![]() |
יש איזה מסעדה שאתם ממליצים ללכת לחגוג עם המשפחה?
מסעדה, לא יקרה מידי, אבל טובה.
חשוב שתיהיה כשרה, ובאזור המרכז. |
מסעדת לונדון נמצאת בטיילת ת"א , לא ידוע לי אם כשרה אבל רוב הסיכויים שכן , מסעדה על רמה , אוכל פשוט מעדן , זהו..
|
"שיפודי ציפורה", ראשון לציון (ליד קניון הזהב)
|
בורגרנץ'
לא יקר מדי במרכז כשרה ואוכל טעים (פחות מ McDonlads) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל מקדונלדס הכי טעים! חח |
נו...
הבנאדם התכוון מסעדה... לא אוכל מהיר וההמלצה שלי: יטבתה בטיילת,אחלה של מסעדה. והכי חשוב: Have Fun! |
אהה סליחה, קח אווזי זה כשר אני כמעט בטוח
|
תודה רבה.
חשבתי על יטבתה. אבל אני עוד צריך לראות. |
אווזי (לא בטוח שכשר) ...
|
אווזי (לא בטוח שכשר)
ציטוט:
|
כל מסעדה באבו גוש שמוכרת חומוס ופלאפל טעימים (אבל הם לא כשרים) :P
אממ.. באשדוד אני יכול להמליץ לך על מסעדות "עממיות" כמו אידי (לא כשר, פותחים בשבת), נאפיס וכאלה, ובשרית (וכשרה) לה שיפוד |
ספגטים! |לב| |לב| |לב| יש מצפון לרמת השרון ובתל אביב.
|
לך על ביבי בתלפיות בירושלים חח :)
|
הטאבון והמנגל - ברעננה
|
יש את נאפיס שבחיפה
יש את ספגטים ברעננה "הצרפתייה הקטנה" בעפולה כשרים וממש לא יקרים |
ציטוט:
אידי מרינה הוא לא ממש לא זול יחסית וזה סתם יותר בית קפה מאשר מסעדה לך לאידי דגים באזור תעשיה.. ותראה בכמה קנס אתה יוצא... |
זה קשור במה אתה רוצה לאכול
פיתה עם חומוס או שניצל או איזה שווארמה או לא יודע מה יש לי כמה טובות באזור גדרה תגיד אם מתאים לך ומה אתה רוצה לאכול |
|
מקס ברנר!
רוטשילד 45, תל אביב, טלפון: 03-5604570 פתוח: א'-ש', 07:00-עד לקוח אחרון. או המנופים 8 הרצליה, טלפון: 09-9725678, פתוח: כל יום 09:00-02:00. מומלץ! (: ותהנה... |
ציטוט:
זה כשר וגם טעים, הכי טעים כבד אווז (יאמי!):-D |Lol| |
תלוי איזו מסעדה אתה רוצה? חלבי? בשרי? איטלקי ? מזרחי? סיני?
מזרחי אני ממליץ לך : ציפורה , אווזי , מפגש הסטייק (קצת רועש מדי אולי). אבל לדעתי המקום הטוב ביותר ל-"חגיגה" הוא מקס ברנר , מאכלי שוקולד , אווירה ממש טובה וחמה בתוך המסעדה! וגם שקט! אני לא ממש אוהב לאכול שם.. כי זה יותר מדי שוקולד... אתה מגיע למצב כזה שאחר כך אתה לא רוצה לראות שוקולד.. צריך לאכול מאוד במידה.. אבל כל מאכלי השוקולד שם מעולים!! מקיסמום לך לחומוס אבו חסן.. תאמין לי .. האוכל הכי טוב |Lol| |
אף אחד לא חשב על אוונגרד? בלאק? אתמול אכלתי שם עם חברים מעדן פשוט!
|
Light
יוטבתה - יקר!!!! בלאק שמעתי שזה אחלה מקום... זה מסעדת המבורגרים.. משו' חבל על הזמן.. יש גם את דיקסי, מקום מעולה!!! בת"א ויש את מייקס פלייס - אוכל טוב, זול, אבל אין כשרות. |
ציטוט:
והמחירים מאוד סבירים.. 70 שקל ל2 חביתות של 2 ביצים, עם שתיה, לחם הבית (שהוא מעולה), וכל מיני תוספות כמו גבינות חמאות, זיתים וכאלה, סלט וכל השאר.. סביר מאוד לא? ואידי הוא חצי חצי כזה, יש שם גם בר, אבל יש שם נוף טוב והכל, כיף לאכול שם ביום נעים. יש גם את ספגטים, אבל רק חלק מהסניפים שלה כשרים. ויש את כל אלה שאמרו כמו אווזי ושאר שיפודיות וכאלה |
מוזס,אגאדיר,פאפגאיו - הכל בהרצליה..פיתוח
המסעדות האלו נעימות מחירים לא בשמיים,שוב תליו מה זה בשמיים בשבילך.. אתה סוגר ערב עם המשפחה ב-500+-.. תהנה :) |
ציטוט:
או 70 שקל לשני מנות? |
שווארמה שמש הכי טוב :D
|
בית השניצל בבית שאן :) חח סתם..
לך על אווזי. |
השווארמה של עמוס, סיטי (ת. מרכזית חדשה), אשדוד. |לב|
|
ציטוט:
הכל כפול.. |
אווזי,
ציפורה כמו שציינו, או נאפיס! |