![]() |
עוקץ של מנכ''ל חברת Pro-host |דמעות|
שלום.. אני קניתי מעדן דהן www.Pro-host.co.il
שרת יעודי ב- 400 ש''ח.. בקשתי מאבא שלי להפקיד לו תכסף כי הוא נשמע לי בנאדם טוב וגם המליצו לי עליו ואל המחירים שלו.. הוא אמר לי כאשר תפקיד תקבל את השרת כעבור 4 שעות מרגע התשלום.. אמרתי לו שבא שלי מעביר לו מהחשבון שלו לחשבון שלך הוא אמר לי אוקי והעברתי לו תכסף! אמרתי לו שאני יעביר לו את הכסף הוא אמר לי אוקי ויום למחורת הכסף הועבר אליו על ידי העברה אני מתקשר אליו בשעה 4 והוא אומר לי שהכסף נכנס אבל הוא לא יכול משוך אותו.. חחח הוא אמר לי תתקשר אלי מחר אני ימשוך את הכסף ויתן לך את השרת אמרתי לו אוקי הוא אומר לי אני צריך משוך את הכסף כדו לאחסן אותו! מזה השטויות האלו אתה מנככ''ל של חברה השכירו ממך שרתת יהודי אחרי שהעבירו לך תכסף אתה צריך לפתוח תשרת עם הכסף אכן נכנס לחשבון והוא נכנס!! על עוקץ כזה אתה יכול לשבת כמה שנים טובות ואני לא מגזים..יום למחורת אני מתקשר אליוו ואני שואל אותו מה עם השרת שלי הוא אומר לי שעדיין אי אפשר למשוך תכסף.. אמרתי משהוא לא הגיוני פהה אני כבר יומיים מחכה לשרת שהוא הפתיח לי שאני יקבל אותו באותו יום אחרי ההפקדה! אני מתקשר אליו היוםם והוא ממשיך עם התרוץ הרגיל שלא לא הצלחתי ללמשוך תכסףףףף יש בעיה בבנק ועוד כל מני תרוציםםם.. מזה אמור להיות ?!?! זה חברה מוכרת שעובדת על לקוחות זה פשוט בזיון לכל החברות שמוכרות שרתים יעודייםםם.. זה לא שזה לא חברה מוכרת זה חברה גדולה הרבה מכירים אותה.. והוא עושה לי קטע כזה www.Pro-host.co.il אני לא יודע מה לעשות |דמעות| |
יעודי*
מקווה שיסתדר. |
יעודי*
יעודיים* עדן נשמע לי בן-אדם אחלה, אף פעם לא שמעתי עליו דברים רעים. חבל. |
אכן אתה צודק..
בעיה שלו שהוא לא יכול למשוך את הכסף..,אתה עשית את הצד שלך עכשיו הוא צריך לבצע את החלק שלו! אבל בו נחכה נשמע גם את הצד שלו, בנתיים הוא לא עבד נכון..זה לא אשמתך שהוא לא מושך את הכסף. אגב,אולי השרת לא יהודי והוא נוצרי!? מאיפה אתה יודע מאיזה דת הוא!? ואם הוא מוסלמי? הקיצר תשאל אותו אם זה בטוח יהודי!! אולי זה יעודי וזה לא יהודי.. תשאל:) |
למה למשוך את הכסף? מי בימנו מושך כסף? טוב זה לא עניני..
אמ למה הוא צריך למשוך כסף בשביל לפתוח לך את היעודי? יש לו שרת? הוא רואה שאתה שימלת? שיפתח מה הבעיה הכסף בחשבון שלו... נו באמת תתעסק עם אנשים מבוגרים עם משרדים שתדע למי לפנות יש לך כאן כמה חברות טובות כמו LOM , החברה SHEV , SPD ועוד כמה שיש להם משרדים ואנשים מנוסים ומבוגרים עומדים מאחוריהם.. |
אכן גרוע מצידו של עדן , נחכה לראות מה יאמר.
|
ציטוט:
|
אני לא יודע למהה ככה הוא אמר שאין לו כסףף ושהוא צריך למשוך כסף תכסף כדי לאחסן אותי זה בטח תרוץ שלו.....
|
ציטוט:
והפקיד אמר לי שלוקח לכסף 3 ימים לכסף להכנס מכיון שהוא עשה העברה בנקאית מחשבון אחר (לטענת רז בנק לאומי), לחשבון בבנק פועלים. אני צריך את הכסף ביד אני אמרתי לך את זה, אין לי איך לשלם על האירוח של השרת. אני לא יכול אפילו להכנס למינוס על מנת למשוך לך את הכסף. התדפיס היחידי שהצלחתי להוציא זה רק לבדוק מה יש בחשבון, ולמשוך אני לא יכול. http://files.tmp.co.il/Picture_1lltoo2ct.jpg אמרתי לך באי סיקיו, אני לא בא לעקוץ אותך אמרתי לך עוד אתמול אם אתה רוצה את הכסף בחזרה אתה תקבל אותו בחזרה וגם היום.. אם הייתי מנסה לעקוץ אותך תאמין לי שהייתי מתעלם ממך.. עכשיו את השרת מחר אתה לא תקבל כמו שסיכמתי איתך באי סי קיו, יש לי את החשבון בנק שלך אני אחזיר לך את הכסף, לא מעונין בלקוחות שהם קשי הבנה, מסבירים לך המון פעמים וקשה לך לקלוט. אתמול הפקדתי לעצמי 50 שקל והוצאתי את הכסף היום ויש לי תדפיסים שאני יראה לך? אתה רוצה שאני יגש לבנקט עוד רבע שעה ינסה להוציא כסף ויצלם לך מה הבנקט רושם לי? לאחר ההנחה שעשיתי לך ואמרתי לך שאתה תקבל תמיכה על השרת ותאמין לי שבדרך כלל אנשים לא מקבלים על שרתים יעודיים תמיכה, אלא רק תמיכה בתשלום. קשה לי להאמין כבר כמה אנשים רעים.. ותפסיק לאיים אוקיי? אני באמת לא יודע מי אתה כמו שאמרת באי סי קיו. ציטוט:
אין לי איך לשלם על האירוח של השרת, אין נגמר לי הכסף האישי אוקיי? אני לא מצליח למשוך את שלו וגם לא להכנס למינוס כי אני בן 17 ו 10 חודשים אני עדין נחשב חשבון צעיר. רז שיהיה לך יום טוב, שלי כבר נהרס. עדן דהן. |
אבל עדן , אם זה ככה ? בשביל מה אתה מתחייב ל4 שעות מרגע התשלום ?
אתה מבין ? ברגע זה הפסדת לקוח. |
לאחר התגובה של עדן...
תגובתי לנושא: לפותח האשכול חבל מאוד שאתה ישר נותן ביקורת רעה. תבינו שזה הורס את השם של העסק, אם הוא הסביר לך בצורה יפה שעד שהוא לא יוכל למשוך את הכסף הוא לא יוכל לארח לך את השרת אתה צריך להבין את זה, ולא ישר לבוא לפה וללכלך. אני מקווה שתסגרו את העניין הזה ביניכם, ותמשיך להיות לקוח שלו למרות הכל. יום נעים לכולם. |
ציטוט:
כולה אמרתי לו שברגע שהכסף אצלי ביד אני מביא לו את השרת תוך 4 שעות.. אני בדרך כלל מתחייב לתת את השרת תוך 3 ימי עבודה לא כולל שישי שבת. כרגע הבן אדם הזה יצא שקרן, אני לא אמרתי לו "אני מתיחב להביא לך את השרת תוך 4 שעות" אמרתי לו במידה והכסף יהיה אצלי ביד תוך 4 שעות אתה מקבל בלי להתחייב. שהכסף נמצא בחשבון זה לא עוזר לי בגרוש.. הפקיד של הבנק אמר לי "יש לך עכשיו 17 שקל, ה-400 שקל שנכנסו עדין לא אושרו ע"י הבנק שממנו הם הועברו" |
לפי איך שהבנתי מעדן הכסף בכלל עוד לא נכנס לחשבון.
אז איך כותב האשכול אתה אומר שהכסף שולם ואפילו לא אומר את מה שהוא אמר..{לא יפה לא להגיד בדיוק מה קורה..} אמרתי שצריך לשמוע גם את הצד השני, עדן עשית כנכון לעשות,ככה בזמנו גם אני הייתי עושה..קודם שהכסף יכנס ושאני יראה בבנק ורק אז עושים. רק בדבר אחד טעית..לא היית צריך להבטיח לו תוך 4 שעות..פעם הבאה תדע להגדיר ללקוח. אגב..לא יפה ככה לתת ישר ביקורת רעה סתם הורס תעסק.. המשך יום קסום:) |
הבטחתי שמרגע שהכסף יהיה אצלי ביד, אפילו 250 שקל לשלם על האירוח הוא יקבל את השרת.
הכסף מופיע בבנקט אבל עדין לא אושר.. זה כמו שיפקידו לי צ'ק ללא כיסוי לחשבון אחרי 3 ימים הכסף יעלם, למה? כי אין לצ'ק כיסוי ואחרי בדיקה אין אפשרות להכניס לי כסף. ויצא פעם שאני הפסדתי כסף בגלל זה אני לא לוקח סיכון ומשתמש בכסף אישי יותר. ציטוט:
אבל הוא אחרי דקה שדיברתי איתו התחיל לאיים, לא הייתי רוצה להראות פה את השיחה שלנו, חבל שהביקורת תחזור לבן אדם. ודרך אגב, רז תפסיק ללכלך עליי בוונט, יש לי שם חברים ואומרים לי הכל. זה שאני לא נמצא שם להגן על עצמי לא אומר כלום. ציטוט:
הכסף אמרת הופקד אתמול בשעה 8 בבוקר!! אני לא רוצה להגיד מה אתה, אבל אתה פשוט שקרן! היום אמרת לי שעברו כבר 3 ימים באי סי קיו ! כמה זמן עבר? 24 שעות?!?! |
עדן , שיכנעת אותי .
לא השפיע עליי, מצטער לפתוח האשכול. |
ציטוט:
אף פעם לא עשיתי משהו רע למישהו שהוא לקוח או מעונין להיות לקוח. אני מקווה שיש בחוקים של הוסטס חוק נגד שקר, האשכול הזה ממש לא אמין במיוחד. חצי מדבריו נחשבים לשקר. ושמצידי יעתיק את השיחות שלנו באי סי קיו, למה הוא לא עושה את זה? בגלל שהוא איים אליי? ואני לא רציתי להגיב לו, יש פה כמה אנשים שיודעים איפה אני עובד בלילה הם מבינים בדיוק שיש מאחורי אנשים. |
אין לי שום דבר אחר להגיד מאשר :
חחחחחחחח... אדון רז , כבר מפורום אחר אני מכיר אותך (Alon.vg אולי יגיד לך משהו ? ) ואני ממש לא מתפלא... חחח עקיצה... XD אתה בהודעתך מנסה לתאר את איציק מ PROHOST (או איך שלו קוראים להם ולבנאדם) כרמאים. דבר ראשון , אני לא מכיר אותם , לא בתור לקוח ולא בתור מישהו אחר... איציק צודק, לוקח לזמן מבנק אחר להגיע... 3 ימים כמו שהוא אמר... וחוץ מזה, אתה כל הזמן משנה גרסאות... ילד , רציני , בן כמה אתה ? 9 ? ואין שרתים יהודים , כמו שאין שרתים מוסלמים ואין שרתים נוצרים :) יש רק שרתים יעודיים* עם שני היו"דים ... |
בחיים לא ראיתי משהו כל כך מצחיק.
אני חושב שכדאי שתפרסם את מס' חשבון הבנק שלך - וכל אחד יעשה לך wire לכמה שקלים כדי שיהיה לך כסף לספק שירות איכותי ללקוחות שלך. ממש מדהים - נגמר לך הכסף האישי, חשבון צעיר, בלה בלה בלה, מכל הסיפור עוד לא קראתי תירוץ טוב למה הלקוח שלך לא קיבל את השרת 4 שעות לאחר שהכסף הועבר אליך. לא בודקים ממי קיבלת הפקדה דרך הבנקט - בודקים דרך איש שירות של הסניף או דרך האינטרנט. אנשים - תתחילו להיות רציניים. אי אפשר שכל אחד יפתח חברה כשאין לו בחשבון אפילו 500 שקל כדי לטפל בלקוח ברמה הבסיסית ביותר. שיהיה ערב טוב. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
יש משהו במה שהבנאדם אומר, תחשבו על זה. |
ציטוט:
ב. אני לא מאיים כמוהו. ג. אני לא מלכלך עליו. ד. יש לי כסף אישי, אולי לא בבנק, אבל אני לא ישלם לו על השרת.. אני יודע שזה לא צק ללא כיסוי או דבר כזה והוא לא יעשה לי עוקץ, עד שהכסף לא יהיה בידיים שלי הוא לא יקבל שירות זה מה שבטוח! ה. רגע מאיפה אתה יודע שהשירות בעסק שלי לא איכותי? התנסת על השרתים שלי? למה אתה חושב שאתה יותר טוב? להזכירך לפני הרבה זמן פתחת עליי ביקורת שסגרו לך אותה אחרי 3 דקות למה? כי התלוננת על השרת של העסק שלי, אני לא יודע אם זה קשור למה שאתה עושה כרגע. |
עוקץ? לשבת כמה שנים? אתה מצחיק.
זה עוקץ זה, הוא הביא הוכחות שזה סתם שטויות, תחכה שלושה ימים ותקבל את השרת, אולי זאת טעות של העסק שאין לו כסף כדי לאכסן את השרת. בכול מקרה, לשבת כמה שנים על דבר כזה זה לא יקרה, על דברים יותר גדולים זה לא, אז על זה כן? |
ציטוט:
ה-400 שקלים עדין לא התעדכנו לי בחשבון. |
לפי דעתי עדן צודק...
תחשבו על זה יש פה מישהו שהיה שהיה נותן איזה מוצר והכסף עדיין לא אצלו?!
הכל דיבורים... ובכלל אחרי האיומים (עם זה נכון בכלל..) שרז איים על עדן, למה מה קרה? אני בכלל לא הייתי רוצה לקוח כזה תחזיר לו תכסף ותגמור ת'סיפור או שתסגרו את זה ביניכם! |?| יום טוב. |
ציטוט:
את הכסף הוא יקבל חזרה, ואני אדאג לבדוק את הלקוחות לפני שאני סוגר איתם יותר טוב. |
ציטוט:
עדן אמר 4 שעות מרגע התשלום בזה אתה צודק אבל הבעיה היחידה שעדן לא ראה את הכסף כי הוא הפקיד מבנק אחר. בקיצור. אני מצדיק את עדן |
ציטוט:
אתה אומר שיש לך כסף פרטי אבל לא תשלם לפני, אתה יכול לראות שהוא העביר לך את הכסף, לוקח שלושה ימים כדי שזה יתעדכן? אז הכסף לא יברח לא כך? אולי היית צריך לעדכן את הלקוח בפרטים האלה, הרי הוא חושב שאתה "דפקת" אותו. בכול מקרה, מקווה שזה יסתדר. |
ציטוט:
אני הלכתי אתמול והיום לבנק דיברתי עם הפקיד שינסה, אין אפשרות... |
ציטוט:
|
אני לא מאמין שעדן עושה אתזה בכוונה.
זה קורא ששולחים מחשבון אחר ואחריזה כמה ימים זה מופקד :] |
די כבר כל אלה שמשחקים אותה!
אף אחד פה לא היה נותן שום דבר עד שהוא לא יודע שהכסף אצלו וזה בדוק!!!
אני יכול לשים כסף על זה! אז תפסיקו עם הדיבורים עדן עשה בשכל, עד שאין כסף לא לתת כלום! טוב מאוד עדן, תחזיר לו תכסף לא צריך לקוחות כאלה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה שבן אדם יהיה "פראייר" תסלחו לי, וילך ויקנה משהו בלי כיסוי, שאיכול להיות שבסופו של דבר הוא סתם קנה אותו? |
אתה חוצפן אתה יודע?! (לפותח האשכול).
יש לנו כמה לקוחות של שרתים, וכולם מרוצים. הכסף לא הגיע לחשבון, מה אתם לא מבינים? גם אתם לא הייתים משלמים. אתה סתם מנסה להוציא שם רע, הכסף לא הגיע, מה אתה רוצה שנעשה? ונכון שהשרת כבר בחווה, אבל לא ניתן לך גישה בלי שתקבל כסף נכון? ועדן לא התחייב לך לשום 4 שבועות. בדרך כלל אנחנו אומרים ל3 ימים, ולשרתים מסוימים גם 14. אם הכסף היה מגיע היית מקבל. בושה. |
לאחר שיחה קצרה עם אבא של רז מחר הוא יקבל את השרת.
הוא אמר שיש מצב שזה היה בצ'ק בנקאי. אני מאמין שרז יאשר לנעול ואף למחוק את הביקורת השטותית הזאת. שיהיה לכולם ערב טוב.! |
אוקי.. אני מכווה שמחר אתה לא תמציא לי תתרוץ שאי אפשר עדיין למשוך
|
מהרגע שהכסף מגיע!
|
אני לא חוצפן אני רציתי להגיד לך מה קרה לי ומה נעשה לי זה הכול
תאמין לי שאם היו לך 20 לקוחות שמחכים לשרת שמחק גם אתה הייתה מגיב ככה בדיוק.. 20 לקוחות יושבים לי על הרכה ושואלים אותי כל שנייה נו מתי יש לי תסרבר אז אני מבקש אל תתיף לי מוסר בכלל.. |
ברק אתה לא מבין כלום מהחיים שלךך.. אתה יודע מזה לקוחות שמגעים אותך כל היום אתה מבין מזה
אני קניתי שרת ואני מצפה לקבל אותו ושלא ימרכו אותי בסיפורים אולי הייתה פה אי הוונה אבל זה לא בסד'ר.. 1. הכסף אצלו בחשבון [ סך הכול הואלא יכול למשוך אבל זה נכנס ב 100%] 2. יש לי לקוחות שמכים 3. אני מקווה שהשרת יגיע אלי! |
אתה התחלת לגייס לקוחות לפני שיש לך שרת מוכן?
עזוב לפני שיש לך שרת, לפני שעדן אישר לך שהכסף הגיע? ושאני אבין, פתחת את הביקורת הזאת מלחץ? כי היא לא עזרה לך בכלל. לשקר ולהמציא זה לא עוזר. ברק, פרו הוסט |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:25. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ