![]() |
[לומ] - פרסומץ בעיתונים
שלום לכולם ושבוע טוב,
בשבועות הקרובים אנחנו הולכים לשים פרסומות בכל מיני עיתונים ברחבי הארץ. רציתי לדעת מה דעתכם על הפרסומת שהכינו לנו. מנהלים אני מקווה שזה מקום אם לא,בבקשה תעבירו . http://www.lom.co.il/lom.jpg המשך שבוע טוב לכולם :) |
עיצוב יפה =]
שיהיה בהצלחה! |
לואדס או לום? :|
|
לומ = חלק מלואדס.
ותודה על התגובות. |
ציטוט:
|
בהצלחה אבי ימפציץ
|
:)
|
בהצלחה אבי
במידה ואתה מעוניין לפרסם בעיתון המוביל צפון "ידיעות הגליל" [חלק כאן ודאי מכירים אותו], במידה ואתה מעונין צור איתי קשר. |
חזק ביותר :)
|
אין ספק שהעיצוב הגראפי יפה אבל הפרסומת קצת מבלבלת. מצד אחד רואים מסך וחושבים שזה חלק מהעיצוב ובצד כתוב מבצע 1300 בלבד ואז אורים מפרט (אני אישית חשבתי שזה המחיר שלו) ואז רואים שהמפרט עולה 2650 ואז קולטים שהמחיר הקודם הוא של המסך. אולי לפחות בלבל. אבל גם ככה מעולם לא ראיתי פרסומת בסגנון בעיתון כך שאני לא יודע מה מתארים ומה לא.
בהצלחה. |
כל העיצוב הזה ייהרס כשתשים את זה בעיתון אם זה לא עיתון עם דפים כמו של "פנאי פלוס" כי הרי יש להם דפים כאלה מיוחדים..
ד"א מי שאמר על ידיעות הגליל מומלץ לפרסם שם |
אבי-אם אתה מכיר את עיתון מידע 8 וגם את חדשות דבר איתי אני יכול לעזור
|
תודה לכולם על התגובות :)
eddy - אני ידבר איתך. |
יש עיתון אחד שאני יודע שהפירסום שם באמת עולה גרושים שזה כולל זמן מעלה זמן פזגת זאב ועוד מלאה ישובים וזה עולה גרושים 400-500 שקל אם אתה רוצה דבר איתי אני ישיג לך את הטלפון שלהם,
עוד משהו כאשר אתה מפרסם לציבור שלא מבין אתה צריך לציין שהשרת הוא בעצם שרת ולא מחשב כי אנשים יחשבו שהוא מחשב, מציע לך לציין מלאי מסויים שעד אליו אתה מוכן למכור במבצע זה וגם שאתה ראשי להפסיק את המבצע בכל עת בלי הודעה מראש, יש לי עוד הרבה רעיונות לפירסום, דבר איתי אני תמיד מוכן לעזור, יום טוב |להאא! קטן| , עריכה, מצטער לא שמתי לב שזה באמת מחשב ולא שרת |
ציטוט:
|
ציטוט:
ani - אני יצור איתך קשר. שבוע טוב לכולם :) |
מי עיצב? אהה מי?!?!?!?!
www.Green-Design.net תן קרדיט לפחות :) ארררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר ררררר בהצלחה אבי ורק תדע שבעיתון הדפים ממוחזרים כאילה. כאילו לא משהו והצבע לא יהיה משהו |
באילו עיתונים אתה הולך לפרסם?
|
ציטוט:
|
בתור אדם שלמד קופירייטינג, זאת פרסומת חובבנית ביותר. למחוק הכל ולהתחיל מחדש.
קופי גרוע וגם עיצוב גרוע (שלא מתאים בכלל לעיתונים) מצטער, אבל ככה לא מוכרים... |
יפה מאוד, בהצלחה!
|
אבי אחי תותח אתה..
צודקים תשים את המחיר מתחת למסך. ותרשום בכפוף לתקנון.... ואם אתה רוצה לפרסם בחינם (על טקסט חינם על צבע גרושים).. תפנה לעיתון "ישראלי" הוא מחולק בחינם ברכבת הוא קריא, והוא נפוץ... משתלם! |
סחטטין :).
בהצלחה אחי! |
ציטוט:
ציטוט:
... וגם... 1.אני הייתי מדגיש P-D כי רוב האנשים שלא מבינים מתלהבים!! מדברים כאלה ולא מסתכלים על השאר... (מנסיון של דודים) 2.זה לא טוב לשים שתי שמות שונים תחליתו.. או לומ או לאודס... 3.שימו בצד בקטן את המספר עסק שלכם 4. בהצלחה מקווה שיצליח לכם.. |
ציטוט:
שם העסק הרשום כחוק הוא : לואדס פתרונות אינטרנט. תודה לכולם . |
ציטוט:
סביר להניח שאולי כמה אנשים יפנו אליך אבל אתה יכול לקבל כמות לקוחות גדולה בהרבה, וחבל. יש יותר מדי בלגן, גם מבחינת הקופי וגם מבחינת העיצוב. מי שהכין לך את זה לא מבין טיפה בפירסום. חבל שסתם תזרוק כסף על הפרסום בעיתון על מודעה לא אפקטיבית. וסתם שאלה, שאתה כותב את הכתובת שלכם, זה משרד? אם כן איך זה שאין לכם טלפון קווי? זה שאתה מפרסם את הפלאפון שלך ליצירת קשר מעיד על חובבניות לשמה. אינסטלטורים מפרסמים את הפלאפון כי הם ניידים בשטח, חברת מחשב? זה עוד משהו שיוריד את מס' הפונים אליך. |
ציטוט:
המחירים שרשומים והטלפון לא מה שיופיעו במודעה זה היה רק להצגה פה. |
יפה מאוד אבי!
בהצלחה :) |
ציטוט:
לומ... זה גורם ללקוח לחשוד.. |
בהצלחה אבי אין עליך !!
|
ואוו חחחחח המפרט הזה אחד הגרועים שראיתי.. ;P
עכשיו בקשר לעיצוב.. אתה מדבר על LOM ויש את הכתובת והאימייל של Lom אבל למעלה כתוב "לואדס שירותי אינטרנט".. זה דבר ראשון שצריך לשנות |
ציטוט:
כתובת האתר היא lom שם העסק הוא לואדס זה הכל. |
תחשוב בהגיון.. אנשים נכנסים לאתר.. לראות דגמים וכאלה..
פתאום רואים חברת Lom פתרונות מחשבים ואינטרנט.... בלה בלה בלה אבל רגע... שמה היה כתוב לואדס.. לא עושים דברים כאלה.. אתה צריך לדעת את זה.. |
פירסמתם גם ב"גל גפן" או "השיקמה" ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
"המותג" שלך הוא LOM, אתה מפרסם את המותג, לא את החברה שבבעלותה המותג. זה כמו שאם נגיד נוקיה יקנו את נייק, הנעל עדיין תישאר נייק רק הכסף יעבור לנוקיה. זה דבר ידוע שנעשה על-ידי עסקים וחברות. סתם דוגמא נוספת, הבר הקבוע שאני הולך אליו, החיובים בויזה זה תחת השם משהו משהו בשתיה ובידור בע"מ או משהו כזה. |
חח מסך מאוד יקר
קניתי 4ms מאותו דור ב1200 |
מתי זה יפורסם בעיתונים?
|
ציטוט:
ldfix.co.il - מיום שישי הזה. |
יפה מאוד...שיהיה בהצלחה
למרות שצריך לסדר את הקטע של המסך, ואת המפרט שרתים זה מבלבל מאוד..המחירים תשפרו קצת לפני שאתם מפרסמים שיהיה לכם בהצלחה! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ