![]() |
עיצוב מתנה ממני אליכם :] | אתר דירוג תמונות
אוקיי היה היה לקוח, שרצה לקנות עיצוב, לא קנה, גנב את הלוגו וכמה אלמנטים
http://www.vote.co.il אתם מוזמנים לעזור לי ולהוריד בהמוניכם את העיצוב! להורדה תלחצו על הלינק !@##@!@##@! http://www.2send.us/uploads/17d2204a36.rar תמונת העיצוב פה: http://img149.imageshack.us/img149/1...fullys3.th.jpg העיצוב בשלמותו בתוך ה PSD אתם יכולים לשנות הכל, ה PSD מאורגן בתיקיות ונוח לשנות הכל + תיקיות נסתרות של הדפים הפנימיים!! שווה ** העיצוב לשימוש למידה, לא כדאי להעלות כי יש כבר מס' אתרים עם אותה מערכת ועיצוב דומה :S |
ואו ניר, איזה עיצוב מהמם..
|: רק שתדע שמי שעיצב להם וגנב את העיצוב שלך לא יודע לעצב בגרוש, רואים ששלך יותר יפה.. תודה, למרות שאין לי ממש מה לעשות איתו, אני מקווה שאחרים השתמשו בו לטובה. |
מי שעיצב להם גנב מ EGOTRIP משהו כזה, בגלל זה אני מפרסם בול את העיצוב שלו.
בכללי מי שהקים את האתר שלהם בכלא, אך הבעלים של האתר עדיין נוכל ------------- כל מי שמקים אתר עם המערכת הזאת, מקבל לוגו חדש לאתר שלו במידה והוא משקיע! פתחו אתרים בהמוניכם |
כל הכבוד ניר.
פעם הבאה שאתה מוכר עיצוב תשים עליו Example בגדול לפני שאתה מראה למישהו. תמיד יש את האנשים שדופקים ! גם אם אתה מכיר אותו. |
זה עבר את הקטע של PSD זה התחיל לעבור תכנות דרך מישהו, זה לא החלק החשוב
|
|
יאפ, בגלל זה אמרתי , הבנאדם נוכל עזבו לא תבינו אותי\ הוא לא הראה לי את EGOTRIP הוא הראה לי את האתר שלו כאגוטריפ רק בלי השם וכל החרא ואמר לי לשמור על אותו מבנה כי זאת מערכת
|
גם אני עיצבתי לו לפני מלא מלא זמן |:
גנב לי גם. אחלה עיצוב, תהנו מי שצריך. |
עיצוב יפה מאוד!!
חבל שיש אנשים גנבים כאלו... |
אם יהיה לי זמן אני אציג פה קידוד (של העיצוב הנ"ל) ואתן לכם לינק
|
חח תודה נירוס
|
איזה קרוע למה אתה מפרסם אם העיצוב כבר עלה..... דומה אותו דבר......
|
יפה, חבל שיש גנבים:\...
|
ציטוט:
אגב ניר אל תקח ללב יש כאלה פשוט תלמד לפעם הבאה וכל הכבוד על זה שאתה נותן שיעזור למי שצריך |
עיצוב יפה מאוד, חבל שמי שגנב לך את העיצוב לא קנה אותו.
עכשיו אנחנו מרווחים מזה (: |
עיצוב נחמד מאוד קצת גדול אבל לא משנה..
תודה |
תודה על התגובות התומכות, תהנו =]
|
עיצוב נחמד מאד בסגנון מרענן מאד :)
הבניה של ה-PSD גם טובה, לא הרבה אנשים משתמשים בקבוצות וחבל. זה אחד מהסטנדרטים בהגשת קובץ ללקוח. דבר אחד קטן שהייתי ממליץ לך זה להפוך את כל הריבועים לוקטורים, ככה יהיה לך יותר קל לשנות את הגודל שלהם במידת הצורך. |
חבל חבל ניר =] הורדתי,למקרה שתתחרט ;P תודה :)
|
פשוט בושה שיש כאלה אנשים שגונבים באינטרנט
והעיצוב עצמו יפה מאוד, כל הכבוד! |
איזה אנשים יש בעולם.ניר,אחלה עיצוב אין לי ממש מה לעשות איתו אבל תודה בכל אופן!
|
בכיף, אתם יכולים להפיץ אותו כמובן תחת זכויות שלי, כל אתר כל מקום בהצלחה שיהיה לכם.
אגב לא חשוב עכשיו להפוך את הריבועים לוקטור, והעיצוב ישן יחסית היום אני משתמש יותר בצורות וקטוריות, בכ"מ ידוע להשתמש בתיקיות תמיד תמיד לקוח לא יקבל עיצוב מבולגן ולא מסודר לפי שמות. |
מגעיל לראות כזה דבר, ככה גונבים.
וואלה כל הכבוד שאתה "מחזיר" לו ככה. לא הבנתי ממש..מי בדיוק בכלא? מנהל האתר? |
יפה..
בוא נגיד שהבן אדם הפסיד וגם האתר שלא ממש לא יפה.. |
רציתי להשתמש לאתר שאני בונה עכשיו, ניסיתי לעצב בעצמי משהו בפוטושופ, אבל לא הלך לי..:D
אבל הוא לא ייחודי, אז לא שווה לי :) חוץ מזה שאתה העיצוב של כבר סיימתי, למרות שהוא לא משהו בכלל.. |
לא מי שבנה אותו אבל לא בגלל זה.
בכל מקרה למה לא להשתמש? הוא ייחודי עדיין המבנה לא. אך הטבלאות והכל, בטח |
ציטוט:
|
אף אחד לא יקים אתר שכבר קיים אמרת בעצמך, קח ואחרים לא.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ