הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   עוברים ל-HOT. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=36830)

Eli-Hai 26-12-06 09:33

עוברים ל-HOT.

החלטנו לעבור בבית ל-HOT -טלפון קווי, ספק אינטרנט וכבלים :)
לא'דע עד כמה זה משמח, שאין yes2 (למרות שנהיה מעפאן בטירוף) ואין yesSTARS.
אבל יש HOT V.O.D, עד כמה שזכור לי הם עשו את המנוי החודשי, אז נחגוג על הסרטים.
- אולי נראה "בטיפול", יונתן כיכב בפרקים האחרונים :)

הם יגיעו עוד שעה וחצי, ולא ידוע כמה ממירים יתמכו ב-HOT V.O.D, נקווה ששתיים, כי אני רוצה אחד לחדר שלי, ואם לא, שלפחות יהיו ממירים חדשים של HOT (הדקים), ולא כמו לפני שנתיים שקיבלנו ממירים של תבל דיגיטל עם HOT.

יאללה HOT, בקרוב אני כנראה יעבור לאינטרנט של HOT ל-5Mbps!

Udi 26-12-06 11:48

האינטרנט של הוט, חרא.
לי ולחבר שלי, אנחנו גרים באזורים שונים, מתנתק 4 פעמים ביום.

לקראת בין 23-24 הוא דופק ניתוק שגם ריסטרט למחשב פותר אחרי חצי שעה.

לא מרוצה בכלל.

הטלפון בסדר.. לפעמים המכשיר ששמו לי בחדר של הטלפון מתכבה :S

הוט VOD?
כמעט הכל עולה כסף..אם קיבלתם מתנה 3 חודשים להוט VOD הכוונה שאתם יכולים היכנס לשם..אבל לראות משהו זה תשלום נוסף...

YES שולט :)

תהנה =]
מקווה שלא יהיו לך הבעיות שיש לי.

tnd.art 26-12-06 12:01

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Udi (פרסם 394903)
האינטרנט של הוט, חרא.
לי ולחבר שלי, אנחנו גרים באזורים שונים, מתנתק 4 פעמים ביום.

לקראת בין 23-24 הוא דופק ניתוק שגם ריסטרט למחשב פותר אחרי חצי שעה.

לא מרוצה בכלל.

הטלפון בסדר.. לפעמים המכשיר ששמו לי בחדר של הטלפון מתכבה :S

הוט VOD?
כמעט הכל עולה כסף..אם קיבלתם מתנה 3 חודשים להוט VOD הכוונה שאתם יכולים היכנס לשם..אבל לראות משהו זה תשלום נוסף...

YES שולט :)

תהנה =]
מקווה שלא יהיו לך הבעיות שיש לי.

הייתי לפני שנתיים ככה בהוט!
והיה לי פינגים 9-5. לא עוקף את 9.
אנשים השתגעו ממני! שאלו אותי אם פתחתי שרת על המחשב =]

yaiRy 26-12-06 14:03

אני מנוי לקו טלפון של הוט כבר חצי שנה, חסכנו בערך 300 ש"ח בהוצאות הטלפניות שלנו לעומת בזק והכל פועל נהדר, לא היה שום בעיות עם הטלפון כבר חצי שנה.

אני גם מנוי לאינטרנט של הוט + 012, גם כבר חצי שנה כמעט וגם הכל מתקתק.. אין בכלל ניתוקים (MPLS) והמהירות מעולה.

yNaxon 26-12-06 14:09

מזל טוב אלי-חי =]

הכומר 26-12-06 14:12

חחחח אם עברת בגלל הVOD טעית כי כמעט הכל שם עולה כסף[טוב חוץ מהשמיניה והאלופה :P] אין לי יס אבל אני מודה שלדעתי YES יותר טוב במיוחד מבחינה של סדרות.

ראשן 26-12-06 14:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי הכומר (פרסם 394938)
חחחח אם עברת בגלל הVOD טעית כי כמעט הכל שם עולה כסף[טוב חוץ מהשמיניה והאלופה :P] אין לי יס אבל אני מודה שלדעתי YES יותר טוב במיוחד מבחינה של סדרות.

לא רק, יש גם את התוכניות של ביפ שהופקו עבור הוט כמו "הרצועה", "אלי נגד העולם", "מ.ק" וכ'ו :-)

NetSign 26-12-06 14:45

גם ההורים שלי עשו את הטעות המרה הזו לפני שבוע בערך =\
חוץ מהטלפון שלהם כלום לא שווה...יש ניתוקים באינטרנט הVOD עולה כסף (3 חודשים חינם רק אפשר להיכנס) גם האיכות תמונה שלהם חרא ביס רואים הרבה יותר טוב + יש סדרות מעניינות יותר =\
אגב הרצועה זאת סדרה מעפנה ברמות =\

OxyGen 26-12-06 14:46

הוט הכי טוב, האינטרנט מעולה, והטלויזיה גם, ההוט vod ממש עוזר.

NetSign 26-12-06 14:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי OxyGen (פרסם 394950)

שאתה אומר שהVOD עוזר אתה מתכוון שהוא עוזר לכיס של מנכ"ל הוט נכון?

Nisan 26-12-06 14:50

אני ב HOT והאינטרנט לא מתנתק כמו שהרוב אומרים כאן , עובד חלק , ה VOD באמת גם לא כלכך משהו לא על הכול משלמים אבל על מה שכן רוצים צריך לשלם , בקיצור לא שווה ה VOD , ואיכות תמונה גרועה בממירים הישנים .
חוץ מאינטרנט הכול גרוע :X

ראשן 26-12-06 15:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BBF (פרסם 394949)
גם ההורים שלי עשו את הטעות המרה הזו לפני שבוע בערך =\
חוץ מהטלפון שלהם כלום לא שווה...יש ניתוקים באינטרנט הVOD עולה כסף (3 חודשים חינם רק אפשר להיכנס) גם האיכות תמונה שלהם חרא ביס רואים הרבה יותר טוב + יש סדרות מעניינות יותר =\
אגב הרצועה זאת סדרה מעפנה ברמות =\

אומנם האינטרנט לא הכי טוב בעולם (בלשון המעטה) אבל שווה לי להישאר אפילו רק בשביל יום שישי ושבת בערוץ ביפ, אני לא מתנתק מהמסך :-)

Light 26-12-06 15:08

האינט' לא משהו
אבל ההוט VOD מגניב :) ולא הכל עולה כסף תתפלאו..
והוא נתמך בכל הממירים החדשים אז לא תהיה לך בעיה (הם לא משווקים את הישנים יותר)
ואל תדאג יש מה לראות :)

NetSign 26-12-06 15:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ראשן (פרסם 394980)
אומנם האינטרנט לא הכי טוב בעולם (בלשון המעטה) אבל שווה לי להישאר אפילו רק בשביל יום שישי ושבת בערוץ ביפ, אני לא מתנתק מהמסך :-)

דווקא בסוף שבוע יש מה לראות הבעייה שזה לא ממש עוזר :|

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Light (פרסם 394983)
האינט' לא משהו
אבל ההוט VOD מגניב :) ולא הכל עולה כסף תתפלאו..
והוא נתמך בכל הממירים החדשים אז לא תהיה לך בעיה (הם לא משווקים את הישנים יותר)
ואל תדאג יש מה לראות :)

תתפלא אבל הם כן משווקים את הממירים הישנים שלא תומכים בVOD ואם רוצים ממיר שתומך כמובן שמוסיפים עוד כסף...
מה שייצא לי טוב מהעניין זה שהם חייבים לי פיצוי וכנראה שאבקש 3MBPS במקום 1.5MBPS =]

shayb 26-12-06 15:13

יש לי בחדר טלפון של hot אין בעיות אין שום דבר
וhot vod יש לנו הכל חינם ככה זה שצועקים קצת על השירות לקוחות :)

NetSign 26-12-06 15:17

ציטוט:

נכתב במקור על ידי loads (פרסם 394989)
יש לי בחדר טלפון של hot אין בעיות אין שום דבר
וhot vod יש לנו הכל חינם ככה זה שצועקים קצת על השירות לקוחות :)

הטלפון שלהם באמת טוב :)
וההורים שלי צעקו עליהם והם אדישים לא מפריע להם כלום...אז מה שקיבלתי בנתיים זה חודש חינם על הטלפון ואולי 3 מגה במקום 1.5

DmN 26-12-06 15:28

חרא חרא חרא חרא חרא החלטה.

חבל על הכסף.

אולי תהיה מרוצה לחודש , מקסימום חודשיים , ואז יתחילו בעיות.

סמוך עליי , אני יודע.

ו 012 חרא ספקית. כי אני בטוח שאתה עובר עליה . כי זה "במחירים משתלמים" .

Art Watch 26-12-06 15:40

אינ בהוט ואני לא מבןי מה אתם מתבכיינים, יש לי את הממיר החדש אז יש איכות בת זו**.
הVOD עולה 11.90 בחודש (לא סוף העולם!) וזה מאוד נוח כי אתהיכול לרואת מתי שאתה רוצה, לקצת יותר מבוגרים בינינו, מי זוכר את הממירים הישנם של "תאדירן" שהיו למתב (בימים ההם)?
אני זוכר שגם הממחירים הקטנים שהגיעו אחרי היו על הפנים היה את ההום סינמה (כן הום - HOME) ופשוט חיכינו לשעה 11 כדי שהסרט יוקרן!

אני לא מבין על מה אתם באים בטענות פה :|

אגב אלי-חי, תתחדש!

Alter 26-12-06 17:57

מזל טוב אלי-חי ..

כל אלה שאמרו שהאינטרנט מתנתק להם, תתקשרו לשרות לקוחות של הוט ותגידו להם שיש לכם את הבעיה הזאת ואם זה ממשיך אתם פשוט מתנתקים מהם.
חד וחלק, זה מפריע לכם דופק לכם שעות מול המחשב בנסיון לסדר משהו שהם עושים אצלהם.

לגבי טלוויזיה, הייתי מחובר בזמנו למתב דיגיטל, הייתי מאוכזב ממש אז עברנו ליס.. כמה חמש שנים אני מאמין שאני עם יס ואני מרוצה מאוד, אם יש בעיות מרימים טלפון והם יודעים לתת פיצוי ממש יפה.

טלפון, אנחנו רוב הזמן לא בבית, ככה שרוב הכסף הולך על שיחות מהפלאפון, ואין טעם לעבור למספר של הוט במיוחד שבבית המספר של הבזק ממש ממש יפה וקל :-)

ושוב אינטרנט, כן אני מחובר להוט, לפני שבועיים התחברנו לאל חוטי של 012, זה עשה כמה בעיות (מול 012) אז התקשרנו ל012 וסידרו לנו הכל.

נותן בראש עם mp3 26-12-06 18:02

איכס הוט
אינטרנט חרא תוכניות טלוויזיה בכלל לא מעניינות וכמו שכולם אומרים VOD
בשביל מה יש בימינו וידיאו ,DVD מקליט
בשביל החרא הזה אני לא ישלם גרוש
טוב שאנחנו נמצאים ב YES אני יכול לראות את העונה החדשה של ראש גדול
זומזום
חוץ מי הטלפון שלהם שאני משתמש בו במשרד שהוא אחלה דבר
עדיף לך להיתחרט ומהר
תשלם עוד קצת כסף לספקית האינטרנט אתה תקבל לפחות תמיכה נורמאלית
תחשוב על זה קצת

Gak | WebPower.co.il 26-12-06 18:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי OxyGen (פרסם 394950)

...

Amital 26-12-06 18:11

יש לי הוט.
לדעתי הכל אותו הדבר, בשניהם יהיה לך מצב כלשהו שלא תמצא מה לראות כמעט..
בקשר להוט ממ..
דווקא אני דיי מרוצה,האינטרנט בהתחלה היה בעיה באיזה חוט בבית והם עשו הכל שיעבוד לי אז ככה שהשרות שלהם אחד החזקים,האינטרנט מטוס על,הטלווזיה פסדר..אני לא רואה כמעט בכלל אבל מה שאני רואה זה פסדרחחח.
אני משלם יותר זול מ YES ויש לי את כל הערוצים ויש לי מגה וחצי שמוריד לי על 250 אז ככה שאני מרוצה..

עשית צעד טוב שעברת אליהם..אני גם הייתי ב YES והתבאסתי בהתחלה בטרוף שעברנו לHOT אבל האמת? כיום בהרבה יותר טוב ונוח ממה שהיה ב YES..יש יותר מה לראות ואינטרנט יותר טוב..
אני ספק של בזק אבל לא של 012..

WiseStyle 26-12-06 18:26

אחרי כמה שבועות ,לא משנה באיזה חברה כבר לא יהיה לך מה לראות.
ההבדל היחידי בין YES לHOT זה אמינות , אני והמשפחה שלי היינו מנויים לHOT והם יצאו נוכלים , שהתחברנו אליהם קיבלנו הרבה הבטחות ובסוף קיבלנו ממיר ישן שתוך שבועיים התקלקל לבד , התקשרנו לHOT , רדפנו אחריהם כמה שבועות עד שהם הביאו אלינו טכנאי , הטכנאי החליף ממיר וגילינו שהרבה ערוצים שהיינו אמורים לקבל לפי מה שהבטיחו שהתחברנו נעלמו ושהתקשרנו לשאול למה רק התחמקו ולא נתנו את הערוצים המובטחים.
עכשיו אני בYES ואין כל מני שטויות כאלה.

אגב - יש אתר נגד חברת HOT של לקוחות מאוכזבים P:
http://ihatehot.com/

Amital 26-12-06 18:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי WiseStyle (פרסם 395193)
ההבדל היחידי בין YES לHOT זה אמינות , אני והמשפחה שלי היינו מנויים לHOT והם יצאו נוכלים , שהתחברנו אליהם קיבלנו הרבה הבטחות ובסוף קיבלנו ממיר ישן שתוך שבועיים התקלקל לבד , התקשרנו לHOT , רדפנו אחריהם כמה שבועות עד שהם הביאו אלינו טכנאי , הטכנאי החליף ממיר וגילינו שהרבה ערוצים שהיינו אמורים לקבל לפי מה שהבטיחו שהתחברנו נעלמו ושהתקשרנו לשאול למה רק התחמקו ולא נתנו את הערוצים המובטחים.

דווקא השרות שלהם עכשיו חבל על הזמן.. , בהכל מה שאני צריך עוזרים לי, באותו היום שיש תקלה הוא בא הטכנאי הביתה.. לדעתי אחלה שרות.

SIP 26-12-06 18:40

אנשים חכמים חושבים ככה :
ביאס איכות השידור והערוצים גובהה
האינטרנט בסדר אפשר להסתדר למרות ששל הוט עדיף אבל גם של יאס [בזק] סביר עם אימיול סגור אני משחק עם פינג של 30 אחלה מהירות אחלה וכו
טלפון אנחנו כמעט ולא מדברים
מי שלא מצטרף להוט לא מקבל הנחה
לכן זה לא שווה
לנו לפחות אנחנו כמשפחה מעדיפים טלויזיה איכותית ואנטרנט סביר לעומט טלפון שאנחנו לא זקוקים לו בצורה שאנחנו זקוקים לטלויזיה איכותית [וזולה יחסית]

Avi.H 26-12-06 18:48

הוט אחלה חברה, בעיקר שירותי הטלפון והטלויזיה .

Virtual NET 26-12-06 18:51

הוט חרא של דבר
פשוט אין מה לראות, תוכניות זבל וסרטים ישנים בטירוף שלא יעניינו אפילו את הכלב שלי
הייתי אצל דודה שלי למשך שבוע כשהיה להם הוט וזה היה סיוט, אין לך מה לראות והממשק של הממיר פשוט איטי ומייסר
אני זוכר שהייתי מעביר ערוץ היה לוקח לו הרבה זמן לעבור
אין תקצירים לתוכניות שבאות אחרי התוכנית שמשודרת

אחרי שדודה שלי עברה ליס היא אמרה שהם פי אלף יותר טובים

ביס יש את הסדרות הכי נחשבות, מחדשים עם הסדרות כל כמה זמן, איכות צפייה גבוהה וגם התאמה למסך רחב
סרטים יפים ומחדשים את הארסנל של הסרטים כל כמה זמן, בנוסף שיש שידורים של הסרטים שיצאו מ-YES SHOW (שבאמת משתלם) אחרי זמן מסויים
יש מרתונים של סרטים כמו של מת לצעוק שהיה לא מזמן
ובימים מיוחדים ובחגים יש התאמה, למשל ביום השישי ה-13 יש מרתון של סרטים מפחידים וכו'..

ויס פשוט מחדשים ומשקיעים בלקוחות מבחינת הכל, סתם לדוגמא חידוש אחרון שהיה ובולט זה הפס התקדמות שהוסיפו

בנוסף שהממשק ממיר של יס הרבה יותר נוח ומהיר בטירוף
ויש תקצירים לתוכניות שאחרי התוכנית המשודרת וגם לתוכניות של היומיים הבאים
וערוצים בלעדיים כמו יס סטארס ועוד שלל של ערוצים
ובנוסף קונאן אובריין וג'יי לנו המלכים (:

d1a1n0 26-12-06 18:57

yes הכי טוב, ועוד שיש לך yes max כמוני, איזה כיף אתה מקליט כמה שבא לך, יש לנו 240 גי'גה אם אני לא טועה בהארד-דיסק של הממיר.

Nadav 26-12-06 19:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי WiseStyle (פרסם 395193)

חחחחחח עלק i hate hot
ציטוט:

נכתב במקור על ידי Virtual NET (פרסם 395216)
הוט חרא של דבר
פשוט אין מה לראות, תוכניות זבל וסרטים ישנים בטירוף שלא יעניינו אפילו את הכלב שלי
הייתי אצל דודה שלי למשך שבוע כשהיה להם הוט וזה היה סיוט, אין לך מה לראות והממשק של הממיר פשוט איטי ומייסר
אני זוכר שהייתי מעביר ערוץ היה לוקח לו הרבה זמן לעבור
אין תקצירים לתוכניות שבאות אחרי התוכנית שמשודרת

אחרי שדודה שלי עברה ליס היא אמרה שהם פי אלף יותר טובים

ביס יש את הסדרות הכי נחשבות, מחדשים עם הסדרות כל כמה זמן, איכות צפייה גבוהה וגם התאמה למסך רחב
סרטים יפים ומחדשים את הארסנל של הסרטים כל כמה זמן, בנוסף שיש שידורים של הסרטים שיצאו מ-YES SHOW (שבאמת משתלם) אחרי זמן מסויים
יש מרתונים של סרטים כמו של מת לצעוק שהיה לא מזמן
ובימים מיוחדים ובחגים יש התאמה, למשל ביום השישי ה-13 יש מרתון של סרטים מפחידים וכו'..

ויס פשוט מחדשים ומשקיעים בלקוחות מבחינת הכל, סתם לדוגמא חידוש אחרון שהיה ובולט זה הפס התקדמות שהוסיפו

בנוסף שהממשק ממיר של יס הרבה יותר נוח ומהיר בטירוף
ויש תקצירים לתוכניות שאחרי התוכנית המשודרת וגם לתוכניות של היומיים הבאים
וערוצים בלעדיים כמו יס סטארס ועוד שלל של ערוצים
ובנוסף קונאן אובריין וג'יי לנו המלכים (:

כל מילה זהב:)

Eli-Hai 26-12-06 19:51

הייתי מחובר ל-012 עוד לפני שעברתי להוט, התחברתי עכשיו פעם ראשונה, לא יצא לי כל היום, כרגע אין ניתוקים. אבל המודם השתגע קצת בהתחלה, נתמודד.
ה-HOT V.O.D עדיין לא התעדכן, תוך 12 שעות מקסימום זה יתעדכן, וקיבלנו 4 ממירים חדשים של HOT, האיכות תמונה והמהירות שעובר באינטראקטיב ובכללי ערוצים מעולה.
אני אישית מרוצה כרגע, למרות שלא אני התחברתי, אלא אבא שלי, אין לי מה לראות בכלל ב-V.O.D.

Udi 27-12-06 16:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alter (פרסם 395163)
מזל טוב אלי-חי ..

כל אלה שאמרו שהאינטרנט מתנתק להם, תתקשרו לשרות לקוחות של הוט ותגידו להם שיש לכם את הבעיה הזאת ואם זה ממשיך אתם פשוט מתנתקים מהם.
חד וחלק, זה מפריע לכם דופק לכם שעות מול המחשב בנסיון לסדר משהו שהם עושים אצלהם.

הם מאשימים את 012, 012 אומרים שלא קשור אליהם, אני יודע שלא קשור אליהם כי לפני זה לא היו בעיות בכלל..

והוט אומרים פעם אשמת 012, או שבעיות בתשתית שלהם.....

לא מתקנים ולא כלום.

אמרו לי לנסוע לבת ים לקבל משהו מהתחנת שירות שלהם שבכלל אין להם

קיצר, לא מת עליהם, מזיינים לי הרבה ת'מוח.

yaiRy 27-12-06 16:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Udi (פרסם 395758)
הם מאשימים את 012, 012 אומרים שלא קשור אליהם, אני יודע שלא קשור אליהם כי לפני זה לא היו בעיות בכלל..

והוט אומרים פעם אשמת 012, או שבעיות בתשתית שלהם.....

לא מתקנים ולא כלום.

אמרו לי לנסוע לבת ים לקבל משהו מהתחנת שירות שלהם שבכלל אין להם

קיצר, לא מת עליהם, מזיינים לי הרבה ת'מוח.

אם זה תקלת קליטה = אתה צריך מגבר.
אם זה בעיה בספקית כל העולם ואחותו היה צועק על 012..

תתקשר לחברת הכבלים תבקש שיבוא אלייך טכנאי כי הממירים נתקעים וזה עושה לך הרבה פעמים מצב של אין קליטה, כשהוא יבוא תשאל אותו אם יש צורך במגבר.
אם כן, סידרת את כל הבאלגן

LDan 27-12-06 19:02

חחח מסכן אלי חי ביאסתם לבנ אדם את החיים חחח
אני ביס אני מרוצה גם ככה אני לא תקוע לטלוויזיה מדי פעם שמשמעם
גם ככה את כל הסדרות הטובות אני מצליח לפספס\לשכוח\אני בכלל אל ידוע אליהם LOL

אני גם לא יקח הוט ואם כבר אני יקח אני יקליט כל שיחה שלי איתם למה משעתי שהם מבטיחים דבר אחד נותנים משהו אחר

LTK 27-12-06 19:24

כן תקבלו חדשים ולא יודע עד כמה דקים זה מה שממש דק כמו dvd זה ההוט מג'יק של ההקלטה....
(אני יודע אמא שלי עובדת שם כמעט 20 שנה עוד שזה היה ערוצי זהב)
זה אמור להיות כסוף
וכל נממירים תומכים בהוט vod רק צריכים לאשר מהמחשב...

Talz 27-12-06 19:35

יש לי הוט בבית ואני מרוצה :)

LTK 28-12-06 20:25

למי שדיבר על יס מקס והוט מג'יק!!!!
הבהרה!!
זוכרים שהיה אז ריגול בין חברות?
אז יס גנבה את התוכניות של ההוט מג'ק!!!!

nevo 28-12-06 20:41

הולכים לYES/HOT ואומרים לה שאתה רוצה להתנתק, ואז הם אומרים לך שאם תישאר תקבל כל מיני דברים, או שאתה מתנתק ומתחבר אחרי כמה זמן ואז אתה מקבל גם איזה משהו:P
אבא שלי כזה אמרו לו שיתקינו לו שקע בחינם בחדר שלי(HOT) אז הם אמרו שזה עולה 50 ש"ח, אז אבא שלי בשביל הפרינציפ( למרות שההיתה לו גם התחייבות), אמר שהוא רוצה להתנתק והוא גם יתן ביקורת רעה על כל מי שישאל אותו על הוט, אז נחשו מה? וויתרו לנו עשו את זה חינם.

danielo 28-12-06 20:51

את האמת ככה זה בכל מקום אם ל תצעק וזה אז לא תקבל כלום חינם ותמשיך לסבול..
לנו היו בעיות הם באו החליפו הכל לחדש הכל הכל הכל כולל הכבלים הממירים סידרו הכל..
עכשיו אין בעיות.
יש לי רק ממירים שלהם את השאר אין לי ..

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:39.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ