![]() |
אשמח לעזרה בבחירת פלאפון.
שלום, אני מתכוון לשדרג את הפלאפון הקיים שלי [nokia 3100] בפלאפון דור 3.
אני מבקש לא להציע פלאפונים אחרים כי התקציב שלי מאפשר רק את אלו פחות או יותר. אשמח אם תגידו לי מה עדיף: -sony ericsson K610i -nokia 6280 תודה מראש. |
K610I - יש לי אותו, אחלה פלאפון.
קטן, טוב, ויש בו את כל מה שצריך. |
מה חשוב לך ?
לי יש 6280 . עיצוב ? אריקסון תוכנה ? נוקיה |
ברור ש sony ericsson K610i ..
הנוקיה סתם כבד , ובסוני שומעים תשירים ממש טוב . |
6280 אחלה פלאפון.
היה לי אותו איך שהוא יצא אחרי חודש נתתי מתנה לבן דוד שלי הקטן עכשיו יש לי lg8300 motorla i850 nokia 6230I :) |
6280 אחלה מכשיר!
מאוד מומלץ. |
ציטוט:
אגב אני ממליץ לך להתעסק אך ורק עם נוקיה.. (לבחור שפתח את ההודעה) |
ציטוט:
|
ציטוט:
וגם לי יש כרטיס של ג'יגה ואין שום בעיות. |
לך על אריקסון, אני עכשיו קונה W800I או K750i:)
עריכה: אל תקנה מחברות הסלולר!! זה יקר יותר :) קנה מפה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=472582 |
לך על הסוני, יש לי אותו, אחלה פלאפון.
|
ציטוט:
http://www.orange.co.il/corporateNew...unt/index.html יש כאן פלאפון שעדיף עליהם? |
Nokia 6280 - יש לי אותו, פלאפון נהדר!
|
פלאפון שמומלץץץץ
Nokia N73 פלאפון בןזונה :-] פרחני.. |
אריקסון.
6280 מלא בבעיות למרות ש610i לא מושלם, אבל יותר טוב מהנוקיה. |
או N73 (קיבלתי אותו אתמול-טלפון מדהים :) )
או מהרשימה שנתת את הk800i אחלה טלפון אבל עדיין הN73 כופל אותו. מה שכן יש לו רמקולים שמעיפים תגג :) |
K800i יותר טוב?
|
ציטוט:
|
טוב אז ככה..
לדעתי יש לך את SE W850 שאני אישית אהבתי אותו,או אפשרות שניה בקרוב ליכנס עומדים כמה מכשירים חדשים עדיף לך לחכות :P motorola V6 MOTOROLA V3XX ומכשירי אולטרה סלייד של samsung. |
ציטוט:
|
-nokia 6280 פול באגים אחי
לך על 6230i תקנה כרטיס זכרון ופצצה אחי! |
אוקי אז...
לדעתי או v3x או k800i לא משהו אחר. 6280 כמו שרשמתם לא ממליץ בכלל בכלל,הטלפון הזה מלא באגים(למרות שיצאה לא מזמן גרסא תוכנה חדשה) הסליידר שלו על הפנים ואני מכיר הרבה שהוא נדפק להם k610-מכשיר חמוד מאוד גם מסדרת ה K של SE אבל לא יותר עדיף להוסיף כמה שקלים וללכת על אחיו היותר משוכלל?:P |
הERICSSON.
בהרבה יותר עדיף ! |
ציטוט:
|
הכל לא רק 6280.
בהתחלה התלהבתי ממנו עכשיו אני מתעב אותו |
שלא תעז לקנות מוטורולה.
חרא של חברה! חרא של פלאפון! רק סוני אריקסון או נוקיה. |
ציטוט:
יש לי ולאבא שלי, אני מעביר לו שטויות בבלוטוס |winky| |
ציטוט:
והוא יותר טוב מהk610i זה בטוח. |
ציטוט:
מבין השלושה הכי טוב. |
ציטוט:
k800 לוקח את n73 במצלמה!! תחפש השוואות ביניהם ותראה את המריחחות של n73 לאומת התמונה החדה של k800 |
פי.. כמה שטויות רצות פה באשכול ייאי :)
נתחיל לאט לאט, K610i vs 6280 - אוקיי נתחיל מבחינת תוכנה וקושי הפעולה ה- 6280 לוקח פלאפון שקל לתפעל אותו. מצלמה? 6280 לוקח. קיים פלאש חיצוני, מצבי צילום רבים (כיוון אור, מצב לילה, אפקטים). מבחינת רמקול וMp3 - ה- k610i לוקח בעיניים עצמות הרמקול יותר חזק מאשר ב6280 והMP3 יותר איכותי. המשקל, K610I יותר קל בהרבה. בקשר לבאגים של 6280 - מזמן כבר נפתרו - צרבו את הגרסא שלכם אצל הספקית. n73 vs K800 ? מבחינת הכל, אני מדבר אבל הכל Nokia n73 לוקח. מצלמה, מאקרו איכותי, פלאש פצצה, התמונה שיוצאת פשוט אבל פשוט איכותית. Mp3 כנ"ל. הרמקולים של הנוקיה יותר חזקים מאשר הרמקול היחיד של האריקסון. בנוקיה יש מערכת הפעלה סימביאן. מי אמר ש- Motorola V3x פלאפון גרוע? פלאפון מצוין! רמקול פצצה חזק ואיכותי, מצלמה פצצה מאקרו אחד הטובים שראיתי, מערכת הפעלה נחמדה אבל קצת קשה. פלאפון ממש, אבל ממש טוב 6230i פלאפון עם עיצוב ישן, ה6280 לוקח אותו מבחינת הכל חוץ מהרמקול טיפה יותר חלש (: במידה ואתה צריך עזרה בבחירת הפלאפון? שלח הודעה לאייסיקיו \ ה"פ אני אעזור לך (: EDIT: הצעה - אל תקנה פלאפון מהספקיות סתם בזבוז כסף ענקי ואגב, אם אתה רוצה פלאפון, אבל באמת פלאפון תחכה ל- N80 זה באמת יהיה ה-פלאפון. 5 מגה פיקסל מצלמה, MP3 אחד האיכותיים. תחכה לו (: |
ציטוט:
|
ציטוט:
קניתי לפני כמה זמן Nokia n73 ב- 1,350 כאשר הוא נמכר בחנויות ב-2,800~ |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ