:
מילה במילה... זוכר הכל... |
לוח זמנים, עמידה בזמנים.
אני אישית לומד בביה"ס צבאי, עמידה בזמנים וכל מה שקשור מסביב זה אחד החוקי יסוד בביה"ס. הגעה למסדרים, לא לאחר לאף שיעור וכו'.. ת'חלס קצת קשה, אבל.. מסתדרים :) |
הכל בראש :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ