![]() |
מחר שביתה
זה נכון?!@#?#@!
|
אם אתה לא בכיתה א' או ב', ואתה לא בכיתה יא' ו-יב', אז לא, אין שביתה.
|
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3350226,00.html
סורי על הדאבל יאאאאאאאאאאא *עריכה: שיט אני בג' |
|
כנראה שתהיה שביתה לכיתות א' וכיתות ב', וכיתות יא' ויב' בכל רחבי הארץ.
|
יש:D
מחר אמור להיות לי מבחן בהסטוריה! |
LOL אני בבצפר פרטי אין שביתות
|
כן גם לי יש מחר שביתה,
אבל יש לי מבחן ובלא אני לא יודע מה עושים? :| |
זה בדוק ב100 אחוז? או שעד שהם ידונו בנושא ובלה בלה בלה?
יש לי מבחן מחר בהיסטוריה ואני רוצה לדעת אם זה 100 אחוז שיהיה שביתה או שיכול להיות ב12 בלילה שייסגרו איתם עיסקה? |
איזה מתאים. שישי חופש, ראשון מגן, שני חופש, שלישי בגרות. ומחר מתווסף החופש...איזה סופ"ש שכונה :)
|
סוף סוף חופש
|
:'(
אני בכיתה י פעם ראשונה שאני רוצה להיות בכתה י"א ולא י חחח |
דווקא ביום שגם ככה לא הייתי אמור להגיע לבית ספר?
יום חמישי בגרות בספרות אז יש לנו חופש מחר. היום הגעתי לבית ספר 5 שעות מתוך ה6 בוטלו, אז ישר חזרתי הביתה, גם כן טיפשים שלא הודיעו לנו אתמול על זה לא הייתי מתעורר בכלל. חוץ מזה כיתות יא' בבית ספר שלי בטיול שנתי אז ככה או ככה הבית ספר שלי מבחינתו מסודר =) |
לא יכולתי להוית יותרק גדול בשנה?! שיט@!!!
|
אחחח איזה כיף :)
למרות שבמילא מחר אני צריך לקום די מוקדם כדי לצלם משהו לתקשורת.. וגם ככה מחר אני מתחיל ב10, אחרי שעה אחת של היסטוריה יש לי שעתיים חלון, ובסוף שעתיים ספרות :) |
שכחתי לציין את הבעיה הממש קשה!
מחר מבחן בהיסטוריה בעוד שאם יש שביתה אני יכול לחגוג את היום הולדת שלי[שהיא היום] אם חברים במקום ביום שישי שמפוצץ באנשים... דחוףףףףףףףףףףף!!!! |
כן יש, היום היועצת שלנו הודיעה לנו :)
|
איזה באסה... =\ גם אני רוצה להיות ב-יב'....
|
לא יכל להיות היום? ככה לא היה לי מבחן בספרות..
טוב נו, לפחות אפשר להתכונן לפיסיקה (חמישי) ומתכונת במת' (עוד אחת, שישי)... |
:\ השביתות האלה ממש מעצבנות לא יכלו לעשות גם לי' מה זה הקיפוח הזה:\
|
וואלה בא בטוב...
|
ביזיון. מיום שבת אני יושב עם אחותי מלמד אותה למבחן במתמטיקה ובדיוק שהוא בא שביתה?
טוב, לפחות היא התפוצצה כבר מרוב סדרות, חקירת משוואות והנושא ה"אהוב" עליה...גאומטריה. |
ציטוט:
- במשולש ישר זוית, שזויותיו הן 30 ו-60, הניצב שמול זוית 30 שווה למחצית מהיתר. - במשולש ישר זוית, שבו הניצב שווה למחצית מהיתר, אז הזוית שמול הניצב שווה ל-30. - מול הצלע הגדולה במשולש נמצאת הזוית הגדולה במשולש, וליהפך. - מול זויות שוות נמצאות צלעות שוות, ולהיפך. - זויות קודקודיות שוות. - חיסור קטעים, חיסור זויות. זה כל הידע הנרחב שלי, מעבר לזה, אתה מדבר לבלוק (תרתי משמע). |
שונא גאומטריה..שונא צורות!
יש אולי גם שביתה באוניברסיטה? :-[ |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ