![]() |
מעוניין לקנות תוכים
בא לי לקנות תוכי ליומהולדת.. לא משהו דפוק כזה שכל היום בכלוב שלו אוכל ושותה.. אלא משהו טוב... מישה מכיר סוגים ויודע מה המחירים בערך? אני יודע שזה יקר...
|
קוקטל לדעתי , תקנה גוזל תשחק איתו הוא ינשך אותך קצת לא נורא אבל שהוא יתרגל עליך תוכל להוציא אותו מהכלוב והכל.
(גם לי יש תוכים כאלה) |
תשמע,
קוקטיל לדעתי הטוב ביותר (יש לי אחד כזה), הוא ממש חמוד כבר כמעט שנה עולה בין 200-400 גג. אצלי הוא כבר בוגר בן שנה כמעט, בהתחלה אולי הוא ינשך אבל מספיק שתיהיה איתו על המחשב משהו כמו שעה-חצי שעה מספיק לו. לדוגמא שלי כבר שורק את השיר "יונתן הקטן" והם קטנים כאלה חמודים. הצבעים שלהם מגוונים (אל תקנה אפור!!) תקנה רק צבעוני או לבן גם חמוד.... ד"א הוא האכלת יד זה גם טוב אתה תוכל להסתובב איתו חופשי ברחוב (בכל מקרה לא מציע ממש) את הכנפיים מורידים לו פעם בחצי שנה-שנה תלוי בצרכים שלך אליו. וזהו מקווה שעזרתי דרך אגב באיזה אזור אתה גר? |
זה התעללות לחתוך לו את הכנפיים מסכן
לפי דעתי תן לו לחיות בשקט ובשלווה במקום שתגרום לו לסבל וכאבים |
180 ש"ח קוקטייל
צור קשר אם אתה מהמרכז |
סלחו לי מראש על כל שגיאות הכתיב בשמות התוכים.
לא לפני הרבה זמן "המשפחה" גידלה קקדו, תוכי מהמם! http://www.zoo-havaya.org/kakatoe-s.jpg בנוסף היה לנו ארה ירוק שהכי אהבתי. http://www.tzafonet.org.il/kehil/reshet/magar-25.jpg אלו ללא ספק תוכים פצצתיים. |Lol| חשוב על זה. |קורץ| |
כותרת לא עניינית, כבר נמאס!
נעול + אזהרה. עריכה: נפתח לאחר התנצלות ובקשת המשתמש. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לי אישית יש קוואקר ירוק קטן ונחמד שאומר את השם שלו(ז'וז'ו)+עוד כמה מילים ששומעים הרבה בבית ונותן נשיקות.
היתי נותן לך פורטאל+פורום על תוכים אבל אני לא חושב שמותר לפרסם פה פורומים.... פשוט תריץ חיפוש בסוף תמצא מערכת PHPNUKE (HEBNUKER) ושם יעזרו לך בהכל עם תוכים! |
ציטוט:
אבל אתה חושב שלהסביר בדיוק איך להגיע לאתר זה כן? |
ואתה חושב שהתגובה שלך שלא קשורה לנושא היא בסדר?
|
ציטוט:
לדעתי לך על הארה התמונה השניה שעומרי הרבה נראה תוכי פצצתי גם ראיתי אחד כזה באילת האלכתי אותו בענבים חחח אם יש לך מספיק כסף קנה לעצמך אחד גדול שאפשר לאלף ושמדבר גם ... |
Kפי מה שהבנתי קקדו יכול להגיע ל 15 אלף שקל...
|
חחח אני מחפש משהו לא בסכומים של 15 אלף..
ואני מכיר את האתר שדיברת.. nehorg, יש לך תמונה של קוואקר ירוק שלך? כי מצאתי תמונה והוא דומה מאוד לקוקטיל... לא הבנתי מה ההבדל וכמה הוא עלה לך? ומאיפה קונים? אני גר בחיפה |
http://img240.imageshack.us/img240/2...2061503eq9.jpg
http://img293.imageshack.us/img293/4...2061504jy7.jpg http://img135.imageshack.us/img135/6...2061505ch0.jpg תחפש באינטרנט יש הרבה חוות, עדיף שיהיה גוזל וחייב האכלת יד (אלא אם כן אתה לא רוצה לקחת אותו עליך) ורצוי שתהיה לו טבעת על הרגל |
איזה חמוד.. חח מה הטבעת עושה?
ותודה על העזרה.. |
בגדול היא לא עושה, אבל אם לתוכי אין טבעת אז יש סיכוי יותר גדול שהמטפל שלו הוא מישהו לא מוסמך (אם הוא לא טוב זה יכול לגרום לבעיות התנהגותיות) או שהתוכי הוברח לארץ.
הכי מומלץ לקנות מחוות או חנויות מומלצות העזרה בכיף =) עכשיו הסתכלתי בתמונות =S התוכי במציאות יותר יפה פשוט "הכישרון" שלי + המצלמת פלאפון פשוט יצאו זועתיים ביחד חחח |
הדלקתם אותי גם אני רוצה אחד...
היה לחבר שלי תוכי לא הכי מאולף ממש לא מאולף התשגע קיצר מאיפה קונים או איך מאלפים גור אם אתה אילפתה שישב ככה על היד יש לי כלב מאולף כלב זה לא בעיה משיבים אותו כמה פעמים מביאים ממתק וזהו לומד לפי פקודה תוכי מאולף עוד לא ראיתי ממש ביתי וכמה עולה הכל סך הכל כלוב אוכל התוכי וכו' |
ציטוט:
|
שלח הודעה פרטית ואני אשלח לך אתר מצויין על תוכים, אתה יכול להתיעץ שם עם אנשים שמבינים והכל
אני לא יכול לציין אותו בהודעה כאן כי הוא על מערכת מוכנה |
שלום אני ממליץ לך על תוכי מסוג
גא'קו קונגו לי יש גא'קו ולעוד מישהו במשפחה קאקדו אמברלה וארה בלו אנד גולד וארה קשה מאוד לגדל בדרך כלל בערב יש צעקה שניים וגם בבוקר אותו סיפור הקאקדו ודרך אגב מחקר מוכיח שהציפלים של תוכי מסוג ארה בלו אנד גולד וקטלינה מגיע לרמה של נחיתת מטוס ליד הבית ככה שהמלצה שלי זה גא'קו גא'קו ממקום כמו חוות הכנף עולה בערך 3700 כולל בדיקות קלמדיה פוליומה וביג אנד פדר תיזהר לא לקחת תוכי עם קלמדיה - מחלה שמדביקה בני אדם תבדוק בגוגל ו\או ביג אנד פדר = מוות בטוח לתוכי |
freebsd נאמר לי שג'אקו דורש תשומת לב ענקית.. למעלה משעתיים ביום זה נכון?
|
כן גא'קו דורש הרבה תשומת לב
גם שעה ביום מספיק האמת אבל צריך לשחק איתו הרבה זה ממש כמו ילד מחקרים הוכיחו את מנת המשכל של תוכי מסוג גא'קו קונגו (אלכס הגא'קו המפורסם) המשתווה לרמה של ילד בן 4 (אני אישית חושב שיותר ) ולכן זה ממש כמו טיפול בילד בערך אותו יחס צעצועים מתוכמים קצת לדבר איתו די הרבה להתייחס אליו אחרת כמו בכל התוכים הגדולים תתחיל בעיית המריטה משהו שקשה לתקן אחרי זה אני אישית לא אוהב תוכים שהם בכלוב ולא עושים שטויות כמו כן תוכי מסוג גא'קו בדרך כלל נקשר לאדם אחד בלבד |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אישית לא אוהב אותם היכולות שלהם לא גבוהות כמו של גא'קו אבל אם זה התקציב אז כן לא תמצא תוכי יותר נחמד מזה במחיר הזה אם אתה יכול לעלות לכיוון ה 1000 הייתי ממליץ על לורי קשת |
אם ש לך 2-3 אלף לך על ג'קו הכי קטלני מדבר הכל אם לא לך על קוקטייל לי היה קוקטלים והם דיברו אבל זה נדיר ואם אין לך 200 שקל לקוקטיל תיקנה תוכון ב40 שקל (גם הוא מדבר אם אתה מטפל בו, שיא גינס היה 600 מילים ו200 משפטים לתוכון)
|
הקוואקר נראה לי נחמד מאוד.. במה הוא שונה מהקוקטיל חוץ מבמראה?
|
ציטוט:
לך לחוות התוכים ביגור אחלה מקום אתה לא צריך לדאוג ממחלות וכו'. |
ציטוט:
|
ג'אקו או מוות
באמת שחקרתי תנושא הרבה, וג'אקו זו חיה ממש חכמה ושווה את המחיר, והטיפול הוא פשוט כיף הבעיה היא שההורים שלי טוענים שיש מחלות ואפשר למות מזהו הסברתי להם שעושים בדיקות והכל ועדיין לא הסכימו זה מבאס לא נורא, עדיין מעריץ תחיה |
לא הבנתי כל כך מה רע בקוקטיל?
(חחחח גם אני רוצה לקנות בגלל זה אני מתעניין) |
קוקטיל קודם כל זה נדיר שהוא מדבר... דבר שני אני לא מת על הסוג שלו.. לכולם יש אותו אני רוצה משהו קצת יותר לא יודע איך להסביר.. חחח
|
קודם כל מזל טוב חח אני אומר עם תיקח תוקי כל הלילה לא תישן הוא יצפצף בלי אפסקה...
|
ציטוט:
גם קוואקר יש לים אנשים כמו כן גם גאקו אם אתה מחפש משהו נדיר זה רק ארה יקנטונית אבל בטוח שלא אני ולא אתה נוכל להרשות לעצמנו כזה לפחות לא בשלב כזה של החיים 1 הוא נמצא ברשימת סטייס 1 צריך אישורים מיוחדים להחזיק אותו שתיים הוא עולה משהו כמו 160 אלף שקל ושלוש כרגע לפי מה שידוע לי יש 3 זוגות בגן התנכי בירושלים ועוד זוג אצל מגדל בשם דוד כמובן שיש תוכי ראש נץ שאין אותו להרבה אבל עולה משהו בסביבות ה 12 אלף ויש גם קאקדו דקל שעולה משהו כמו 60 אלף ש"ח אלה נדירים קוואקר וגאקו וכאלה זה תוכים לא נדירים שיש אותם להרבה אנשים אני מאמין שבעוד כמה שנים יצא לי לקנות קאקדו דקל |
חחח שיהיה.. אני יודע שיש יותר נדירים אבל אני אומר שהכי נפוץ זה הקוקטילים.. אני לא מת עליהם.. מעדיף קוואר ניראה יותר יפה..
ותודה על המזל טוב חחח אם התוכי מרעיש שמים מגבת על הכלוב לכמה דקוצ והוא מפסיק.. |
ציטוט:
ואחרי זה הדרך כבר 90% אבודה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ