![]() |
YUP - החלפת קישורים נפתח
שלום,
ברצוני להציג לכם את אתרי החדש : YUP - החלפת קישורים. אתר זה מאפשר לכם, בעלי האתרים, להכניס את אתרכם לאינדקס אשר ברשותנו. אתר זה נותן לכם מספר דברים:
-בן. |
אהבתי ביותר, עיצוב טוב, דומיין ישראלי, אחלה תיכנות, בהצלחה!
|
המון בהצלחה בן(ואור?) :)
|
ציטוט:
|
האתר נראה ממש טוב.
הייתי רק מסדר את ה-CSS. יש הרבה מקומות שצריך להיות לדעתי ואין, ומקום אחד שהופך את הטקסט לצבע הרקע. |
ציטוט:
ציטוט:
|
נוח מעולה וטוב ! בהצלחה אני יוסיף את האתר שלי מאוחר יותר
בהצלחה , |
ציטוט:
אז כדאי שכל הלינקים ישתנו במעבר עכבר. אם תצטרך עזרה אני אשמח לעזור. |
יפה מאוד כל הכבוד!
אבל אפשר טיפה לשפר את המערכת ליצור מערכת אטומטית.. וכ'ו שהיה יותר נוח המון המון בהצלחה! |
אתה מתכוון שכאשר העכבר מעליהם ישתנה הצבע?
---- מערכת אוטומטית כרגע לא בתיכנון כאשר הדרישה תהיה גדולה מהקצב שנוכל לעמוד בה נעביר למערכת אוטומטית. |
בקשר למערכת ניהול תוכן או משהו דומה .. צור קשר אשמח לעזור לך..
|
נחמד מאד!
במידה ואתה מוכן, השאר לי פרטים ליצירת קשר עימך בהודעה פרטית, תודה. |
אין צורך במערכת תוכן כרגע, תודה רבה.
--- אביעד, מוכן למה?להחליף קישורים? יש את הכל באתר כנס לשם ותראה את הדרך להחליף קישורים :) |
יפה, בהצלחה.
|
ציטוט:
|
האתר נראה יפה והכל טוב אבל האתר לא שימושי,גולשים רגילים לא יכנסו לאתר כי יש בו רק מספר אתרים בודדים(גם עשרות אתרים זה לא הרבה).
ואם כבר רוצים לקדם אתרים אחרים אז אתה צריך pr6 לפחות. אני ממליץ לך להפוך את זה לאינדקס אתרים כשבהתחלה אתרים יוכלו להוסיף את הקישורים שלהם בלי צורך בקישור חוזר. |
ציטוט:
ביינתים המאגר מתקדם בצורה טובה, אנחנו לא ממהרים לשום מקום. |
ציטוט:
|
אחלה אתר, אפילו שלחתי מייל להחליף קישור.
באמת זה יעבוד טוב יותר בשיטה של A1ex |
ככה מתחילים אלכס.
נראה לך שכל האינדקסים בחו"ל התחילו מPR6? מתחילים מכלום, ולאט לאט צומחים. אל תשכח שגם לינק מסתם עמ' מאונדקס משפיע במידה כלשהי על המיקום שלך. |
אני בטוח שזה יעבוד מאוד טוב לאתרים שרוצים לינק מאיתנו ובלי להחזיר לינק[מבחינה קידומית זה ממש מעולה].
ביינתים אנו נשאיר את זה במתכונת הנוכחית. -בן. |
אחלה אתר מהיר עיצוב ייחודי תיכנות טוב
בהצלחה |
ציטוט:
בהתחלה פותחים את האתר להוספת אתרים ללא קישור חוזר צוברים שם וותק ואחרי זה פשוט משנים את זה אפשר להשיג קישורים מעוד הרבה מקורות אחרים (אור מקצוען בזה :) ). ולא דיברתי על כל האינדקסים בחו"ל,דיברתי על המובילים. |
ציטוט:
כל מה שאמרת לקחנו לצומת ליבינו ואנחנו בסך הכל מנסים לשפר את האתר כמה שיותר. -בן. |
יפה... אהבתי את האתר!!
בהצלחה. |
נירשמתי.
ודרך אגב אלכס צודק ! אתרים בחו"ל דומים לזה מה עושים בהתחלה? קונים קישורים ! סיכון גבוהה הוצאות גבוהות אך הסיכוי עתידי לאתר מצליח גדול מאוד ! קונים קישורים מאתרים שונים וזהו ומחכים. |
יפה מאוד, רק תעשו מערכת של לחיצות, שכל אתר ידע כמה לחיצות יש מהאתר שלכם
זה ממש קל, אם אתה צריך עזרה צור קשר.. אני מוכן לבנות גם מערכת לאינדקס האתרים בתמורה לפרסום... |
ציטוט:
|
אלכס,
אל תשווה בכלל בין הארת לבין פה. פה כיום, עולה לי לקנות קישור מהאתר הכי קטן המון המון מחיר שכרגע לא משתלם בכלל, בחו"ל קישורים נקנים ב50$-70$ / m ואני מדבר על קישור טוב ויציב, במחיר כזה בארץ כל מה שאני יכול לקנות זה דומיין co.il :). קודם נראה לאן האתר הזה יתפתח למה ישר לרוץ ולעשות אותו DMOZ? האם את רומא בנו ביום? |
ציטוט:
|
יפה מאוד! בהצלחה שהיה לכם!
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ