![]() |
טוב עכשיו , אחרי נסיון של יומיים.. גוגל אדסנס זה באמת קל ומשתלם.
רק שם אפשר להגיע לסכומים של 10$ ביום |Rolleyes|
ועוד מהצבת 2 פרסומות מסכנות... |
10$ זאת רק ההתחלה.
אם עלית על משהו - תמשיך לבנות את האימפריה :) |
ציטוט:
אם זאת רק ההתחלה אז זה עוד יגדל להרבה יותר |
כמו שאמרו לך - זו רק ההתחלה, אם תלמד להשתמש בגוגל אדסנס אתה תתפלא לדברים שאפשר להגיע אליהם בעזרתו.
תשלח לי ה"פ עם קישור לאתרך (= |
פייא אורי כל יום 10 דולר חח
|
יפה מאד! בכמה קליקים עשית את זה?
|
אפשר לינק לאתר
|
גם אצלי הופתעתי לראות כמה זה משתלם...
8.6 דולר אתמול והיום בנתיים 4.2 דולר... (מדובר בפורום כך שרוב האנשים נכנסים קרוב לשעות הלילה) |
10 דולר ליום זה באמת ההתחלה :] בהצלחה
|
ציטוט:
בתור "הכנסה מהצד" זה טוב ! האם אני אתחיל לפתוח אתרים במיוחד בשביל גוגל אדסנס?... אני צריך לחשוב על זה. |
עד שיעיפו אותכם וכל החלומות יתבדו ...
ד"א אם המתחרים שלכם לדוגמא, נכנסים 2-3 אנשים כל יום ולוחצים הרבה פעמים על המודעות בכוונה למשך בוא נניח 10 ימים - הסיכוי שיעיפו אותכם מגוגל הוא גבוהה מאוד. אהה ומי שלא יודע, כשמעיפים אותך מגוגל אז מעיפים אותך, אין לדבר איתם וכו', פשוט חוסמים לך את החשבון ... |
ציטוט:
תחשוב חיובי. |
ציטוט:
אני כבר שנים מרוויח מגוגל אדסנס, עם CTR של מעל 10 אחוז. למה לא חסמו אותי? הצ'ק מגיע כל חודש כמו שעון. |
ציטוט:
אתם אופטימיים - לבריאות, אם אתם חושבים שאני טועה חיפוש קטן בגוגל יביא להרבה תוצאות, מעניין למה ... |
אז בוא תסביר את ההגיון שלך.
למה אותך חסמו, ואותי לא? הרי חייבת להיות סיבה כלשהי. |
הבאת לי תמריץ להרשם אליהם.. ננסה אותם.
|
ציטוט:
זה מעולה. לי יש CTR 3-4 ואני מגיע לסכומים מאוד גבוהים, כמה קליקים יש לך בממוצע? |
שמע זה תלוי בנושא האתר.
תציץ באתר בחתימה שלי, הנושא (Wallpapers) לא משתלם כמו תחומים אחרים אז התשלום פר קליק נמוך יחסית. |
יפה מאוד. אפשר בבקשה לינק בפרטי לאתר?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, כנראה מישהו שלח תלונה עלייך או שבאמת עברת על אחד התנאים. קח בחשבון שככל שאתה מרוויח יותר, גם הם. חשבונות שעוברים את ה-500$ בחודש חשובים להם. |
ציטוט:
ויכול להיות שבנאדם כזה או אחר שבאמת רוצה להפיל "מתחרה" שלו, ילחץ מספיק פעמים כדי שיעיפו אותך, אבל אנשים פה חושבים שאדסנס זה חלום ורוד, אני מספר את זה רק כדי שאנשים ידעו את זה ויהיו מודעים למצב ויש כמוני עוד הרבה (כמו שאמרתי מקודם - אתם מוזמנים לעשות חיפוש בגוגל ולבדוק). ד"א אם יש פה מישהו שכל כך בטוח בעצמו שלא יעיפו אותו שיתן את הכתובת של האתר שלנו ואנחנו כבר נבדוק את זה ;P |
היו לי ימים של 20 דולר מגוגל
=] |
ציטוט:
בגלל כמה מתחרים הוציאו אותי מגוגל אדסנס.... והייתי מרויח שם מצוין... ואני לא ילד קטן שירמה בזה... הייתי מודע להשלכות ולכן לא רימיתי... מה שמעצבן אותי זה שהם לא נותנים לך אפשרות לערער על כך, והם לא מאפשרים לך לדבר על כך איתם... אם מישהו באמת רוצה להוציא אותכם מהשירות... הוא ילחץ לכם על הפירסומות הרבה פעמים ביום... ואתם בחוץ! אין חזרה... אותי אישית זה ביאס לאללה... כי אחרי 2 תשלומים של 200 דולר + היתלהבתי... אבל... מקווה שלכם זה לא יקרה! שיהיה לכם בהצלחה... ובאמת יפה 10 דולר ליום! בהצלחה! |
ציטוט:
אבל לא, במקום זה הם יסגרו לך את החשבון. אפשר לערער אבל לא שמעתי על אף אחד שהעירעור שלו התקבל + למה אין שירות לקוחות מסודר לחברה בסדר גודל של גוגל? זאת הפקרות ... ועוד משהו, הם טוענים שהם מחזירים את הכסף של אותם הקליקים ה"לא טובים", אני בספק אם הם עושים את זה ושמעתי כבר על אנשים שסגרו להם חשבונות גם עם כמה אלפים = כסף נקי לכיס. בקיצר שאנשים יתעוררו, גוגל זה לא החברה הכי ישרה בעולם כמו שרוב האנשים חושבים, זה אפילו עובדה, לא מזמן הם שילמו 90 מיליון דולר למפרסמים שטענו שהפרסומות שלהם הוקלקו סתם. הם שילמו את ה 90 מיליון האלו לאחר שהייתה תביעה בבית משפט של מספר מפרסמים, המשפט כמובן לא הסתיים, הם פשוט עשו הסכם שהם ישלמו להם והם יורידו את התביעה - נקודה למחשבה? |
ציטוט:
CTR זה כמות לחיצות פר צפיות. באתר שיש 5000 צפיות בפרסום ביום, ואחוז של CTR זה 50 הקלקות - בשביל גוגל זה אחלה. |
ציטוט:
בוא נניח שיש לי אתר וראיתי שה CTR קפץ ב 5 אחוז סבבה - מה אני עושה? פונה לגוגל? שולח להם מייל? במקרה שלי באמת ראיתי שמישהו לוחץ בכוונה ובאמת שלחתי להם מייל, הם ענו לי שהם בדקו והכל בסדר, אחרי יומיים בערך חסמו את החשבון, למה? INVALID CLICKS יותר מזה הם לא מפרטים - גם אם תשאל ושאלתי + ביקשתי שיבטלו את זה - זה לא עזר אבל שוב למה לא למנוע את השטויות האלו מהוובמאסטרים אם הם יודעים שהקליקים האלו לא טובים? אתה לא חושב שזה גם יותר פשוט וגם היה מונעי הרבה כאבי ראש מ 2 הצדדים? |
Ori - שלא תטעה CTR גם אם הוא 50% גוגל לא יסגרו לך את החשבון, יש אנשים עם CTR של 100%+ אני מסתובב בפורומים כמו דיגיטלפוינט שם יש מומחים לאדסנס והם שומרים על 35% CTR... כמובן אין להם 5K דפים נצפים ביום אלא נגיד 500 אבל הם עובדים גם בצורה שונה מאיתנו שזה קצת גולשים על מילות מפתח ריווחיות מאוד.
זה מגדיל את הCPC ומונע סמארטפריסינג (= הפחתה בעלות לקליק)... בכל מקרה כרגע גוגל לא תומכים בשפה העיברית לכן אנחנו לא יכולים לבוא אליהם בטעות מה גם ששאנחנו לא יכולים לצפות מהם כל כך לתמיכה דרך אימייל.... (בעיברית?!). בכל מקרה תחכה קצת שגוגל אדסנס יתמכו באופן רישמי בעיברית ואז תרשם ותנסה שנית - אני בטוח שלמרות כל המגרעות הם עדיין מנפיקים רווחים גדולים יותר מכל חברה ישראלית אחרת. לא רק שהעלות לקליק גבוה יותר מכל חברה ישראלית גם ה-% שאתה מקבל גבוה ב-10\20% גם רלוונטיות המודעה, הגמישות, הטכנולוגיה, המידע הסטיסטי און ליין (בניגוד לחברות ישראליות שלא נותנות לך מידע לגבי הרווח שלך במשך 4 חודשים). וכו' - אני מאחל לך כמובן בהצלחה עם גוגל אולי בעתיד (= |
ציטוט:
|
גם אותי הוציאו מגוגל בגלל המתחרים - 150 CTR ביום המתחרים עשו לי... מה הפלא שהתיסו אותי משם.. אוף
|
ת'כלס זה לא קשור רק למתחרים, זה פשוט אבסורד שאם מישהו רוצה להעיף אותך מאדסנס - הוא יכול!
|
נכון מאוד.....
אני יפתח איזו כתבה על כך באתר שלי........ וישלח את זה למנהלי גוגל לצפות..... |
ציטוט:
תראה לדעתי גוגל אדסנס לא מיועד לאתרים גדולים בסגנון פורומים וכו' - אתה יכול לפתוח אתר - לקדם אותו במנוע החיפוש גוגל להביא תעבורה של 100-400 גולשים ביום ולעשות 5$-15$ ביום. |קורץ| אלו שרוצים להעיף אותך מאדסנס הם אנשים שאתה בטח מכיר.. לדעתי. יש לי הרבה מה לומר על גוגל אדסנס - אולי אכתוב על זה מתישהו B-) nimrod95 - אתה בעל האתר "עיר ורטואלית" 10K+ כניסות ביום? אני מקנא באתרים כאלו! בעבר היה לי אתר עם 6K+ גולשים ביום ולא ידעתי איך לנצל את כל הגולשים האלו. |
ציטוט:
וזה לא משנה אם זה אתר עם כניסה אחת ביום או אלף או 10 אלף זה לא מפגר, זה סופר מפגר. |
מצד שני זה גם מפגר לגוגל לתת לאנשים לגיטימציה לנסות לרמות, כך הם יודעים שאף אחד לא ירמה...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא שמעתי על מישהו שהתלונן וכתוצאה מזה חסמו את ה IP של המקליק או משהו כזה בכל מקרה עדיין לא ענית על השאלה שלי, למה פשוט לא להחשיב קליקים מפוברקים וזהו? הרי הם יודעים בדיוק מה מפוברק ומה לא, למה להפיל את זה על הוובמאסטר שלא יכול לטפל בזה? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ