הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   זוכרים את ההוא שמנבא מהתנ"ך? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=37291)

Panda 03-01-07 15:51

זוכרים את ההוא שמנבא מהתנ"ך?

שלום כולם,

לפני כמה חודשים נפתח פה אשכול על קריאת העתיד בתנ"ך.
עכשיו רשמית הקרירה של ההמציא של זה נגמרה(אותו אחד שניבא על מגדלי התאומים ורצח יצחק רבין.).
הוא ניבא שבישראל תתרחש שואה גרעינית בשנת 2006. 8-*

כנראה הוא נשלח לספר לנו רק על שתי אירועים קריטיים. ;P

בברכה, עומר.

Nadav 03-01-07 15:52

חחחח שיהנה :P

mayden 03-01-07 15:57

אל תדאג, אחרי שיהיה משהו גדול בארץ איכשהו הוא ימצא ויביא לך הוכחות שהיה כתוב את זה בתנ"ך ;P .

Alm 03-01-07 17:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עומר (פרסם 399612)
שלום כולם,

לפני כמה חודשים נפתח פה אשכול על קריאת העתיד בתנ"ך.
עכשיו רשמית הקרירה של ההמציא של זה נגמרה(אותו אחד שניבא על מגדלי התאומים ורצח יצחק רבין.).
הוא ניבא שבישראל תתרחש שואה גרעינית בשנת 2006. 8-*

כנראה הוא נשלח לספר לנו רק על שתי אירועים קריטיים. ;P

בברכה, עומר.

לך תדע, אולי הוא התכוון ל2016 שאיראן תשלח עלינו כמה טילים?

Panda 03-01-07 17:57

מה זאת אומרת? איך הגעת פתאום ל-2016? :-/

Arturb 03-01-07 17:59

הכל בילבולי מוח !!

אין אחד שיכול לנבא את העתיד !!

p@z 03-01-07 18:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Skiza.Net (פרסם 399700)
הכל בילבולי מוח !!

אין אחד שיכול לנבא את העתיד !!

אתה טועה |: חוץ מאורי גלר אין אף אחד שיכול לנבא את העתיד|Lol|

taikaish 03-01-07 18:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי p@z (פרסם 399706)
אתה טועה |: חוץ מאורי גלר אין אף אחד שיכול לנבא את העתיד|Lol|

הוא כותב במעטפה, ומחכה שזה יקרה ;P

syn 03-01-07 18:35

שמת לב שהם מגלים את זה אחרי שהאסון קורה?

maor 03-01-07 19:46

ציטוט:

נכתב במקור על ידי LTr (פרסם 399731)

כי הם לא יודעים מה לחפש.. מי אמר שהם מנבאים.. רק כתוב את זה בתנ"ך

A.M.F 03-01-07 19:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי maor (פרסם 399792)

גם בגלל שהם אומרים שאלוהים כתב את זה ואם ידעו מראש שזה יקרה ויספרו לכולם, אז זה ישתנה, וזה בעצם לא יהיה כמו שאלוהים תכנן

Fector 03-01-07 20:11

אם כבר מדברים ...
יש איזה ערבי (עכשיו כולם יאמינו ... הוא ערבי, לא דתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

שניבא מלא דברים .. לפני שהם קרו
על מות עראפת .. על תליית סדאם וכל מיני ...

וגם הייתה איזה אחת שאמרה שיתפסו את בני סלע בנהריה + שיתפסו את הרוצח של תאיר ראדה עד סוף השבוע ...

Alter 03-01-07 20:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector (פרסם 399805)
אם כבר מדברים ...
יש איזה ערבי (עכשיו כולם יאמינו ... הוא ערבי, לא דתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

וגם הייתה איזה אחת שאמרה שיתפסו את בני סלע בנהריה + שיתפסו את הרוצח של תאיר ראדה עד סוף השבוע ...

זאת שאמרה את זה פותחת בקלפים בתוכנית ברדיו חיפה

Panda 03-01-07 21:15

ציטוט:

אם כבר מדברים ...

שמע ערפאת היה גם ככה זקן, המוות שלו התקרב מהר.
לא נראה לי שהיה כל כך קשה לנחש שסדאם יוצא להורג.

ראית את המערכון בארץ נהדרת? "בני סלע בנצרת, בני סלע בהרצליה, בני סלע בחדרה, בני סלע
בנהריה...!" "אנחנו מצאנו אותו. |Lol|

Gdesign 03-01-07 21:15

תפנימו משהו
כל דבר שקורה בעולם הזה כתוב בתנ"ך
אם רק תדעו איפה לחפש אתם תמצאו!!!

BHXHUI 03-01-07 21:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי LTr (פרסם 399731)

חוץ מבמקרה של רבין, אולי בטעות אולי לא- גילו את זה שנה לפנה הרצח ופרסמו.

ומה כולם דואגים? גם אם לא בעוד שנה או שנתיים, גם אם לא בעוד 10-20... תהיה פה מלחמה גרעינית.

PopUp 03-01-07 22:02

אחד שלא ממש מאמין למה שכתוב בתנ"ך אני רוצה לאגיד לך משהו.
תנ"ך זה לא מה שאתה חושב באמת זה לא ספר שמספר לך סיפורים !
בתנ"ך תמועים מילים חזקות ואתמין לי אם תתחיל ללמוד את הקטע הזה וטיפה לקרא תבין למה אני מתכון.. גם אם אתה ניכנסת טיפה לחלק המיסטי תבין.
לכל מילה יש כוח במידה ותשמש במילים נכון תגיד מילים בצורה "נכונה" זה יגרום למעשים שונים ! תאמין או לא !
כך שמי שניבא את זה זה יכול להיות אמת או שקר תלוי! תאמין לי אפשר בתנ"ך למצוא הכל ! צופן תנכי שמעת? כנירא אולי שכן ! כיום יש מחשבים מתקדמים אשר יודעים למצוא מילי םהחוזרות על עצמם בספוקים מסוימים ומשמעויות שונות וכך אפשר להגיע לדברים שהבחור שעליו אתה מדבר הגיע אליהם !

אי אפשר לתת לך הסבר בפסוט אחד והסבר על גבי הפורום טיפה קשה כך שזה שאתה מזלזל וחושב קצת אחרת זה לא אומר הכל ...

maor 03-01-07 22:25

ציטוט:

אם כבר מדברים ...

ניראה לי זה אחמד יסין אמר את זה והוא אמר שב 2027 יהיה רוב ערבי פה ושהחמאס יבחר

LDan 03-01-07 23:06

חחחחחח
אני זוכר כיתה ח או ט המורה לתנך דפקה לנו איזה 3 משפטים התחילה לשחק עם האותיות באלכסון
ואמרה שזה קשור לתאומים חחחח
תנך כזה ספר עבה אני יכול למצוא בו מספיק אותיות כדי לשחק איתם

שיגידו לי משהו לפני שזה קורא ואני לא ידע להגיע לזה לבד אז נדבר...

ודרך אגב אני גם לא ממש מאמין באורי גלר
למה עד שאני לא רואה את זה לבד אני לא מאמין
מדברים עם כולם שם לפני וזה ..

גם עוד היה היו איזה כמה שמצאו מכונה שמריצה מספרים ואמרו שהיה כתוב שם שהמגדלים יפלו והם אמרו ולא הקשיבו חח
אז בפורום שלי אחד הביא את זה לקחתי את C בניתי תוכנה שמריצה מספרים ובסוף כתוב אתה תמות מחר
חחחח אז... לא להאמין לכל מה שאומרים

BHXHUI 04-01-07 16:10

ציטוט:

תנך כזה ספר עבה אני יכול למצוא בו מספיק אותיות כדי לשחק איתם

שיגידו לי משהו לפני שזה קורא ואני לא ידע להגיע לזה לבד אז נדבר...
רואים שאתה יודע מזה הצופן התנ"כי. לכלום אתה לא יכול להגיע לבד (חוץ מהדברים הפרימיטיבים שאפשר לראות בעין), הכל נעשה בעזרת תוכנות שמפתחים במיוחד לנושא. ודרך אגב, זה לא סתם למצוא אותיות הם צריכות להיות בסדר מסויים (מספר קבוע של אותיות ביניהם) ושכל החלקים יופיעו באותו אזור.

aviko 04-01-07 22:01

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TaiKaish (פרסם 399714)
הוא כותב במעטפה, ומחכה שזה יקרה ;P

חעחעחעחע!!!
גורי אלר האידיוט הזה...
לגבי הת'רד תהיה פה שואה גרעינית הרבה לפני 2016.. אלא אם כן גאידאמאק וליברמן ישתלטו פה על המדינה!
ואימרו אמן.

syn 04-01-07 23:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי maor (פרסם 399792)

אז מה זה שווה, עם כל הכבוד.
בכותרת האשכול כתבו "ההוא שמנבא מהתנ"ך".

כל החוכמה כאן זה למצוא את האירוע לפני שהוא קורה.

NetSign 04-01-07 23:42

:|
כל הקטע פה עם התאומים הזכרתם לי את השטר של ה20 דולר שאם עושים כל מיני קיפולים אז רשום שהתאומים יפלו או משהו כזה תכף תגידו שמי שהמציא את השטר ניבא את זה?

Pro-Host.co.il 04-01-07 23:54

הכל כתוב בתנ"ך,
אבל זה אף פעם לא נמצא לפני שהדבר קורה...

נבואה? זה לשוטים..

k.machine 05-01-07 07:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Pro-Host.co.il (פרסם 400547)
הכל כתוב בתנ"ך,

נבואה? זה לשוטים..

גם הכל כתוב בספר טלפונים.
או סטטיסטית, בכל ספר שמכיל המון מילים, והמון עמודים.

אני בכל מקרה לא מייחס לזה שום חשיבות מהסיבה היחידה:
אם כל מה שמוצאים זה נכון, אז אני יכול למצוא 9999 פעם צפנים שונים בתנ"ך שאומרים שאלוהים לא קיים. באיזה צורה ובאיזה אורך שאתם רוצים.

זה חרטא אחת גדולה.
גם הנוצרים והמוסלמים והבודהיסטים משתמשים בזה כדי לייחצן את האלוהים שלהם.

taikaish 05-01-07 15:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי k.machine (פרסם 400598)
גם הכל כתוב בספר טלפונים.
או סטטיסטית, בכל ספר שמכיל המון מילים, והמון עמודים.

אני בכל מקרה לא מייחס לזה שום חשיבות מהסיבה היחידה:
אם כל מה שמוצאים זה נכון, אז אני יכול למצוא 9999 פעם צפנים שונים בתנ"ך שאומרים שאלוהים לא קיים. באיזה צורה ובאיזה אורך שאתם רוצים.

זה חרטא אחת גדולה.
גם הנוצרים והמוסלמים והבודהיסטים משתמשים בזה כדי לייחצן את האלוהים שלהם.

בקרוב תקום דת שלמה המבוססת על דפי זהב ;P

alex 05-01-07 17:57

אתם יודעים מה הקטע פה ? כולם יורדים על אורי גלר, קודם תעשו מה שהוא עשה וכמה שהוא עשה אחר כך תרדו עליו.

דבר שני שואה גרענית תהיה פה או לא , ימים יגדו, אף אחד פה לא עוסק במדעי המלחמה או המדינה ולכן קשה מאוד לנחש , אבל הנה נימוק משכנע למה כן, הדברים לא שלי שמעתי בטלוזיה מאיזה רב,
מצווה אצל המוסלמים היא להרוג ולהשחיט כל אדם שלא מאמין באללה ושליחו , לפזר את הדת בכול מקום ואפילו להרג, לכן איראן מוכנה להקריב מעט ערבים (ירדן , מצרים , סוריה , לבנון) אם באותה מכה יהרגו גם 6 מליון יהודים, ואנחנו אם אני לא טועה טרם 6 מליון יהודים נראה לי קרוב ל5.8 או 5.9 יכול להיות שאני טועה , ואולי , ורק אולי ההיסטוריה עתידה לחזור בגלל מה שאמרתי קודם. ובנימה קודרת זו הנה לכם קישור שמביא תקווה ומראה שיש גם אחרים , תהנו http://www.youtube.com/watch?v=ZdhRp...20&search=Wafa.

BHXHUI 05-01-07 18:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Pro-Host.co.il (פרסם 400547)
הכל כתוב בתנ"ך,

נבואה? זה לשוטים..

אני אישית לא מאמין כזה גדול, אבל כבר נתנו פה דוגמא ספציפית- נמצאה הנבואה על רבין, הוא קיבל אותה (שנה לפני הרצח).

ציטוט:

אף אחד פה לא עוסק במדעי המלחמה או המדינה ולכן קשה מאוד לנחש
אני לא רואה צורך להיות מומחה בתחום כדי לגלות שתהיה מלחמה קשה שיעשה בה שימוש בנשקים בלתי קונונציונאלים.

x-ray 05-01-07 19:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי alex (פרסם 400862)
אתם יודעים מה הקטע פה ? כולם יורדים על אורי גלר, קודם תעשו מה שהוא עשה וכמה שהוא עשה אחר כך תרדו עליו.

דבר שני שואה גרענית תהיה פה או לא , ימים יגדו, אף אחד פה לא עוסק במדעי המלחמה או המדינה ולכן קשה מאוד לנחש , אבל הנה נימוק משכנע למה כן, הדברים לא שלי שמעתי בטלוזיה מאיזה רב,
מצווה אצל המוסלמים היא להרוג ולהשחיט כל אדם שלא מאמין באללה ושליחו , לפזר את הדת בכול מקום ואפילו להרג, לכן איראן מוכנה להקריב מעט ערבים (ירדן , מצרים , סוריה , לבנון) אם באותה מכה יהרגו גם 6 מליון יהודים, ואנחנו אם אני לא טועה טרם 6 מליון יהודים נראה לי קרוב ל5.8 או 5.9 יכול להיות שאני טועה , ואולי , ורק אולי ההיסטוריה עתידה לחזור בגלל מה שאמרתי קודם. ובנימה קודרת זו הנה לכם קישור שמביא תקווה ומראה שיש גם אחרים , תהנו http://www.youtube.com/watch?v=ZdhRp...20&search=Wafa.

הם לא מוסלמים באירן עד כמה שאני יודע..

alex 05-01-07 19:41

ציטוט:

מרבית העם האיראני הוא מוסלמי: 89% משתייכים לזרם השיעי (הדת הרשמית במדינה), ועוד 10% משתייכים לזרם הסוני, המהווה רוב במרבית במדינות המוסלמיות. המיעוטים הדתיים ה"לא-מוסלמים" הם הבהאים, זורואסטרים, יהודים ונוצרים. שלושת המיעוטים האחרונים הם מיעוטים רשמיים במדינה, ועל כן יש להם מושבים שמורים בפרלמנט.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%...A4.D7.99.D7.94

ציטוט:

אני לא רואה צורך להיות מומחה בתחום כדי לגלות שתהיה מלחמה קשה שיעשה בה שימוש בנשקים בלתי קונונציונאלים.
אז אתה מציע שאנחנו נסתמך על דיון שנערך בהוסטס ? או שנקרא בתנ"ך?

Omer 05-01-07 21:20

אישית, דיברתי עם אחד שעוסק בזה שהוא במקרה קרוב משפחה (לא כל כך קרוב) שלי,
הראה לי איזה פסוק בתנך שאומר שכשיקרה משהו(שקרה כבר) אז אור יאיר את החושך וישראל תקרע מכפ"ס דרומה... אני לא זוכר מה הדבר הזה אבל אני זוכר שכשקראתי את הפסוק הוא הסביר לי מה זה ואני זוכר שזה משהו שכבר התרחש..
הפירוש שלהם לאור יאיר את החושך זה פיצוץ... שיבוא בלילה..
תחשבו מה שאתם רוצים, לדעתי אני מאמין בשטויות האלה :\

cRv.co.il 05-01-07 21:36

יפה לו (:

PopUp 05-01-07 21:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BHXHUI (פרסם 400190)
רואים שאתה יודע מזה הצופן התנ"כי. לכלום אתה לא יכול להגיע לבד (חוץ מהדברים הפרימיטיבים שאפשר לראות בעין), הכל נעשה בעזרת תוכנות שמפתחים במיוחד לנושא. ודרך אגב, זה לא סתם למצוא אותיות הם צריכות להיות בסדר מסויים (מספר קבוע של אותיות ביניהם) ושכל החלקים יופיעו באותו אזור.

אכן כך מילים שחוזרות בצורה רבה בפס' מסוים או בקטע מסוים בצורה מסוימת אשר מתארות אירוע מסוים בקיצור זה תאוריה שלמה שאני לא ניכנסתי עליה אך הקשבתי להרצה של רב מסוים ( ששמו ברח לי מהזיכרון בענין.. )

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:06.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ