![]() |
מה תעשו בחנוכה..?
כמו שאתם יודעים,חנוכה בפתח ו...
ספרו לנו - מה תעשו בחנוכה!? אני למשל.. אהיה בקארטינג בהרצליה יום אחד,עזריאלי (הרגילים..) ואז חמישי-ראשון באילת.. :) |
מדצים
לא ממש תיכננתי חוץ מזה חווץ מהמדצים עוד יומיים ימים מרוכזים בבית ספר :'( כבר המורים אמרו לנו אל תתכננו שום דבר לפסח לפי מה שהבנתי כל השבועיים ומשהו נלמד!!! @@#!$@! |
אני הולך לחרוש על מתמטיקה :|
|
לישון (:
|
מסיבה בתחילת החופש אני מניח. חוגגים יומולדת 18 לחבר וידידה במהלך השבוע. לנוח הרבה...ולהתחיל להתכונן למגנים ולבגרויות חורף...כמה שאין לי זין לזה :(
|
עבודות-מבחנים חוזרים(כן החנוכה\=(מבחן חוזר יותר נכון))-שעורים-עבודות-עבודות-עבודות ושוב פעם- עבודות.\=
|
לעשות כסף...
לצאת למסיבות לתקלט במסיבת חנוכה של ביצפר.. זהו? כן.. |
מדליק נרות.
|
ציטוט:
|
אמממ , לשתות לקום עם האנגאובר
וללמוד מטמתיקה בעיקר הנדסה השיט הזה |
ציטוט:
|
מקווה שיוציאו אותי ואת החברה לרגילה.. ואתם יודעים.. לחגוג ביחד :-]
ואם לא, אז להתבאס בבסיס עם כל השאר, לאכול את הסופגניות שהדודות יביאו ולטחון על הפרוייקט כאילו אין מחר... |
ציטוט:
לא לחרוש, אבל בהחלט להקדיש כמה ימים למתכונת... |
אילת ראשון -שלישי.
|
בבית לומד לכימיה 5 יח"ל... :(
|
ציטוט:
קיבלתי ציון גרוע במבחן הקודם בגלל הגיאומטריה הזאת:\ |
=]]]]]]]
לשחק CS... לישון לאכול לשחק CS... לאכול לישון לאכול לשחק CS... לאכול לישון לאכול לשחק CS... לאכול לישון לאכול לשחק CS... לאכול לישון לאכול לשחק CS... לאכול לישון לאכול לשחק CS... לאכול לישון לאכול לשחק CS... לאכול לישון לאכול לשחק CS... לאכול לישון לאכול לשחק CS... לאכול לישון לאכול לשחק CS... לאכול לישון לאכול לשחק CS... לאכול לישון אמממ ואמרתי? לאכול לשחק CS... לאכול לישון =]]]]]]]]]]]]] |
בסיס :|
|
איללללללללת
|
|Stare| עובד לצערי כמו בכל יום רגיל..
|
אני אישית לא ממש אוהב לתכנן דברים.. שנגיע לחופש נתחיל לעשות דברים :)
לימודים יש כמה ימים בודדים.. עבודות אין, יש רק מועד ב' במתמטיקה. ד"א: אני התחלתי את חנוכה כבר מאתמול ;P מחר אני יש גדנ"ע אז זה מתחבר כבר עם חנוכה :) |
כלום מיוחד, כמו בימי חמישי-שישי (לא אוהב לצאת שמפוצץ בחוץ).
|
מסיבות, ובעיקר להנות =]
|
ציטוט:
ולצאת לכמה מסיבות מענינות. |
פסטיגל |לב|
חח סתם... אמממ אני צריך לנוח !!! |
חופשת סקי בשוויץ :P:P:P
|
חנוכה דרום =]
|
ציטוט:
לי לצערי אין חופש מהלימודים בחנוכה, אז מתכנן לימודים. ;-( 1... 2... 3!@#$%^&*&^%$#@! |
חנוכה כסף כסף :]
4 מסיבות פיקס חממה - משינטסים חממה - נוער לכתרוץ - שמניטסים לכתרוץ - י'-יא :] פיקסססס לפחות 5000 בכיס :] |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש לי הרבה דברים לעשות בחנוכה
יש לי לילמוד הרבה ,להיתכונן למבחנים ,להתכונן לבגרויות ולמבחני המגן לא לשכוח לעשות כסף לפתח את החברה לקנות ציוד לטייל לישון (: |
להיות עם בת הזוג :)
|
אילת מראשון עד רביעי :)
|
שינה רבה , מכון כושר קצת שיעורים וקאנטרי קלאב הרצליה..
|
אלמד למבחן מעבר ל5 יחידות במ"מ
אטייל, אצא לבלות עם חברים בקיצור הולך להיות חג עמוס מתמיד |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ