![]() |
איך למקם DIV מול DIV?
אני רוצה למקם DIV מול DIV, ולדעת להפריד ביניהם.
אני חושב שהדרך היעילה ביותר לתכנת אתר היא באמצעות DIV. יש הצעות ודוגמאות? |
למה אתה מתכוון? ככה?:
טקסט 1 טקסט 2 אם כן אז אתה עושה דיב בתוך דיב לדוגמא: קוד:
<div style="float: left;">טקסט 1 <div style="float: right;">טקסט 2</div</div> אני לא מבין כל כך בדיבים אז תקנו אותי אם אני טועה |
קוראים לזה css-positioning
|
ציטוט:
float כמו שצויין פה למעלה זאת הדרך הנכונה, רק שאין צורך לשים את הדיוים אחד בתוך השני HTML קוד:
<style> לגבי מקומות ללמוד את העקרונות: www.w3scools.com זה המקום המומלץ. לכתוב קוד לפי תקני W3 זאת הדרך הכי נכונה, וזה המקום הרשמי ללמוד ממנו |
ציטוט:
דקה ננסה לעשות כמו שרשמת **עריכה: כן, בהחלט אתה צודק, אין להשים את הדיבים אחד בתוך השני |
ציטוט:
|
הפתרון פשוט מאוד.
משתמשים בCSS, ומגדירים לו כי display יהיה שווה ל inline. בהצלחה. |
ציטוט:
|
האם קידוד אתר ל-HTML יהיה יותר יעיל באמצעות DIVים מאשר עם טבלאות?
|
ציטוט:
http://xrl.us/sxrk לקרוא ולהפנים |
אוקי, תודה רבה עומר!
|
שאלה נוספת אם אפשר איך אני יכול שיהיו 3 Div על אותה שורה?
כלומר כמו בטבלה בכל אתר שמכבד את עצמו הרי יש 2 עמודות של עדכונים ועמודה של כתבות. אני רוצה לייעל את עצמי אז איך עושים שזה יהיה ב-Div? תודה מראש לעוזרים.. |
ציטוט:
שזה בעצם div, עם display: inline |
אוקיי תודה
|
ציטוט:
במידה ותרצה div באותה שורה, תוכל לתת להם float:right או left לכולם, והם יהיו באותה שורה :) |
ציטוט:
DIV הוא בלוק תוכן, אפשר להגדיר כמעט כל מה שרוצים על התוכן שבפנים SPAN הוא רק תיחום של תוכן, ולא בלוק, אי אפשר לעשות שינויים בסטייל התוכן שבתוכו |
ציטוט:
|
שמתי לב, באותה דקה :)
|
בקשר לשאלה של אם אפשר לשים יותר מ2 DIVים בשורה...בהחלט אבל בתנאי שזה לא עולה על רוחב הדף...כי אז זה פשוט יוריד אחד למטה...
|
ציטוט:
לעשות פרופורציונלי לעמוד עם אחוזים ולהוסיף nowarp |
ציטוט:
|
אם תעשה רוחב קבוע לכל הדברים שלך, אתה מתאים את האתר שלך לרזולוציה מאד ספציפית, ואז לא כולם יראו את האתר שלך טוב.
מומלץ את הDIV הראשיים לעשות באחוזים ע"מ שכל אחד יראה את האתר באותה פרופורציה |
ציטוט:
אבל אם אתה אומר, אתה צודק|Lol| עכשיו תתרכז בדברים יותר חשובים כמו ה- CSS menu הזה שתוקע לי פרויקט שלם;P |
ציטוט:
display: block; |
ציטוט:
אתה בחיים לא תעבור validator עם זה.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ