![]() |
מכירים את זה שיוצא אתר הומור חדש ומצחיק?! know החדש.
http://www.know.co.il/banners/adv.jpg
כפי שנכתב...הרבה פינות חדשות. כמובן עיצוב חדש, תכנות חדש. יש תכנונים לעתיד- הרבה פינות שעוד יפתחו בקרוב ומתקדמות להן בסתר ;-) מקווה מאוד מאוד שאהבתם|winky| התכנות והעיצוב נעשה ע"י יוגב(אינטראקטיב) שותפי לאתר. מוזמנים לתת בקורת... www.know.co.il |
ממש יפה ..
אבל אתם צריכים עורך דחוף יש הרבה דברים לא מצחיקים באתר .. ופינה ההברזות ילדותית .. כאילו נכתבה לילדים כיתה ו' ... |
יפה מאד!! מהיום אני גולש קבוע אצלכם.
|
חח תודה- אממ כן- העניין הוא שהרבה פעמים אנחנו נותנים לקהל להוסיף תוכן- כך תוכלו גם אתם להנות.
יש קטעים שהם בעריכה מלאה שהם בשביל להצחיק באמת, בהם צפו לשיפור ענק- כמו למשל הבדיחות. אבל מחלקת "משפטי אתם מכירים את זה ש.." הינה מורכבת מתוכן של הגולשים בלבד ולכן לפעמים יש שם דברים לא מצחיקים- אנחנו עדיין עוברים על כל משפט כדי שלא יהיו כפילויות אבל אנחנו נותנים לאנשים להנות ומאשרים גם דברים פחות מצחיקים. |
ציטוט:
בכל מקרה תודה על התגובות וגלישה מהנה לכולם! |
מדהים!
אהבתי העיצוב מתאים לקהל היעד התוכן טוב מאוד, אתר נורא מעניין. |
הפונט לא מזכיר את הוסטס הישן בצורה מפחידה?
|
יפה מאוד!!
העיצוב מאוד מאוד יפה ומתאים לתוכן האתר! מאוד אהבתי! בהצלחה:) |
ציטוט:
תודה על התגובות :) אם יש דברים שאתם חושבים שכדאי להוסיף/להוריד רק תגידו! |קורץ| |
ציטוט:
http://img370.imageshack.us/img370/1926/index02vw5.jpg |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, העיצוב לא משהו. |
ציטוט:
|
האתר ניראה מדהים יפה מאוד !!
|
חמוד
|
ציטוט:
תודה לכל השאר- אבל אנחנו צריכים עצות\ מה הייתם רוצים עוד באתר הזה כי הוא בשבלכם! הוסטס הינה בשבלנו קהילה שתעזור לנו לראות איך אנחנו משפרים את האתרים שלנו בשבילכם- לכן אנחנו אוהבים הערות בונות ומפורטות- וגם הצעות לדברים חדשים ואחרים. |
יפה רצח ! עיצוב נוח הכול טוב ..!
אם אתה מעוניין בהחלפת קישורים דבר איתי אחי .. |
יפה מאוד!
בהצלחה! |
תתחדש בחור...
באמת אתר חזק... יש שם משפט אחד להתחיל עם בחורה הכי חזק ששמעתי בחיים שלי... אני בטוח הולך לנסות אותו ביום שישי. |
אחלה אתר, רק בהצלחה (:
|
תודה :-) עוד חבר'ה?
|
אתר פצצה, אהבתי, בהצלחה!
|
תודה חבר'ה אבל אני מחפש המלצות שיפורים וכו'..מה אתם אומרים?
|
תודה על התוגובות אנשים :)
וכמו שטל אמר אם יש לכם עוד דברים שאתם חושבים שכדאי להוסיף רק דברו |קורץ| |
אחי כל הכבוד!!! אהבתי את האתר!!! חחחחחח הרג אותי כמה דברים שמה:)
ולפי דעתי אחי, תוסיף שירות של sms שמי שירצה בעלות סימלית לחודש , עלות של 12.99 שח לחודש נגיד, סתם זרקתי מחיר, אז כל יום יקבלו ב-sms 2 את הבדיחה היומית או משהו. לפי דעתי זה יצליח יירשמו לך לפחות איזה 50 אנשים תעשה חישוב לבד, אבל אתה צריך קודם שהאתר שלך יתפרסם חזק!!! אני הייתי במקומך קודם כל ממלא את האתר במלאא מלאא בדיחות וקטעים, ואז מפרסם דרך : i-media או משהו אחר ומשקיע 500 שקל בפרסום בלבד! ואז אחרי הפרסום אתה תראה יהיה לך מלא כניסות והרבה יירשמו לשירות ה-sms. מקווה שעזרתי! ואחלה אתר:) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ