![]() |
צריך המלצה על חברות שמוכרות דומיינים
צריך המלצה מלקוחות שקנו דומיינים מחברות שונות תמליצו לי אנשים!
בבקשה לא להגיד סתם זאת חברה טובה זאת חברה טובה אנשים שהתנסו בשירות. בתודה, אופיר ועקנין, 2Web. |
Basicnetwork.co.il
|
יקר מידי
|
www.Gillex.Net
דומיין נט במחיר מבצע של 45 ש"ח בלבד . |
פנה אליי לפרטי עם הפרטים על הדומיין אותו אתה רוצה לרכוש ונגיע למחיר.
|
ציטוט:
דומיין עולה אצלהם 50 ש"ח. |
www.basicnetwork.co.il
ללא צל של ספק . |
ציטוט:
תקנה מבייסיקנטוורק, 50 שקל. |
|
|
ציטוט:
דניאל רשם את הדומיין עוד לפני ששילמתי לו. מותק של בחור :) לך על זה. |
|
ציטוט:
אתה תגיד לו אם לקנות או לא? זהו נמאס לי ממך אני מתלונן עלייך , אני יתאמץ עד שתושעה מפה לצמיתות . |
ככה אף חברה לא מייצרת את הדומיין, היא קונה אותו ממקור אחר. לכן אני מציע לך שתשאל את
החברות שמהן אתה רוצה לקנות מאיפה הן קונות את הדומיין, ולפי אני יוכל לתת לך חות דעת. |
ציטוט:
על מה תתלונן עלי? על זה שהוא ביקש המלצה ממי לקנות והמלצתי לו לא לקנות מכם? על זה שאני מביע את דעתי ( כחוק )? או על מה? |
על זה שאתה נותן לחברה שלי שם רע , לא עשינו לך כלום ואנחנו גם מחזיריחם לך תכסף וזה לא עניינך אם יש לך בעיה איתנו אפשר בפרטי , כאן זה לא צאט .
למה אל תעצבן אותנו , מספיק גרמת לנו נזק , אחרת אם תלכלך על חברתנו , אנחנו לו נחזיר לך את הכסף . וזו יהיה בעיה שלך , תסכל באתר זכותינו לבטל לך את האכסון או כל דבר אחר על פגיעה בנו . |
אם לא תחזירו לי את הכסף זה יעשה רק "טוב" לשם שלכם בפורום.
תאמין לי... לבטל אחסון זה לא כמו לא להחזיר כסף על דומיין שלא קניתם לי. |
סטייל הוסט!
www.style-host.net אני הזמנתי מהם דומיין אחלה חברה יתנו הכל כדי לתת לך הכי טוב שיש! (שולחים קבלות גם) הינה המחירים: http://www.style-host.net/domains.JPG |
אני יכול להמליץ לך על חברת Israel-Serv מהכירות עם המנהל שלהם.
|
ציטוט:
אבל ברגע שאתה מתחיל לכללך על החברה זה כבר לא בסדר רז אני מבקש ממך יפה תפסיק את הלכלוכים ולא זה יטופל בשיטה אחרת. יום טוב לך. |
עזוב אותך מכל מה שאמרו לך כאן
תקנה דומיין ל-ב-ד. דומיין של עצמך לבד מכרטיס אשראי שלך שרשום על שמך. תבקש מהדודה מהרצליה עם הכרטיס אשראי או מאמא\אבא שיקנו לך את זה הם זה עדיף. קנית היום דומיין בעוד חודשיים נסגרת החברה אתה יכול לדבר עם אלוהים על הדומיין. וגם הוא לא יקשיב לך, כי רק ICANN מטפלים בדומיינים :) אל תפחד מרכישות באינטרנט תזמין מאתר מוכן - GoDaddy.com או עוד חברה שאני ממליץ - ukreg.com / ukreg.co.uk רק מ2 החברות האלו ! הממשך של ukreg קצת מסריח אבל גם כן, חברה מעולה ! |
yoavz
סופסוף, הראשון שהביא כאן באמת משהו טוב ומועיל! תודה רבה! |
goddady רכשתי מהם דומיין מחיר זול אמינים מאובטחים אומנם באנגלית אם יש לך בעייה עם זה...
תוך 24 שעות הוא כבר עומד מבחינת הפניות והכל =] |
yoavz
יש מצב שתתן כאן גם רשימה של חברות אחסון מקצועיות? (אם אפשר מהארץ) תודה |
www.basicnetwork.co.il בלי לחשוב פעמיים .
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ