![]() |
עברתי אתמול תיאוריה...היה סיוט..
5 שעות חיכיתי (מאז שלקחתי מספר) בחיפה עד שנכנסתי לכיתה שם בשביל לעשות מבחן..
המבחן היה קל, תוך 7-10 דק' סיימתי..ואז כמובן..כמעט שעה עד שקיבלתי תשובה... בקיצור...סיוט.. הגעתי ב9 וחצי...ואז חצי שעה-3/4 שעה בשביל התשלום בבנק הדואר שם.. מ10-10 ורבע עד 15 חיכיתי בשביל להכנס לעשות את הבחינה.. וב4 וקצת יצאתי משם עם הטופס ירוק שלי וחתימת "עבר" :D |
מזל טוב :)
|
מזל"ט
|
מזל טוב.
ממש בושה מה שהולך במשרד הרישוי... שונא את המקום הזה. הם מתנהגים כאילו הם חייבים לנו משהו. חבורה של זונות. אני עברתי ביום רביעי תיאוריה 2. |
ציטוט:
באמת בושה....הייתי מצפה שבחיפה, מקום כ"כ מרכזי יהיו לפחות 2 כיתות למבחנים.. שם בקושי אחד...וזה זז כ"כ לאט...פשוט מזעזע..הכל בלאגן גם היה שם... ו...תודה לכולם על המזל"טים... |
מזל"ט :)
בהצלחה בשיעורי נהיגה:D |
מזל טוב !
|
מזל טוב! ותיזכור ששותים לא נוהגים;)
|
איזה צעיר :-]
|
בחיפה? במשרד הרישוי ליד נאפיס? 5 שעות?
|
ציטוט:
אני מניח שיש רק משרד רישוי אחד בחיפה..(מול בתי הזיקוק שם..) |
|
שמע אין לי מה להגיד לך חוץ מזה שאתה אשם.
אם היית משלם את האגרה מראש היית חוסך לעצמך זמן. אם היית מגיע על הבוקר (7 וחצי) ולוקח כרטיס בשמונה היית בפנים, תשע אתה כבר עם התשובה. נכון זה בזיון הסידור שלהם והעובדה שאין להם מבנה רציני ואירגון נורמלי, אבל ככה זה, משרד שעושה כסף אבל לא משפר את התנאים של המקום. אני הגעתי לשם בשמונה ורבע, לקחתי כרטיס, בתשע עשרים הייתי בפנים, תשע ארבעים בחוץ, עשר ועשרים עם התשובה. אתה אשם שהגעת מאוחר שהיה פיצוץ של אנשים. אתה אשם שלא שילמת אגרה מראש. אתה אשם שעברת תאוריה ראשונה ;P בקיצור נוסף, מזל טוב קופיף8-) |
ציטוט:
הייתי אמור שהרופא יחתום על הטופס ירוק ביום רביעי בצהריים, אני בא למרפאה ומגלה ש...אין אף אחד.. אז הייתי צריך לחכות ל8 בבוקר יום חמישי (!!) שהיא תיפתח ואז לחכות שהרופא יתפנה ויחתום ורק אז לסוע לחיפה (שזה אזור ה-3/4 שעה באוטובוס מאיפה שאני גר).... ו...תודה יא שמוק :D |
נו אז עוד סיבה שאתה אשם, היית צריך לדאוג לטופס הירוק חתום בזמן :-)
הלכתי בבוקר של רביעי לרופא שיחתום לי .. ובראשון ניגשתי.. ככה לא היו בעיות |
ציטוט:
|
אז מה אתה בשוק?
קיצר למי אכפת? עברת זה מה שחשוב! |
כן ליד נאפיס, מול בתי זיקוק.
בכל מקרה אני תוך שעה הספקתי לשלם אגרה, לחכות לתור שלי, לעשות את המבחן ולקבל תשובה. לא יודע איך כולם מתעכבים שם כל כך. |
מזל טוב.
אגב אם היתה מגיע עם מדים היתה ניכנס בקבוצה הראשונה - בדוק. |
שמוקי מזל טוב :)
אתה משוגע בפורום, אבל אל תשתגע בכבישים :) |
מזל טוב
|
גרר, מתי אני יעשה תאוריה? בחיי אני הולך לחרוש... :P
יאללה שי, עכשיו אתה מתחיל ללמוד על האוטו (יענטו נוסע), רק אל תתלהב לנו כמו אליאור ששם תמונה של "ל" במסנג'ר... |
אוטובוס עדיף על "משרד הרישוי"
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
אממ אנדרי זה לא כל כך נכון, היו שם כמה חיילים והם חיכו בתור כמו גדולים..
בעצם שאני חושב על זה שוב, יש מצב שהיו כמה שנכנסו ישר.. כן החיילים הסתננו פנימה =\ בלע על חיילים! |
מזל טוב, אמרתי לך שאין מה להילחץ מזה לא? :D
|
שיהייה לך רישיון אתה בא לעשות לי סיבוב P: |
מזל טוב
בנתניה יש איזה 4 כיתות :S |
ציטוט:
בחיפה זה פתוח 5 ימים בשבוע. |
מזל טוב! =) בקרוב אצל הרבה פה.
|
מזל טוב:)
|
ציטוט:
לאופנוע ים חחחחח |
אני בטוח שמה שהולך שמה בחיפה זה כלום לעומת הדר יוסף וחולון שם יש פיצוץ של אנשים ואחרי שמחכים 4 שעות אומרים לך ללכת הביתה כי לא יספיקו כולם.
מחר אני ניגש לתיאוריה בפעם השלישית ואפילו עוד לא ניגשתי בגלל הביזיון שלהם אך הפעם אני אגיד ב7 ולא ב7 וחצי ועם מספר ביד כבר לפני... |
מזל טוב! :)
|
אז מה אני עברתי ראשונה עשיתי את המבחן בסבב הראשון (חבר שלי רץ כמו מטורף איך שנפתח :)) והייתי בחוץ עם תוצאות ב 8 וחצי :)
אה ושכחתי מזל טוב! |
מזל טוב אחי
|
משרד הרישוי - זונות.
אחח אחח רק לחשוב שאני לא אחזור לשם יותר ולא אראה את הפרצוף של הבוחן המניאק הזה, מדבר איתי בקודים, צועק עלייך על כל דבר קטן. חתיכת חרא. איך הוא התבאס שעברתי. |
מזל טוב :) (אני שיעור 12:))
|
אני שיעור 10 (היום) |קורץ|
|
מזל טוב אחי
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ