![]() |
אז איך עבר עליכם ה-WkNd?
מה המצב
אז איך עבר עליכם ה- WkNd? אצלי הוא עבר בסבבה הרגשתי כאילו כל היום הייתי פשוט ילד VIP כל מקום שלא הייתי קיבלתי מה שרציתי התנהגו אלי כמו מלך פשוט VIP כל הזמן הייתי במרכז העניינים כמו VIP הלכתי להופעה של רועי לוי נכנסתי למאחורי הקלעים כי היה לי VIP! בקיצור היה לי אחלה WkNd WkNd שכולו VIP שיהייה לכם אחלה WkNd יש לי דרך להשיג VIPWkNd ספרו חוויות |
שמע אני לא יודע מהFucking מצברוח טוב של כולם, כי יש Fucking מבחן בפיסיקה מחר, ואני פאקינג לא יודע כלום.
|
חחחחח אהבתי :)
לי יש באנגלית ואני לא ידוע כלום |
היה לי WkNd WTF.
התעוררתי בלי שעון בבוקר בשעה 6 - WTF. חזרתי לישון - WTF. התעוררתי שוב לפני 12 - WTF. המקרר היה ריק - WTF. קפוא פה - WTF. מישהו פתח נושא מוזר על איך היה לו סוף שבוע VIP >> WTF. היה לי WTFWkNd. |
חחחחח סלטנים אני אוהב אותכם :)
|
אחלה WkNd היה לי
כמו כל WkNd תמיד טוב חופש |
ציטוט:
|
קפוא פה בלאט, פול שיעורים בלאט, אין מה לעשות בלעט משעמם בלאט. (=
|
טינק משפיע קשות על בנאדם:S
חח ופנחס WTF חחח? |
ציטוט:
אבל בכל זאת ספרו איך היה השבוע שלכם |
ציטוט:
היה משעמם ברמות הבטיחו שלג ולא היה ויש מחר מבחן בספרות ואין לי את החומר אפילו |
ציטוט:
חחח לי יש באנגלית גם לי אין תחומר |
ציטוט:
נראה כבר אני יבריז מחר מהבית ספר איך שהו גג נפתח חלון כל הלילה ונישן בלי שמיכה חח 100% אני יהיה חולה זה קפוא פה גם עם התנור והחלון סגור חח |
Donnie Darko זה אחד הסרטים החזקים. זאת המסקנה היחידה שלי מסוף השבוע הזה.
|
מה זה בכלל?
|
Island סרט נחמד בהחלט, הזוי לאללה אבל נחמד :)
|
ok then thus :>
in the army all השבוע was fun :D i get פטור from to run :) and פטור from to stand so i can לשבת when i want :D. again i shoot במטרה and i like it :P, and i get ש"ש in home :D and i go sleeeeeep allllllllllllllllllllll the day :D omg ? Wtf ? Holy Shit :D מחר i go to חיפה to בית diseases 10 :O need to see a רופא . ok good ביי |
חחחח קוצ'י קוצ'י
הצבא קורה לך :) האנגלית לא כל כך חחח |
ציטוט:
שונא שאנשים כותבים ככה גם אלו שכותבים ברוסית עם אותיות אנגליות בגלל שהם לא יודעים לכתוב ברוסית חחחח וכמה סמיילים :S |
זה היה בכוונה מפגרים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הכוונה כאילו אתם כתבתם עברית ומילה באנגלית .... תיהיו בריאים :\ קיצור היה לי כייף השבוע היה לי פטור מריצות ועמידות מסדרים :> אממממ חוץ מזה ירינו שוב השבוע :) ובקיצור היה כייף :) אה וביום ראשון במקום לבסיס לחר"פ בחיפה (רופא מומחה) :) ואז הולך לבית ואז לבסיס :) קיצור בעעעעעעעעע על כולכם על אי הבנה ^^ |
וויקאנד לפרצוףףף
מסיבה חזקהההה ביותר!!! וגם יום ראשון כלומר היום בלילההה מסיבההה בחממההה וכמובן שיש ויאיפיי |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ