![]() |
איך שולחים מייל לגאידמק?
למישהו כאן יש דרך אפשרית לשלוח לו או למישהו שיעביר לו מייל?
אני מבקש שלא תגידו "אנחנו לא פורום תמיכה של גאידמק", זה לא לנושא כמו: תן לי קצת כסף, אלא לנושא "טיפה" יותר רציני. |
אני לא חושב שקיים משהו כזה...
כדי להגיע אליו צריך לעבוד קשה... הרבה רוצים לדבר איתו ואני לא כ"כ בטוח שהוא רוצה לדבר עם אותם אנשים.. בקיצור זה נשמע הזוי. |
|
ציטוט:
המייל נבדק בכלל? |
נראה כמו בדיחה
|
ציטוט:
הדומיין הזה לא שייך לאף אחד, הוא פנוי לרישום, ככה שמה שבטוח שזה לא האימייל שלו(פשוט כי לא קיים כזה אימייל.) דרך אגב, לא מצחיק\= |
ציטוט:
ציטוט:
ואני מוכן לעבוד קשה. אם למישהו יש קצה חוט, אני אנסה לפתח אותו. |
מזה בכלל? :S
|
אתה יכול לפנות לכתבת חנית אטדגי,היא כותבת במקומן הירושלמי "כל העיר".
יש לה דרך כלשהי לצור איתי קשר זה אני יודע. |
תנסה את משרדי הקבוצה של בית"ר י-ם, אולי הם יביאו לך.
טלפון: 02-6528994 |
אמממ אני יודע שזה ישמע דפוק מה שאני יגיד
אבל תנסה לחפש בדפי זהב או משהו בסיגנון... תנסה לחפש קצת בגוגול מספר פקס או משהו אבל תדאג לשלוח לו משהו בעל הגיון ולא סתם כדי שהמזכירה שלו או המזכיר או מי שמקבל את כל הפקסים האלו לא יזרוק את זה ישר לפח:\ |
ציטוט:
לא ברצינות , אתה לא יודע מי זה גאידמק? ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
בקשר למה שאני אכתוב אל תדאג, אני לא אכתוב שטויות. |
תאי,
כנס לפורום של בית"ר www.fcbj.net היא חברה רשומה שם.. תשלח לה הודעה פרטית.. ד"א,אל תזכיר אותי,אני לא ביחסים טובים איתה.. |
קודם כל למה אתה צריך את גאידמק?
|
ציטוט:
סתם. קשה להשיג אותו, חכה חכה, הוא ראש הממשלה הבא מ-ו-ב-ט-ח! |
ציטוט:
אם זה יעזור בדרך כלשהיא למציאת הפיתרון אני אעשה זאת. ציטוט:
הוא יהיה חכם ויחכה כמה שנים. עד אז לך תדע כמה בחירות יהיו. |
ציטוט:
ומן הסתם שלפרט את הסיבה יקדם אותך לראות איך אפשר לעזור ובאיזה צורה. אולי להוציא את זה לתקשורת וגאידמק כבר יגיע אלייך.. |
ציטוט:
אני משתתף בתוכנית מחוננים. חסרה לנו תוכנה מסויימת ללמידה של נושא מסויים. בכדי לקנות את התוכנה דרוש 20000 שקל, בשביל גאידמק זה כלום. |
ציטוט:
בכול מקרה, אם יתמזל מזלך, ותצליח להגיע לזה, אני יעריך אותך. בהצלחה! |
|:
ציטוט:
|
יושב ראש של הקבוצה בית"ר ירושליים, בין הישראליים העשירים.
ותאי, גם אם תפנה אני לא מאמין שהוא ייענה לבקשה כזאת, משום שפונים אליו בכמויות ובבקשות יותר כבדות מאלה. |
ציטוט:
בעל הקבוצה של ביתר ירושלים הרוסי המלירדר |
ציטוט:
בעיה בשבילו לכתוב צ'ק כזה קטן, ולתת לאחת המזכירות לשלוח בדואר? אם זה ייגע לליבו הוא יעשה את זה. תסכים איתי שזה שווה ניסיון... |
ציטוט:
אתה חושב שהוא מחלק כסף לכל מי שרוצה.. אם זה היה ככה.. הוא היה מוצף באנשים שמבקשים דברים.. ואם כבר הוא היה גם תורם לנושאים יותר חשובים מהדברים שלך.. (חוץ מזה.. שלקנות תוכנה הזאת זה הדבר אולי הכי שולי שיש.. עדיף לתרום את הכסף לאיזה חסר אוכל..) אנשים כמוך לא מעניינים אותו.. אתה לא מבין.. הוא לא סתם תורם כספים.. הכל זה פרסום ויחצנות.. "ייגע בליבו" ? תהיה בטוח שהוא לא יקרא את זה.. הפניות אליו לא נעשות ישירות.. אלא למזיכרות של היועצים שלו.. או אפילו יותר רחוק.. הוא איש עסקים.. יש לו חיים.. הוא לא הנדיב הידוע |
ציטוט:
כל מה שהוא השקיע בו עד עכשיו נתן לו תמורה והעדה אני לא חושב שבקשה לרכוש תוכנה ב 20,000 ש"ח תגיע אליו בכלל, וגם אם היא תגיע אליו הוא יתעלם ממנה בגלל שזה שטות. זה שטות אפילו לנסות לפנות אליו במקרה כזה. בכל מקרה אתם המחוננים, אתם צריכים לדעת שאין לכם סיכוי להשיג אותו או להשיג ממנו מימון. נסו לגייס כסף בעצמכם. |
ציטוט:
|
תאי זו בדיחה?
אתה רוצה כסף והדבר היחיד שאתה מוכן לעשות זה לשלוח מייל? נו באמת. |
ציטוט:
אני צריך מימון, וחוץ מזה, אני לא תלוי בזה, אני לא סומך על זה, ואפילו לאחושב שהוא יתרום, אבל אם מה שאני צריך לעשות כדי לנסות זה לברר איך אני שולח אליו מייל, אני מעוניין לנסות. |
ציטוט:
זה כמו לנסות לשלוח מייל לבוש ולבקש ממנו וויזה לארצות הברית.. הפיתרון הכי אופטימאלי בשבלכם זה לנסות לגייס כסף שכל אחד יתרום קצת ולהגיע להסדר עם החברה שמוכרת את התוכנה. |
אם אתה רוצה משהו שקשור בזה לא כדאי שתגע בליבו של גייטס היקר? ביל גייטס נפגש פעם עם מחוננים בארץ או משהו כזה..
אני חושב ששחר מהפורום נפגש איתו |
ציטוט:
מה הסיכויים שאני אגיע לכתוב משהו למישהו מקורב לביל גייטס? |
אתה מדבר רק על 20 אלף שקל???
מה הבעיה שכל אחד מהקבוצה שלכם ישלם קצת כסף וביחד תגיעו לסכום הזה ומה זאת התוכנה הזאת? אולי אפשר להוריד אותה באימיול חחחחחחח |
אפשר לדעת באיזו תוכנה מדובר?
|
יופי, עכשיו כשהבנת את זה - תחשוב מה הסיכויים שתגיע לכתוב למישהו שמקורב לגאידמק?
הבן הוא מיליארדר, אתה לא סתם משיג את המספר שלו ב-144, הוא לא תורם כי יש לו לב טוב או כי אין לו מה לעשות עם הכסף, הוא תורם כי הוא מקובל תמורה וזה תרימה לדמית הציבורית שלו והאהדה בקרב הציבור שתבקש את התוכנה הזאת מגאידמק אצל דודו טופז בשידור חי הוא ישמח לתת לך אותה |
ברצינות,
לא חשבת ללכת לדודו טופז P: חח..אולי הוא יממן לך לך תדע.. כי הוא מקשר אותך אוטומטית למשקיעים כמו גאידמק שתרם בשידור אצלו 600,000 שקל. כי..גאידמק אוהב את הפירסום שכולם יידעו ולא דרך דואר לשלוח כסף יענו שכל עם ישראל יראה.. זו גם אפשרות לא? |
כמו שכולם אמרו זה שיווק עצמי.
אם אתה עומד לשלוח לו מייל, הסיכוי שהוא יביא לך כסף שואף ל - 0. זה לא משנה אם זה שקל או 20,000 שקל, אם הוא יתחיל להביא כסף לכל מי שיפנה אליו הוא ישאר בלי תחתונים, ויהיה גם עמוס בבקשות מה שאני מתאר לעצמי הוא לא רוצה... אני במקומך הייתי מרכז את הקבוצה שלך ופשוט הולכים קצת לעבוד, 20,000 שקל אומנם סכום לא קטן יחסית אבל סכום אפשרי לחלוטין. יבגני |
ציטוט:
אם זה לא ישרת אינטרס שלו תשכח מזה. בהצלחה. |
וואלה גם אני צריך ליצור קשר איתו, בא לי על מסך 30" HD של Apple. |winky|
נראה לך שתיראה ממנו שקל? הוא תורם כדי שידעו שהוא תורם, לא כי הוא קדוש. עריכה: בשביל להוציא ממנו כסף אתה צריך לגרום לו להתעניין, אולי תגיד לו שאתה ב"סוחרי נשק צעירים"? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם מדובר בשימוש סטנדרטי של אפליקציות iLife/iWork, אפילו הMac Mini ב500$ יספק את כל מה שאתה צריך. אם אתה עורך גראפי מקצועי שמתעסק ברזולוציות של דחיסת פיקסלים עד 80 מ' על 80 מ', יש את הMac Pro! בשביל כל מה שבאמצע יש את הiMac. אני רוצה את המסך בשביל הPC שלי, מסך מעולה! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ