![]() |
לקוחות cRv היקרים תקלה זמנית .
שלום לכולם ,
אחרי 88 יום UPTIME מרגע העלת השרת החדש לפני כ4 חודשים משהו כזה , הארדיסק הפסיק לעבוד , עוד היום הטכנאים נוסעים לחווה להציל את המצב אנחנו מצטערים מקרב לב , ומקווים לסדר את המצב * כל לקוח יקבל 3 חודשים מתנה איחסון עקב נפילה. * במידה והארדיסק נשרף ומי שלא שילם על גיבוי יומי אין לנו את הגיבוי |עצוב| ושוב פעם מצטערים ונעשה הכל בשביל לסדר את העניין. בברכה , |
יהיה טוב אושר!!! מקווה שהשרת שלי ישאר אם מה שהיה :( בעזרתהשם
|
בהצלחה, אם צריך עזרה אני פה...
בין היתר, 3 חודשים מתנה? (לפי דעתי במידה והארדיסק לא נמחק ויסודר בימים הקרובים - יותר מידי ). |
שיטט אחי, אני על השרת שלך , ואין לי את הגיבוי מזל שיש לי גיבוי חדש.
|
3 חודשים חינם? הגזמה חחח
|
3 חודשים הגזמה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יהיה טוב :)
|
מקווה מאד שהבעיה לא בהארד דיסק...
אושר, יש סיכוי שהשרת יהיה תקין עוד היום? |
בהצלחה, יהיה טוב...
אגב חבל שלכם אין גיבוי לכל הלקוחות |
פאק המערכת שלי שמה :|
מזל שיש לי גיבוי.. לא הכי עדכני אבל משהו :\ |
אושר בהצלחה נשמה.
|
באסה מקווה שלא ימחק יש לי מערכת חשובה שם
|
בהצלחה,
הייתי ממליץ לך לגבות לקוחות פעם בשבוע גם לאלה שלא שילמו... תאמין לי זה הכי בריא ככה גם אם השרת ישרף לגמרי חס וחלילה בלי עין הרע לא עלינו יהיה לך גיבויים.. |
ציטוט:
אושר הזכיר שיש גיבוי לכול האנשים שמשלים על הגיבוי שלהם - מי שלא משלם "ידפק". |
ציטוט:
|
ממש מרגש!
ללקוחות אתה בכלל לא עונה בפלאפון ואתה שם *** על כולם!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה בטוח שאני לא עונה ? חבל שהלקוחות שלי רובם לא פה תשאל אותם שמתקשרים בלילה אם אני עונה או לא בכל שעה אני עונה ! אתה בטח מתכוון לישראגיים ואין לי קשר אמרתי ויגיד שוב אין קשר ! אני כבר לא יכול לשמוע את הילדים האלה |
וואלה באמת?!
אתה בן דוד שלי יניב?
|
ציטוט:
אני מתן השותף של יניב יניב לומד במכללה ככה שאין לו הרבה זמן לענות ללקוחות אז בגלל זה אני פה ואני עונה לכל לקוח בשעות שרשומות באתר כמובן ובאייסיקיו אני עדיין לא רשום באתר כי עד עכשיו לא היה בעיה בתמיכה עכשיו שיניב התחיל ללמוד יש קצת בעיה אז אני נכנסתי ואני עונה ועוזר לכולם אני יהיה רשום באתר החדש שיעלה בימים הקרובים והטלפון שלי למי שצריך 0572987810 יום טוב |
תודה רבה
אין לכם בכלל בעיות ..... פחחחח מלא לקוחות לא מרוצים ובגלל שהם ילדים קטנים ואף אחד לא רשום פה אז אף אחד לא יודע מי אתם באמת חרא של שירות ותמיכה מעפנה!!!
ואתם ממליצים כל הזמן אחד על השני יניב - אושר ואתם בני דודים ואושר כל הזמן לא מודה בזה...! |
מתי השרת יסודר? מתי נדע אם יש לנו גיבויים?
|
מתן תגיד לי
ישרא גיים חבר חוקית בכלל?
כל הסרברים שלכם לפרוץ ואתם "עובדים" ביחד עם אושר ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חברה לא חוקית ישראגיים מוכרים סרברים לפרוץ! |
אמממ לא נראה לי אני ממש מעודכן
למה אני לא מבין מה הקשר של CRV ל אישראגיים???? |
ציטוט:
אושר [מנהל cRv] = בן דוד של יניב [ישראגיים] |
לזה שמעליי , עוד לא הוכח..
לכל אלה שאומרים דברים רעים על CRV , פעם אחת התקשרתי אל אושר כדי לבקש הצעת מחיר ל VPS הוא לא ענה, השארתי הודעה קולית , כעבור כמה דקות הוא חזר אלי... |
יהיה טוב אושר!
בהצלחה! |
יש סיכוי שהשרת יחזור ב-24 השעות הקרובות?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הם לא יכולים להיות גם בני דודים וגם שותפים לעסק? תעשה לי טובה. |
ציטוט:
שזה נוגע לכסף שאנשים מקבלים הם שבדרך כלל עונים מהר יותר.. לכן ההודעה שלך חסרת תוכן, כי זה לא שביקשת תמיכה.. |
בהצלחה אושר אחי!
|
טוב אני רואה שאנשים פה מתחילים לערבב סתם דברים
את האמת ? נמאס לי מכל הילדים פה , אני כן בן דוד של יניב ! ובחיים לא אמרתי שלא ! וליניב ולמתן יש עסק אחר שהוא לא קשור אלי וכבר לא חברת בת שלי הם חברת בת של עסק אחר , בחיים שלי לא עשיתי סינון למישהו בטלפון אין לי שום כבר לשרתי משחק תפסיקו להמציא דברים ! יש לי עסק CRV אירוח אתרים בלבד ! , כל לקוח שלי מתקשר אלי ואם יוצא לי שאני לא יכול לענות באותו רגע אני חוזר אליו אחרי כמה דקות , אני כבר לא מוכן לשמוע את כל הסיפורים האלה שלכם , כל מי שלא מכיר אותי ושלא לקוח שלי שלא יכתוב פה בכלל , דור אתה חכם שאתה מדבר בפורום וכותב שטיות שבחיים שלי לא שמעתי תתקשר אלי ותספר לי מה הבעיה שלך ומה אני קשור ללא עונה שלך - 0576622261 ומאוד מאוד מאוד מוזר לי שיש לי המון לקוחות בלי עין הרע ואף אחד מהם בחיים לא התלונן שאני לא עונה ודווקא רק אומרים דברים טובים ורושמים תגובות חיוביות , דור תתקשר אני מחכה לטלפון שלך. לילה טוב. |
קרס לך ההארדיסק?
איזה בעסה....:-D |
אושר,
מעניין אם היה מצב שב-pay pal היו גונבים כספים לאנשים, ebay היו מגיבים כמו שאתה מגיב. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ