![]() |
אתם חייבים לראות את העיצוב הזה | Niros.net | שיפור לקודם
מצטער על הכותרת המלחיצה, אבל עובדה שהיא עובדת :> .
אוקיי, אז קודם כל מה שלומכם קהילת הוסטס עיצוב וגראפיקה? אני מקווה שהכל טוב, אצלי בסדר. רק רציתי להציג את הגרסא המשופרת לעיצוב הוסט הקודם שלי, אני מאמין שהיא נראת הרבה יותר טוב. הצבעים יותר זורמים, התמונות, הכל. אשמח לתגובות ממכם. מוצע למכירה במחיר של 300 ש"ח PSD להלן העיצוב: http://img165.imageshack.us/img165/8...2prohf1.th.jpg (לצפיה לחצו על התמונה המוקטנת) שבוע טוב, הייתי פה. *תודו שזה נראה יותר טוב שהדף פה בצבעי העיצוב :] |
נראה טוב מאוד!!
|
הרבה יותר טוב!
|
איך אורי גלר אומר:
מ-המם |
יפה מאוד ! אהבתי !
|
יפה, בהצלחה.
|
הקודם היה חושני, זה חושני +.
|
יפה מאוד..
רק השרת בבאר.. תן לו את הצבע שלו אפור.. ותחליף לגוון הכחול והאדום שהיה מקודם שלא יהיה תכלת וכתום.. פחות מושך ופחות מרתק |
אוקיי טנקס על התגובות =]
|
בהיר מידי (?)
|
לא אהבתי את הצבעים
לדעתי הקודם + החבילות של הנוכחי ויש לך אחלה עיצוב שבעולם |
שיחקת אותה !!
פצצה |
שיפור עצום.
הרבה הרבה יותר טוב. |
שיפור מדהים, טוב לראות שלקחת את ההערות שנתנו כאן.
|
עיצוב מדהים, "על חברתינו" או "מי אנחנו" טעון שיפור..האזור שם לא ממש אהבתי.
|
תודה על התגובות המחממות =]
|
כוסון =]
|
ציטוט:
Get A Room |
=]
|
עיצוב מאוד יפה :) רק שאני אישית לא סובל שילוב של כחול ואדום...במקום אדום תשים ירוק או משהו ואז זה יהיה עיצוב משהו לפנים...
נ.ב. יהיה נחמד יותר אם תשים קישור לעיצוב הקודם |
יותר טוב , אתה רואה שזה נראה טוב יותר בלי החבילות בלוגו !
קיצר שיהיה בהצלחה במכירה. |
תודה תודה =]
|
יפה מאוד !
ממש אהבתי תגיד אתה לומד בהדסים נכון ? |
צבעים לא משהו, בהיר מדי...
חוץ מזה פצצה! |
נכון
|
אם רק היה לי את הלינק לעיצובים הראשונים שלך בIART הייתה רואה כמה התקדמת...ניר שלנו גדל..ואם אתה לא בדיוק זוכר אותי אז הייתי שםOOFFOO וCOLIGO ועוד כמה...
אחלה שיפור ואחלה עיצוב... מה שכן הייתי ממליץ לך להתחיל ללמוד לקדד את העיצובים שלך כי לרוב לא קונים לקוחות גדולים עיצוב שהוא לפחות לא מקודד ולמה להם לשלם לך ואחרי זה לשלם למישהו אחר שיקודד. למה לא לתכנת? כי אנשים יודעים להשתמש פה ושם בfrontpage שזה ממש קל לעדכן. -בן. |
סביר להניח שבתחילת השנה הבאה אתעסק בזה יותר כאשר אחזור למגמת מחשבים עבור יחידת ה HTML וכו'
|
יפה והייתי שמנה את התמונה במפרט השרת
|
אוקיי תודה על התגובה.
|
תשמע, לא יודע מה מלמדים אותך בבית ספר אבל לקדד עיצוב זה בטוח לא, ולפי איך שאני מכיר את בתי הספר הם גם ילמדו אותך להשתמש בטבלאות ויהרסו מבפנים.
הדרך הכי טובה ללמוד היא פשוט לנסות ולשאול שאלות ולנסות שוב ולשאול שאלות, אם תראה כמה שאלות שאלתי על CSS תראה דיון שלם של שאלות שקשורות לCSS שגם מבחינת קידום וגם מבחינת זמן כשמשתמשים בCSS האתר עולה יותר מהר ויש יותר אפשרויות...קח לך עיצוב שבנוי יותר על ריבועים ולא מעוגל וללא הרבה תמונות תנסה לעבוד עליו ותראה שאחרי כמה קידודים כאלה תהיה "מקצוען" |
אפשרי שאפנה לי זמן, כרגע זה לא בעיה לענות על שירות תכנות העיצובים שלי וכד'
|
נחמד מאוד.
הייתי שמח לדעת מה פשר השם ניסיתי לעשות שמהו דומה ל-4you או משהו כזה? |
יאפ, תרגום לעברית, חבל סתם חברת איחסון ישראלית עם שם באנגלית, זה לא התאים פה =]
|
אהבתי אחי כל הכבוד שווה כל אגורה!!
|
עיצוב יפה מאוד, בכותרות של הקופסאות שבצד ימין הייתי מוסיף עוד צבע או משהו ( רק בכותרת, במקומות שרשום: "כניסת לקוחות החברה", "פאנל הניהול שלנו" וכו' ).
|
אוקיי תודה על התגובות יש מעוניין? :]
|
אחלה עיצוב הוא כולל גם FLSH ?
|
תוסיף כסף ויהיה גם פלאש.
|
אם אתה רוצה על זה 200 ש"ח אז תגיד \ שלח הודעה פרטית ונדבר
|
שיפור גדול אך עדיין משהו חסר
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:39. |