![]() |
תחרות קידום חדשה! [דעתכם]
שלום,
מי שלא מכיר אותי, נעים מאוד - אליאב, השתתפתי התחרות קידום האתרים של הוסטס בשנה שעברה (hostscoil). אני גם ניצחתי בתחרות |winky| וזה מה שנתן לי את הדחיפה, לפנות לאנשים\בעלי עסקים ולהציע להם את השירות שלי =] כמובן שהתחרות דיי הוכיחה להם את יכולתי :) אז זו תאמת פנייה למנהלים, וגם לכם (אלו שרוצים להשתתף). מה דעתכם על תחרות חדשה (עם מילת קידום חדשה)? (תגיבו לאשכול). ואני אשמח עם מנהלים פה יוכלו לעזור לי להריץ את זה: אייסי- 237329. |
כמי שלא היה כאן שנה שעברה - אשמח לקבל פרטים נוספים.
|
אפשר לעשות...
אבל שיהיה יותר רציני כזה לאדע :P שנה שעברה לא היו חוקים כל כך רצינים ;P |
לעשות עוד תחרות, זאת תיהיה פשוט טעות.
אגב אליאב, איך אתה קורא לתחרות קידום קטנה של פורום, עם פחות מ50 משתתפים(הרבה פחות), תחרות קידום ארצית? :S |
כל עוד יש אנשים זו תחרות,
מממ... היתה אחלה תחרות. ואני רוצה תמיכה של מנהלים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ומילא המנהלים של התחרות(שזה אני) היו קוראים לתחרות "תחרות קידום ארצית", אז הגיוני מאוד שאליאב יקרא לה ככה. אבל לא, התחרות היתה תחרות לפורום הוסטס בלבד, והיא אפילו לא פורסמה במקומות אחרים(כמו פורומי קידום אתרים אחרים). |
נראה לי קצת שטותי לעשות תחרות אתרים כדי להוכיח לקהל הוסטס שאתה המקדם הטוב ביותר שלמרות שאני חושב שיש םה מקדמים טובים אתם(ואני) צריכים עוד הרבה ניסיון כדי להגיע לליגה של הגדולים.
|
ציטוט:
|
אליאב אתה בן אדם ממש מצחיק.
ניצחת בתחרות אז אתה מקדם אתרים? תאמין לי התחרות שהייתה הייתה תחרות קלה להפליה ! נו באמת תחרות של שקל אם כבר למה? כי לקדם אתר לאורך טווח ארוך זה שונה ! מה שקידמתם זה מילה חדשה שהמצאתם ! צירוף מילים ! כך שבמציאות זה לא כך בכלל ! וכמו שאמרת שלאור התחרות הצעת את השירות שלך לאחרים זה ממש מגוחך כי זאת מילה פשוטה שהמצאת ומילה לא ממש תחרותית ! כך ש.. שקט. |
למה שלא תירגעו ותקראו את מה שהוא כתב?
הוא הציע תחרות קידום אתרים,לא הכריז שהוא המתכנת הכי טוב בהוסטס או משהו כזה. אליאב,אם אתה רוצה לפתוח תחרות אתרים פנה לאור (cobano) או לאחד מהמנהלים הראשיים ותעלה בפניהם את הרעיון. |
ציטוט:
וכמו שבן("הכומר") אמר, יש עוד הרבה זמן עד שמישהו מפה יוכל לקרוא לעצמו מקדם אתרים מקצועי(בטח לא אחרי תחרות קידום אתרים אחת קטנה). ויונתן, אני מניח שלא ביקרת באתר הבית שלו, כדי לך להיכנס ולהבין על מה מדובר. בנוסף תחזור על ההודעה שלו, תגיד לי אם אין רמזים כלשהם. |
יש לי רעיון, שמישהו יציעה את אתרו כאתר שהנושא שלו זה יהיה מילת הקידום.
ובעל האתר יתן את הפרס. במקום לקדם סתם מילה לא משמעותית [hostscoil], אז שלפחות יהיה מזה תועלת. מה שכן הרבה יגידו שזה לא פייר שהרבה יקדמו אתר אחד, אבל הוא זה שנותן את הפרס. לשיקולכם. |
מרגע לרגע אני מתפלא על אליאב ...
http://tic-tac.net/ad/ חח הדף אומר את שלו.. תסתכלו למעלה חחח עצוב פשוט עצוב. |
ציטוט:
ציטוט:
אגב טל דבר איתי,ממזמן לא דיברנו |winky| |
ציטוט:
תוך כדי הצעה לתחרות חדשה, נתנו את הסיבות למה לא צריכה להיות תחרות נוספת. מתן, ההצעה מעניינת, אבל איך ידעו מי זכה?|קורץ| ולבחור שצחק על האתר של אליאב, כנס לעמוד הבא, ותגיד לי מה יותר מצחיק. אליאב, מצטער שאני ככה תוקף, אבל זה כבר ממזמן עבר את הגבול. |
ציטוט:
מקום ראשון בגוגל [אחרי האתר כמובן] - [אלא אם כן הוא עבר את האתר :) ] |
ציטוט:
|
ציטוט:
והאיש שהצליח לקדם את האתר למקומות הראשונים בגוגל - זכה. כמו התחרות שהייתה רק על אתר פרטי של מישהו שהוא גם מציע את הפרס. |
טל גרטי אהבתי חח אהבתי !
http://www.eliavsys.com ! שולט ! אממ אני קידמתי כ 10 אתרים במילות חיפוש שונות עם מתחרים רבים וגם אז אני לא יכול להצהיר את עצמי כמקדם עוד כי מה שאליהבוש עושה זה לא קידום אתרים בכלל. ושוב חח אהבתי את האתר http://www.eliavsys.com |
יש המון תחרויות כאלה[או היו אני כבר לא ממש בעניינים של התחרויות] שהפרסים רק עולים וגדלים אם אליאב יצליח לנצח בהם אני מוריד את הכובע בפניו.
בפעם האחרונה שבדקתי מקום ראשון היה מקבל בסביבות ה10 אלף דולר + טלויזיה + בלה + בלה, בקיצור המון כסף למרות שלדעתי לאתר שווה את זה שאלפי אתרים מקשרים אליו ועוד בPR גבוהים. -בן. |
מה שהציעו זה בלינק השתתפות לקדם אתר כלשהו,
והמילה שמקדמים בה את אתר זה היא לא אותה מילה של התחרות אתרים. רעיון נחמד, אבל כל אחד ירצה שאתרו יהיה האתר הנבחר |winky| |
ציטוט:
סגרנו? אגב, מה היה הניק הקודם שלך? |
ציטוט:
|
ציטוט:
תסביר לי בדיוק איך יודעים מי מנצח אם כולם מקדמים את אותו אתר עם אותו ביטוי? :-/ |
ציטוט:
או רעיון אחר שמבוסס על אותו עקרון, 5 אתרים יציעו פרסים על קידום אתרם, והאנשים שירצו לקדם יציעו את שירותם. בעלי האתרים יבחרו את המקדמים שלהם, לפי מי שהציע להם. ומי שהצליח לקדם למקום הכי טוב בגוגל מבין ה-5 [אפשר להוסיף אתרים] - זוכה. ובעל האתר נותן לו את הפרס. |
זה החלק הקל טל, כל אחד יפתח אתר שמסביר אודות האתר המקודם, ופשוט האתר שזכה גם יקדם בצורה טובה את בעל האתר וגם לאחר התחרות יפנה לאתר עצמו.
|
ציטוט:
ציטוט:
אהבתי! צריך ליישם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח מתן באמת שזה לא הרבה יותר, ובוא אני יוכיח לך:
http://www.carcasher.com/SEOContest תחרות קידום אתרים, מה הפרס הראשון מקבל? 3000$, טלויזיה פלסמה 42 אינץ', וחוזה לשנת 2007 בשווי 12,000$!!! וזה רק למקום הראשון.. אני ממש לא מאמין שמישהו יסכים להוציא על התחרות הזאת יוצר מכמה מאות בודדות של שקלים. |
אתה משווה בין חו"ל לארץ?
שום דבר פה לא אותו דבר: האיחסון יותר יקר, משלמים פחות באדסנס, מה לא? ;P |
ציטוט:
אמרתי שאי אפשר לגרום למקדמים רציניים(שזאת השאיפה) להשתתף בתחרות, כשמציעים פרס שאפילו לא מגיע ל100$! הפרס של המקום בראשון בתחרות ההיא, מגיע כמעט ל20 אלף דולר , הפרס בפורום פה הוא קצת יותר מ20 דולר! כמובן שתמיד יהיו את המקדמים שיקדמו אתר בשביל 100 ש"ח לחודש, אבל כמובן שהתחרות תיהיה שווה ל..........כלום! |
אני לא מבין מה הבעיה שתהיה כאן תחרות ומה כל כך אכפת לך אם תהיה או לא טל S:
אם אתה לא רוצה, אז פשוט אל תשתתף... |
ציטוט:
|
טל הרבה פעמים אני מסכים איתך, וגם כאן בנקודה מסויימת,
אבל אני לא חושב שהפורום צריך לעשות תחרות שתמשוך את המקדמים הרציניים, אלא שהיא תגרום ליותר אנשים להתעניין בקידום, להתשפר בזה ולהתחיל להתעסק בזה, לא בתשלום, ובלי לקרוא לעצמם מקדמים מקצועיים, אבל גם זה משהו. אני אשמח אם תהיה תחרות, גם אם הפרס הראשון הוא שינוי כותרת המשתמש שלי. |
כן, למה לא לעשות עוד תחרות קידום :)
אשמח להשתתף הפעם |
לא בצורה כזאת תאי!
המקדמים המתחילים צריכים לתפוס נסיון, ותחרות עם כמה משתתפים שבפעם הראשונה שלהם שמעו את הביטוי קידום אתרים זה ממש אבל ממש לא נסיון! תתחילו לכתוב מאמרים רציניים, תפתחו דיוניים מעניינים ורציניים, לא על מריבות ועל שטויות. אם תתחילו לשאול שאלות, ובעיקר להשתמש במנוע החיפוש של הפורום כדי למנוע שאלות חוזרות, אתם פשוט לא תאמינו איזה ידע תצברו. אני מוכן באמת לענות על כל שאלה שתשאל פה, אני בטוח שגם שאר המקדמים שמבינים עניין ישמחו לעזור(אור? בן? תתעוררו!). לסיכום: תחרות קידום אתרים קטנה בפורום לא תיתן לכם את הידע והנסיון שאתם צריכים. |
ברור לי שתחרות קידום אתרים לא תעזור לי ללמוד לקדם.
אני לומד לקדם, והתחרות יכולה לעזור לי לבטא את מה שאני לומד. בכל מקרה, אני מסכים איתך, אם יהיו רק כאלה שרוצים ללמוד לא יצא מזה כלום, מי יודע? אולי יהיה אפשר לקרוא לזה תחרות אינדוקס. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ