![]() |
אורי גלר
מה קלטתם? אני מצלמה.
אני גר באילת, וואלה לא שמתי לב שהיה מטוס, טוב נו. אתם מאמינים בזה? מחכה לראות עכשיו את המתמודדים. שיהיו קצת יותר מעניינין משבוע שעבר. |
ברור שזה דג לפי איך שהוא אמר את זה
על כל הציורים הוא חשב כמה שניות את הדג הוא שלף בלי לחשוב |
גם אני חושב מצלמה..
אבל יש מצב שזה הדג.. |
נראת טוב זאתי הדוגמנית :D ..
מחכה שהוא יעצור תלב B-) |
אני חושב את הדג..
יאללה ראיתם את הקטע עכשיו עם הדופק?!? יאווו הפחיד אותי הקטע שפתאום כמעט הוא נפל. |
כשהוא דיבר עם הטייס,
חשבתי על בית, אז מזה הסקתי שזה מצלמה, אבל מאורי קלטתי דג.. |
איזה כוסית השריי הזאת..מה הייתי עושה לה...משהו מפחיד
|
אני חושב שזה הדג.
|
ציטוט:
מישהו יודע איך קוראים לה? (שם מלא) |
ציטוט:
|
כדי להריץ אותו בגוגל? |winky|
|
ציטוט:
|
שריי/סריי גבעתי, הוא עכשיו אמר תשם.
|
שריי גבעתי
בושות אתם לא יודעים? :) |
|
שריי??
חברה שלי כבר הרבה שנים... ^_^ |
זאת הג'ירפה,זכרו מה אמרתי לכם
|
הקטע עם הדופק לא קשור בשיט לתוכנית.
יש מלא אנשים שיודעים לשלוט בגוף שלהם ובדברים האלה. אני למשל יכול לשלוט בעיניים שלי ולהרעיד אותם. וגם להעלות דם לראש. לעצור את הדופק זה מיומנות מגניבה, אבל גם מסוכנת, עוד תקראו בעיתון שהוא עצר את הדופק ולא יצא מזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אני לא מאמין שמישהו יכול לעצור תדופק... בכלל, אני לא מאמין בכל השטויות האלה עם אורי גלר. ודם לראש זה לא מגעיל, רק אדום... =\ |
אני קלטתי את הדג ועכשיו באמת אמרו שזה הדג ו-50% בחרו בו
וגם הטייס עכשיו פתח את מה שהוא צייר וזה דג |
חח תארו לכם רון בא בצבא למפקד שלו, עושה שיגיע לו דם לראש ואומר שיש לו חום :)
|
ציטוט:
דבר שני, שיש לך חום אז אתה חם.. ובודקים את זה עם מד חום. הקטע עם הדם לא קשור בכלל אני סתם יהיה אדום חח |
חחח דם לראש, אתה עוצר נשימה כזה ורועד ואתה נהיה אדום כי הדם עולה לך לראש =/
|
אני יודע לעשות ויברציות ביד וזה מאוד למסז' :)
|
ראיתי את התוכנית, לא קלטתי מאורי גלר כלום.
הוא צייר את זה לא טוב, על הדג הוא חשב שניה, על כל השאר 2-3. ככה שזה היה ברור שזה הדג. היחידי שהדהים אותי באמת, זה עם הדופק. |
הטייס זה אבא של ידידה שלי. :)
בני רגב. בכל מקרה, אני אישית הייתי אומר לאיש שעצר את הדופק, שאני כנראה אפסול אותו, מיכוון שאני לא רוצה לתת לו את ההזדמנות להופיע במקום כ"כ גדול ולסכן את עצמו שוב. הוא עמד לשכוח מעצמו לפי דעתי. |
איך היו יכולים לדעת שהוא מת?
ומתי היו מתחילים לבצע את הטיפולים? המד היה יכול להגיע ללא מעט שניות הרי, בכל מקרה אין לו דופק. |
ציטוט:
|
בקשר לדג- לפני שהוא "שלח" את הדג ניחשתי וצדקתי. משמע- מזל, סטטיסטיקה, הסתברות.
בקשר לזה עם הדופק- אם את פעילות הלב הוא יכול לעצור אז מה מונע ממנו לעצור/להרוג גידולים סרטניים ווירוסים אחרים?תחשבו על זה ככה, הבנאדם לא יכול לחלות בשום מחלה כי הוא יעצור את החלק שגורם לה (כמובן שהוא יכול לחלות כי הכול חרטא). כל השאר- סתם משעמם. |
שרי הזו באמת.. :)
|
ציטוט:
אין לו יכולות רפואה, אך יש לו היכולת לעצור את הדופק, אני מאמין שקיבלתי הוכחה חד משמעית שהוא עצר את הדופק הרי הוא נבדק על ידי מוניטור ומכונות לא משקרות |
ציטוט:
|
ציטוט:
תפסיקו להיות נאיבים, בטלוויזיה אפשר לעשות הכל כיום. יש לו רק יכולת לעצור את הדופק? סבבה...למי שלא יודע, עצירת הדופק = עצירת פעולת הלב. אז מה, הוא יכול לעצור רק איבר אחד? אני מניח שבנאדם מוכשר כמוהו יכול לעצור פעולות רבות בגוף, ביניהן פעולות של וירוסים, תאים סרטניים וכו...(אה כן, זה היה הקשר שעליו שאלת). ציטוט:
וכמובן שנפט וזהב הוא יכול למצוא אבל את החיילים החטופים לא. אבל...מנסה לשכנע אותך לשנות את דעתך אני לא- סה"כ אני מציג את דעותי וטענותי. הרי הצורך הבסיסי של האדם הוא להאמין בעל טבעי כדי לא לקבל את העובדה שאנו סה"כ חתיכת בשר שתמות לאט לאט, תקבר, תרקב ותאכל (כמובן, זה לא סותר את האמונה באלוהים- שגם היא לדעתי צורך פסיכולוגי אצל אנשים רבים). |
מה זה לעצור את הדופק?
אין כזה דבר. הבנאדם ימות. יכול להיות שפשוט הוריד את הדופק ממש קרוב ל0, כי במצב כזה לא רואים במכונות בכלל. חוצמזה, כל עוד אני לא יקנה את המכונה הזאת בעצמי, יביא אותו אליי הביתה ושהוא יעשה את מה שעשה אני לא יאמין לזה. |
חוץ מזה, שהוא חיבר ת'צמו למכונה עדיין היה רשום 0 ולא היה קווים, ככה שזה שקוף שהיא בכלל לא עובדת :S היא סתם אחרי כמה שניות התחילה לצפצף, ואני יכול להתערב שהציפצופים האלו לא מהמכונה.
|
בעע עזבו אין לי כוח להתווכח, אבל למה אורי גלר מיליארדר? בגלל ה"כוחות על טבעיים" כמו שאתם אומרים, לא, אלא על גילוי נפט ומחצבים, איך עושים את זה
אני מאמין שכאן זו תיהיה תגובתי האחרונה בנושא |
תראו אפשרי עם אנרגיות להזיז וכו'
לעצור את הלב זה נראה לי כבר משהו אחר כי שהלב עוצר תוך שניה האדם מחוסר הכרה (אין חמצן למוח ) אז איך הוא נשאר עומד בזמן הזה? ואם אין חמצן למוח זה אומר שהוא לא חושב ואם הוא לא חושב איך הוא חזר לעצמו??? זה נראה לי הזוי מידי ואם זה היה ככה אני ממש לא בטוח שהיו מרשים לו "להתאבד" ככה בטלוויזיה |
אורי גלר רמאי, הוא בשיט לא יודע כלום לעשות. מרמה אותכם.
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אבל זה לא נכון שהוא לא יודע לעשות כלום, הוא יודע לעשות הרבה...טריקים. ככל שהעולם מתקדם מבחינת השכלה וידע אנשים מתחילים להבין ולפקפק ולא מאמינים לכל מה שהם רואים/מראים להם. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ