![]() |
עצות בקשר למפרט שלקחתי.
שלום,
היום הלכתי לחנות המחשבים המעודפת עלי, וקיבלתי הצעת מחיר שנראה לי נחמדה על מחשב דיי טוב, זה עומד בתקציב שלי ( טיפה יותר ) אז אני רוצה שתתינו לי בבקשה : הצעות לשיפור המחשב, ואם יש משהו שהוא רוצה למכור לי ביותר יקר ממה שזה בעצם שווה.. עד עכשיו הציעו לי להפוך את הדיסק הקשיח ל-SATA ולהוריד תכונן דיסקטים.. אוקיי כאן ההצעת מחיר ( אני משלם את הללא מע"מ) http://planet.nana.co.il/shay3/newcomp.png תודה מראש, |
ציטוט:
|
עומרי תודה על תגובתך,
המחשב שם לא כולל בכלל מסך LCD והמעבד שאני לקחתי טיפה יותר טוב, ולא הבנתי איך הוא יתר חזק? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז מה ההבדל בין 3200 ל- 3000 חוץ מהמחיר? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
( אני משלם אבל סכום קבוע ומה שנשאר אבא שלי משלם ). החנות שאני קונה , היא חנות קבועה שאני קונה, אני לא משלם על השרות, ואני מקבל שירות מעולה.. אני רק יגיד לבעל החנות שהמעבד יקר מהשוק .. מה שכן הכנסת אותי להתלבטות בין המעבד... מה אתה היית קונה/ ועוד שאלה קטנה : מעבד 1800 של אינטל זה כמו מעבד 3000 של AMD |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז כמה FPS יהיה לי בערך בקנטר סטרייק סורס? 100? ומה היית לוקח אתה 3200\3000 ד"א הלוח אם מספיק טוב.? יקר/זול ביחס לשוק? |
ציטוט:
אם המעבדים היו עולים אותו הדבר הייתי לוקח 3200 כי זה נראה יותר יפה כשכותבים את המפרט:qqb007: ולוח האם שלך פשוט מאוד... במחיר הזה אפשר לקחת לוח אם שתומך בSLi |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
1.דיסק קשיח לSATA 2.מוריד כונן 1.44 3.מכניס צורב דיוידי 4. משנה תמעבד ל3.0 מה עוד אני יכול לשנות ? תלוח אני לא רוצה לשנות.. |
ציטוט:
ואני ממליץ לך לשנות את הלוח לGIGABYTE K8Triton nForce 4 SLi |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ