![]() |
y-cell | עיצוב חדש | מה דעתכם?
|
ציטוט:
|
מהמם גבר
|
פססות לרגלים =]
|
יפה :)
|
ציטוט:
תודה רבה :qqb003: |
אני חושב שממש לא מקצועי לפורטל רציני כל כך........... ההפרדה של הבלוקים ממש לא יפה
ולא אהבתי את הבראשים שהכסנסתה לתוך הבלוקים(כל אחד והתעם שלו) למרות שאני אוהב מאוד את רוב שאר העיצובים שלך ובמיוחד את הפורטלים , אבל זה ממש לא אהבתי. וגם אני חושב שזה שכל בלוק בצבע אחר נותן מראה מאוד ילדותי כזה וקצת אפילו (קשה לי להגיד את זה על עיצוב שלך) חובבני. אני גם לא אוהב את החלק הצבעוני ההוא בבאר זה וגם את הבראשים שהכנסתה עליו והכ לא אוהב את החלק הלבן שנשאר בבאר בגלל זה. בקיצור זה לא עיצוב שהוא לרמה שלך כי יש לך עיצובים באמת פצצה. העיצוב הזה לפחות דורש שיפור דחוףףףףףףף !!!!!!!!!!1 |
ציטוט:
כאן הם לפי דרישת בעל האתר, ערב נעים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כן הוגו באמת מאוד יפה!
וגם העיצוב! צבעוני ומושקע ;) |
עיצוב מצוין :)
|
ציטוט:
ראיתי את הלוגו ואת ה coom soon גם היה מדהים הלוגו וראיתי את העיצוב ממש ממש מאכזב אבל כן זה עניין תעם. אני אישית מאוכזב הפעם הזאת מהעיצוב שלך אני באמת באמת באמת אף פעם לא חשבתי שאני יגיד את זה. אבל אני חושב שזה מראה של עיצוב מאוד חובבני ולא מקצועי(הלקוח ביקש משו שונה אבל הוא ביקש עדיין משו לפורטל רציני ביותר שיהיה מקושר אם y-net דרך אגב הבן אדם באמת כתב ב y-net) זה כל מה שיש מאכזב מאוד הפעם אבל זה עניין של תעם קצת. דרך אגב אנשים שחושבים כמוני לגבי העיצוב ולא ראו עבודות קודמות של המעצב להיכנס לפורטפליו יש לו המון עבודות מדהימות שאני אישית מודהם מכמעט כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
אחלה עיצוב. נראה מעולה :)
|
ואי אחי אתה מתחיל להידרדר פעם שהצגת עבודות נידלקתי אבל הראית כמה עיצובים לאחרונה שמראים שאתה לא בכושר:)
|
חיהההההההההההה לפנים!
|
יפה
אהבתי |
מדהים לדעתי , אבל קצת ריק ..
|
חמוד +
|
לדעתי יפה מאוד + .
אני לא מבין מה לא אהבתם בו???!???? . |
אתה לא מכיר את המשפט על טעם וריח אין מה להתווכח ?
תודה רבה לך על העבודה, והזמן שאתה משקיע. אני אהבתי ואני חושב שזה הכי חשוב ! יום טוב לכל חברי הפורום המכובד הזה, עומרי |
עיצוב ממש יפה ופצצתי!!! אבל נראה לי שהסגנון שלו לא מתאים למה שהוא אמור להיות.
הכוונה כאן היא בעיקר לצבעים |
ציטוט:
המעצב עשה את שלו הלקוח אוהב את העיצוב וזהו. |
אני פשוט מת על הסטייל שלך, אהבתי מאוד, אחד החזקים שלך לפי דעתי.
|
עיצוב ממש יפה, רק מה שהפריע לי באמת, זה התפריט... יש שם משהו מעצבן.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ