![]() |
הודעת ה1009 (לא שמתי לב בהודעת ה1000 :( )..
טוב כפי שאתם רואים הגעתי להודעת ה1009 ולצערי לא שמתי לב בהודעת ה1000 אבל חפיף :-)
אני רוצה להודות לכל המנהלים שהביאו לי אזהרות במשך הזמן ששהיתי בפורום, ומי יתן ואני אקבל עוד אזהרות שטותיות |winky| . לכל האנשים אשר שלחו לי הודעות והפציצו לי את תיבת ההודעות הפרטיות בסתם שטויות... לכל האנשים אשר דיווחתי עליהם בגלל כל מיני סיבות שונות (וכניראה גם משונות).. P: וכמובן לאמא ואבא שהיו לוקחים לי את המחשב פה ושם בגלל שטויות שכניראה עשיתי, וכניראה שהייתי הולך לחברים רק כדי לכתוב הודעות בפורום.. (: אז שיהיה לכולכם שבת שלום וסופ"ש מצויין (: |
לבריאות..
|
סחטיין P: אבל לי היה יותר (:
|
:P לבריאות :)
העיקר הבריאות :) ותודה לכלבים? ששמרו על הבית כל חייהם ושמרו על המחשב ? :) וגם שאתה מוכר אותם עכשיו :) לא מגיע? |
הולך לחברים לגלוש משם בפורום? חחח...
אז תקדיש את ההודעה לחברים. |
מזל טוב
עד 2200 :) |
מזל טוב|קורץ|
|
WOW יש לך 1,000 הודעות! כשאני אגיע ל1,000 הודעות אני מארגן לכולם פה מסיבה!!!
|
מה נסגר איתך ניתאי...
התעוררת בבוקר רק בשביל זה? אני התעוררתי לפני שעה רק.. אךךך איזה טיול.. מזל טוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה ניראה לך שאני סופר את ההודעות?... יש מונה הודעות לכל אחד גם בפרופיל וגם שאתה בהודעה שלך בצד ימין... מתלהב?... אני לא חושב אבל אוקיי תחשוב כך למרות שדרך החשיבה שלך מאוד נמוכה... טוב תעשה טובה ואל תגיב עוד.. אין לי כוח להפוך את הנושא לוויכוח ותאמת אתה מנהל שאמור לשמש דוגמא טובה ולפי מה שאני רואה אתה משמש דוגמא בדיוק להפך מטובה. תודה לשאר.. (: ואלון התעוררתי ב11:30 (פחות או יותר). |
אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות סביב ההודעות...
מי שמשקיע רואים את זה גם אם יש לו 200 הודעות. |
ואם מישהו משקיע ויש לו איזה 6000
|
ציטוט:
לבריאות.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי 6K מקסימום, אל תגזים O: |
ציטוט:
היה לי 5,000 הודעות ~ או אפילו יותר, אבל זה המינ'. עקפתי בכמה אלפיות את השאר. עריכה: היו לי 5,200 הודעות. http://www.hosts.co.il/forums/showpo...5&postcount=19 |
Get a LIFE
|
ציטוט:
אז הייתי מגיב לכל נושא ותגובה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
למרות שלא לפני הרבה זמן הייתי יותר גרוע. B-) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|