![]() |
חשבון ברפידשייר
שלום.
אני מתכנן לקנות חשבון ברפיד שייר, האם פעם מישהו התנסה בשירות? האם שווה לקנות? תודה |
כן שווה , אם יש לך מקורות טובים להורדה דרכו.
בנוסף לכל יש עכשיו הנחות לקראת גם המולד הקרוב. חשבון לשנה: 55 יורו במקום 80. |
כן שווה, אפשר להוריד פורנו בלי הפסקה :P
|
שווה
ושלח לי בפרטי את הפרטים אחי :D רציני .... :) :) |
ציטוט:
שווה מאוד, אם אתה רוצה תביא לי גם להשתמש בו.. |
קודם תראה אם יש לך אתרים טובים שמביאים לשם לינקים.. ולמה אתה קונה? com או de? או ששניהם ביחד..
|
ציטוט:
|
לא, אבל הרוב עברו לCOM כך שתקנה לCOM...
|
כן שווה,
רק שתדע שהתעבורה שם מוגבלת הם נותניים לך להוריד עד 3 גיגה ביום. אתה יכול גם לעשות רווחים רצינים מראפידשאר תעלה לשן קבצים, תקבל נקודות על כל הורדה, ברגע שאתה מגיע ל-10 אלף נקודות אתה יכול להמשיך את החשבון שלך לחודש נוסף ללא תשלום, או לפתוח חשבון חדש ולמכור. בממוצעה בחודש אני עושה כמעט 500 אלף נקודות ומוכר את החשבונות. |
מה ההבדל בין rapidshare.de לrapidshare.com
ומה יותר שווה? |
ציטוט:
com - מאפשרים לעלות קבצים לשרתים שלהם. de - לא מאפשרים רק מאפשרים להרויד תקבצים שפעם הועלו. |
מנצסטר בכמה אתה מוכר חשבון? ואיך ? לפאיפאל?
|
ציטוט:
כן לפאי-פאל. והחשבונות אני יוצר חוקית. |
יש לך אתר לזה? ומה אתה נותן להוריד?
|
לך על COM, בDE כבר אי אפשר להעלות וכמעט אין שם כבר קבצים..
ד"א מנצ'סטר תיזהר שאתה מוכר חשבונות פרימיום, כי אתה יכול להדפק בזה. (יש לי טונה חשבונות פייפל פרוצים, ברגע שאני שולח לך תכסף ובעל החשבון (של הפייפל) מגלה הוא פשוט מבטל את השליחה, ואז יוצא שאני מקבל חשבון רפידשר בחינם ואתה מפסיד את ה7 דולר האלה.) |
ציטוט:
ציטוט:
יש אפשרות גם לסגור חשבונות אבל אתה צריך הוכחה והנקודות לא חזרות. |
דבר מצוין שיש לך חשבון ב- RapidShare, אתה נגיש יותר להורדות.
רוב הדברים שאני מוריד זה עם RapidShare והמון אנשים מעלים רק לשמה וככה לא תצטרך לחכות שעה בין הורדה להורדה. מומלץ. |
שווה.
אישית אני מוריד המון מראפידשייר אבל לי אין בעיה עם לחכות זמן ומהירות הורדה. אני אסביר את עצמי, אני מתנתק מהאינטרנט, מתחבר ונעלם הזמן שצריך לחכות בין הורדה להורדה מלבד 60 שניות חחח. ומהירות הורדה- מוריד לי קבוע על 93 - המהירות המאקסימאלית של האיטנרנט שלי - 750KB. |
ציטוט:
וגם בלי פרמיום אין לך תאפשרות להשתמש במאיצי הורדות רק בהורדה ישירה. עם פרמיום אתה יכול לשים את כל החלקים ביחד וזה יוריד לך במהירות המקסימלית. גם עם פרמיום אתה יכול להשתמש בתוכנה של rapidshare להעלת קבצים. |
תודה רבה :).
קניתי את המשתמש, אחלה דבר :):) אני ממש נהנה איתו :) |
תתחדש.. קנית ל COM?
|
ציטוט:
|
ד''א למי שלא יודע, אם אתה קונה חשבון ב DE אתה יכול לפתוח ב COM חינם.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טוב, תודה רבה לכולם!.
קניתי את הCOM. טוב שהזהרתם אותי לא לקנות de. תודה רבה! |
אבל חבל...
עוד מעט DE חוזר להעלאות... תראו באתר מה כתוב: Uploads will be possible again for our customers on 6.1.2007 approximately. מה אכפת לי.. יש לי לDE עד מרץ 2007 אבל חסר לי COM!! |
רגע ,
זה עולה 55 יורו?? |
ציטוט:
|
ציטוט:
תתחדש =] |
יש לי עוד שאלה וחבל לפתוח נושא חדש.
ךפי מה שהבנתי אם יש לי נקודות פרמיום אני אוכל לעשות משתמש חדש או להאריך את החשבון הנוכחי כיצד אני משיג נקודות פרימיום? |
ציטוט:
|
אני מנסה לעלות קובץ של 100 מגה, וזה מעלה לי ב20KB לשנייה.
זה אמור להיות ככה או שזה רק אצלי? |
ממוצע מהירות ההעלאה בארץ: 12KB...
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:23. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ