![]() |
מישהו מכיר במקרה מכשיר לסליקת כרטיסי אשראי?
כמו של חנויות, ספקי אינטרנט וכו'
נותנים בטלפון את הפרטים ומקלידים את זה למכונת סליקה.. איפה ניתן להשיג פרטים על זה? *אל תתנו לי אתרים לסליקת אשראי באינטרנט.. |
אתה מתקשר לישראכרט וקונה מהם מכשיר שאתה יכול גם להעביר כרטיס ידנית וגם לכתוב את מספר הכרטיס תוקף וכו'
בקיצור גם עסקה טלפונית וגם עסקה במקום |
|
תתקשר לויזה, הם מוכרים כאלו..
|
ציטוט:
ולגבי ה-להתקשר לוויזה וישראכארט, למישהו יש טלפון? |
ציטוט:
תבדוק באתרי האינטרנט שלהם (תחפש בגוגל ויזה וישראכרט, אני בטוח שזה בין התוצאות הראשונות) רק תראה שיש גם סוגי ויזה.. ויזה כאל, ויזה לאומי.. |
לפי מה שאני יודע יש לישראכרט "חבילה" שתומכת בכל הכרטיסים ואתה יכול לעשות סליקה ידנית והזנת פרטים...אם אני לא טועה זה 99 שקל בחודש ואתה גם מקבל מכשיר שתומך כמובן
|
אממממ יש כרטיס לסליקת כרטיס עצמו... כל השאר זה במערכות מיוחדות שאתה צריך לתאם עם חברת כרטיסי אשראי... אתה צריך חיבור ישיר למחשב שלהם בכל מקרה.
|
ציטוט:
|
תודה אנשים (:
|
יש מכשיר כזה בשם "קופונפון" couponphone.co.il
שזה מכשיר שיש בכל הבתי עסק ראיתי אותו אתמוך בארומה ואפשר להקליד את החיוב,להעביר כרטיס ויש לו חיבור לטל'. |
אני רכשתי יום ראשון מכשיר כזה מחברת סוויץ משהו כזה חחח 60 שקל בחודש מכשיר לסליקת כרטיסי אשראי אתה רושם תמספר כרטיס את התוקף לוחץ אוקיי אוקיי וזה העביר לך תכרטיס ויוצאת קבלה וזהו ואחרי שסגרת איתם אתה צריך לסגור אם ויזה וישראקארט על עמלות שהן יקחו לך יום חמישי יש אצלי נציג של ויזה ויום חמישי בערב נציגה של ישראקארט אני סוגר איתם הכל
|
ציטוט:
תודה אור אליעז |
:-D אני מתחיל לחייב מ 2007 דרך החברה "להט".
למה להתעסק עם ויזה וישרכרט ועם כל שאר החברות :) |
מחייבים ב"להט" דרך מסוף או דרך האינט'?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ