![]() |
הייתם מאחסנים אתר ערבי?
הכותרת שקופה,
אשכול נעים. :) |
כל עוד אין בו חומרים הקוראים לטרור וכו', בהחלט כן.
אם זה למשל פורטל נוער רגיל (כמו טיק-טק.נט וכו'), אני הייתי מאחסן אותו אם הוא היה בערבית, עיברית, רוסית, אנגלית, סינית או כל שפה אחרת. |
בוודאי.
כסף זה כסף ערבי זה בנאדם ואפילו שכל עזה יהיו לקוחות שלי :) תאמין לי יש ערבים יותר טובים מיהודים ............. |
למחוק, תודה.
|
איזה שטויות.
ברור שכן! כמובן שאם זה אתר שבמיוחד בא לפגוע אז לא אבל כל אתר אחר אני לא רואה סיבה שלא. |
כן, אבל הייתי מקפיד לבדוק ש....
האתר לא עובר על החוקים. |
אויי אויי אויי...מוסלמים (לא ערבים כי ערבים זה אנשים שבאו מארצות ערב! יש גם ערבים יהודיים) הם עם כמו היהודים...הם לא מאמינים במלחמה ולא חושבים שאלימות זה פתרון! כמובן שלא משנה מה הדת תמיד יהיו משוגעים...ואצלם מכוון שהם חיים בסבל כזה (פלסתינים) המשוגעים צצים בצורה רבה יותר...
גם אם זה אתר יהודי , מוסלמי , נוצרי ומצדי של כת השטן! כל עוד אין שם תכנים שמרמזים או מכריזים באופן בוטה דברים לא חוקיים , מיניים , הסתה וטרור אין לי בעיה לאחסן את האתר ולא נראה לי שאמורה ליהיות בעיה... |
בטח שהייתי מאחסן
|
לא רק שהייתי מאכסן ערבי יש אצלי כמה לקוחות ערביים ואנחנו מסתדרים טוב מאוד הם עומדים בחוקים ואין שום סיבה לא לאכסן אותם הם בני אדם כמו כולם
|
כל עוד אין להם אתר\רדיו או כל דבר אחר שמסיט ומדבר דברים נגד ישראלים ויהודים אז אין לי שום בעיה עם זה..
|
סלח לי על הביטוי אבל שאלה טיפשית..
הוא גם בן אדם זה שהעם שלו חרא זה לא אומר שהוא חרא |
ערבים הם לא בני-אדם?
מה ההבדל בינם לבין מישהו אחר? הכסף שלהם לא שווה משהו? האתרים שלהם לא כמו שלנו? בדיוק אותו דבר ככה ש... כן, הייתי מאחסן. |
אני יודע שכולם יתנפלו עליי ..
אבל אני אישית שונא ערבים גם אם הוא בנאדם או לא ! ויש לי סיבות אישיות שאני מעדיף לא לדבר עליהם כאן .. ואלה סיבות מאוד מוצדקות לדעתי ! סיפור קטן .. משפחה במושב שלנו בנתה בית וערבים בנו אותו(כמה מפתיע) וגם הקבלן היה ערבי וחבר שלי שזה הבית שלו עשה לי כזה וואלה מחמוד(הקבלן)דווקא אחלה גבר ישבתי איתו הוא הביא לי קפה וכל זה.. אני אמרתי לו :אל תסמוך על ערבים אפעם ועל תתחבר איתו .. הוא צחק עליי ... שבוע לאחר מכן בשעת הערב הוא פרץ לבית הסמוך וניסה לאנוס את הילדה של המשפחה לרוע מזלו ולמזה של הילדה אביה של הילדה היה בבית וישר תקף אותו מחמוד התעלף ואז האבא קרה למשטרה .. אבל לא בגלל זה אני שונא ערבים ! יש לי סיבה אחרת ממש רצינית... |
למה לא ?
שיפרסם מידע מודיעיני על החמאס :p |
מה הטעם בשאלה?
למה בכלל לחשוש? כשבא אליך לקוח יהודי אתה שואל אותו "סליחה אתה פעיל כ"ך?", אני משער שלא, נכון? אז מה זה משנה אם הוא הולך לבית כנסת, מסגד או כנסיה? :/ |
ציטוט:
דניאל קרעת אותי מצחוק!!! חחחחחח :D :D :) |
ציטוט:
|
יש לי לקוח ערבי זה עונה לתשובתך
|
אם זה קשור לטרור? שילכו לאחסן אותו בחווה הצפה שלהם על נהר הנילוס, מה אני צריך אתר כזה בשטח?!
מה שכן, הייתי בודק טוב טוב איזה דומיין יהיה להם ולדאוג שהשרת יהיה בדאון עמוק... o_0 |
בטח שכן!
ערבי הוא לא בנאדם?. יש כאלו שלא אבל.. כל עוד לא מאוחסן בו חומר הסתה אז בכייף |
בטח, יש אנסים, גנבים, ועוד הרבה ישראלים כאלו, למה לקפוץ על ערבים?
|
כמו שאמרו ,
אם הם לא מסיטים , אז אין בעיה . |
ולמה שהם יאכסנו על חברת אכסון ישראלי, חומר על פגיעה בישראלים ?
הם לא עד כדי כך.......... |
יש ערבים טובים , ויש פחות טובים אותו הדבר לגבי הישראלים וכו'...
כל עוד אין באתר תוכן העובר על אחד מסעיפי התקנון אין לי כח בעיה לאחסן אותו. |
ציטוט:
אבל אנחנו כולנו יהודים .. עזוב אין לי כח להסביר את עצמי כי אני יסתבך (מבחינה מוחית חחח) .. |
אני אישית : רק אם האתר לא פוגע בדת שלי
|
...
בשבילי כולם שווים
ערבי , יהודי , סיני , מוסלמי I Dont Care ! ויש לי לקוח ערבי אחד.. |
ציטוט:
כול עוד הלקוח לא פוגע באף אחד ולא שם חומרי הסתה אין לי בעיה לאחסן אותו |
ציטוט:
הוא מת XD |
ציטוט:
למה לא? עם הוא עומד בתניים שלי ולא עושה בעיות סבבה :) |
כן
|
ציטוט:
|
אומנם אני בין היחידים פה
שאומר את זה אבל..לא לא הייתי מאכסן ערבי בחברת אכסון שלי. אומנם הוא גם בנאדם כמוני הכסף שלו שווה בדיוק כמו הכסף שלי, אבל הוא בשבילי לא שווה כלום, מצטער שאני ככה. זאת הדעה שלי רם. |
אני עדיין לא הבנתי את הקיפוח על האחרים,
וכמו שדניאל אמר לא אכפת לי מי הבנאדם מהכרות ראשונה איתו - אני לא הולך לחיות איתו, אני לא הולך איתו לכנסיה או לבית כנסת - אני הולך לתת לו שירות ואת מה שהוא מחפש. ערבי..יכול להיות פראי, או שהאתר שלו לא יימצא חן בעייני (כי הוא מעודד טרור) - אז כמובן שאני..לא יאחסן אותו, אבל אותו דבר עם יהודי, במידה והוא יעודד אתר עבריינות, פשעים - הוא יימצא את עצמו מחוץ לדיגיטל-טכנולוגיה. שנה טובה, אלי. |
כל עוד זה לא פוגע בי או בדת שלי או בעם שלי, חופשי אין לי שום סיבה מבחינתי שלא.
|
ציטוט:
ערבי יהודי |
ציטוט:
אברי |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ