הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   שאלה בקשר ללימודים.. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=34555)

שאולי 12-11-06 16:43

שאלה בקשר ללימודים..

קיבלתי היום פרוספקט ממכללה שאני מעוניין ללמוד בה,יש לי שם לימודים לתוכניתן בכיר,מקצועות הלימוד הן:c c# java הקניית שליטה מעמיקה במתודולגיה,של תכנות מונחה עצמים (OOD,OOP).
היכרות מעמיקה ב.net,שליטה במסדי נתונים.
ארגון קבצים ובסיסי נתונים,(sql,oracle,developer)
מבנה נתונים,ניתוח מערכות מידע,מבוא לתקשורת.
אינטרנט (asp.net html,xml).
הלימודים הם שנה שבסופה אני מקבל תעודה,אם אני רוצה ואני מתאים אני ממשיך עוד שנה וחצי עד שנתיים לקבלת תואר בהנדסת תוכנה.
השאלה שלי עם המקצעות שנלמדים מספיקים לתחום או שכדאי ללכת ללמוד MCPD? תודה.

RS324 12-11-06 17:38

אף פעם לא שמעתי על תואר מהנדס תוך שנתיים וחצי....

שים לב שזה תואר Bsc והוא אמור לקחת כ 4 שנים...

שאולי 12-11-06 18:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי RS324
אף פעם לא שמעתי על תואר מהנדס תוך שנתיים וחצי....

שים לב שזה תואר Bsc והוא אמור לקחת כ 4 שנים...

שנה לימודים כל מה שכתבתי,ואח"כ עוד שנתיים הנדסת תוכנה תואר ראשון.
זה יוצא שלוש שנים.

CSite.co.il 12-11-06 18:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי שאולי
שנה לימודים כל מה שכתבתי,ואח"כ עוד שנתיים הנדסת תוכנה תואר ראשון.
זה יוצא שלוש שנים.

אי אפשר ללמוד את כל מה שכתבת בשנה!
אוליי את הבסיס..

שאולי 12-11-06 18:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MnM
אי אפשר ללמוד את כל מה שכתבת בשנה!
אוליי את הבסיס..

זאת התוכנית לימודים שקיבלתי,זה שנה לימודים.
הסמכת MCPD,זה עשרה חודשי לימוד במכללת רמת גן,אני שוקל ללכת לשם.
מה שאני כתבתי פה זה 800 שעות אקדמיות אפשר להכניס את זה בשנת לימודים אחת,לפחות מבחינתם.

Eye-Soft 12-11-06 19:42

מכללה = פחות טוב, פחות נחשב, פחות רמה. למעשה מכללה זה הכל פחות (גם פחות דרישות). הדבר היחיד שמכללה הוא יותר זה המחיר.

רוצה ללמוד ברמה גבוהה ? טכניון (למחשבים).

Source 12-11-06 20:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
מכללה = פחות טוב, פחות נחשב, פחות רמה. למעשה מכללה זה הכל פחות (גם פחות דרישות). הדבר היחיד שמכללה הוא יותר זה המחיר.

טכניון זה יותר הנדסה לא?
מחשבים (מדעי המחשב, הנדסת תוכנה...) אני יודע שבר-אילן די טובים, לא יודע לגבי השאר.

שאולי 12-11-06 20:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Source
טכניון זה יותר הנדסה לא?
מחשבים (מדעי המחשב, הנדסת תוכנה...) אני יודע שבר-אילן די טובים, לא יודע לגבי השאר.

טכניון זה יותר מדעים.

omaniusd 12-11-06 21:53

MCPD זה עשרה חודשי לימוד של שינון חומר (אם עושים במכללה). אני מציע לך לנסות לעשות את זה עם ידע מעשי, ואז יש סיכוי גדול יותר שמשהו מהידע גם תזכור.

BHXHUI 13-11-06 15:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft

אפשר להמשיך לדבר עד מחר על יתרונות/חסרונות, אך להתקבל לטכניון זה ממש לא קל (במדעי המחשב וגם בשאר מקצועות המדענים/הנדסה). טוב שלא עשית את ההרשמה לטכניון כמו הצטרפות לחוג של כיתה ה' (הטון המזלזל "רוצה ללמוד ברמה גבוהה" כאילו לא צריך בגרות גבוהה מאוד ופסיכומטרי גבוהים מאוד כדי ללמוד מדעי המחשב בטכניון)...

חוץ מהדרך בה אמרת את זה אתה צודק. כל מה שקשור במדעים נחשב יותר אם התואר הוא מהאוניברסיטה. נכון, יש כאלה שמצליחים דרך המכללה אך יחסית אם מעטים (למשל: תשאלו סטודנטים להנדסת חשמל בטכניון מתי חלקם מתחילים לעבוד ב-INTEL...).

ציטוט:

טכניון זה יותר הנדסה לא?
טכניון זה כל מה שקשור למדע (כל ההנדסות = פיסיקה ולעיתים גם ביולוגיה וכימיה וכל זה = מדע). אני בטוח שכמעט כל תואר בהנדסה נחשב יותר אם הוא של הטכניון (אפשר לראות את זה רק ממודעות דרושים, למשל- "בוגר טכניון או בעל ניסיון של 5 שנים"). ובטח שתואר במדעי המחשב בטכניון נחשב (שוב- נחשב) יותר מאשר של בר אילן.

עמרי שוסטר 13-11-06 16:06

יש לי כבר תכנית לעשות B.S.c בהנדסת מכונות בטכניון. ;P

BHXHUI 13-11-06 16:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר
יש לי כבר תכנית לעשות B.S.c בהנדסת מכונות בטכניון. ;P

מכונות? אולי ניפגש שם.. :) מהנדסי מכונות משתלבים כבר בכל תחומי התעשייה, יש מלא עבודה (יש הטוענים שהם "גונבים" עבודות של מהנדסי חשמל, אווירונאוטיקה, ביורפואית וכו... ;) ).

עמרי שוסטר 13-11-06 16:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BHXHUI
מכונות? אולי ניפגש שם.. :) מהנדסי מכונות משתלבים כבר בכל תחומי התעשייה, יש מלא עבודה (יש הטוענים שהם "גונבים" עבודות של מהנדסי חשמל, אווירונאוטיקה, ביורפואית וכו... ;) ).

|winky|
אני מתלבט בין מכטרוניקה, אנרגיה, מיקרו מערכות ורובוטיקה. B-)
ויש לי עוד טיפונת זמן (לא ממש טיפה). |Lol|

שאולי 13-11-06 16:26

OK,תודה.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:59.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ