![]() |
מדעי המחשב - c#
שלום לכולם ..
אני כמו רבים שלומדים במגמת מחשבים לומדים את השפה #c.. ישנם מתקשים וישנם מתקדמים .. השאלה שלי כזאת - האם תהיה הענות לפורום / פורטל שיעסוק בתחום מדעי המחשב כללי ובעיקר בשפות הנלמדות בבית ספר .. המטרה לעזור ,לדבר על הנושא , ליצור קהילה של מתכנתים שיעזור ויהיו בקשר אחד עם השני .. מה דעתם על כך ?? אשמח לשמוע את דעתכם ... מי שמעונין להיות חלק מפרויקט זה שישאיר פה הודעה או באי סי קיו -199133734 עידן . |
אני חושב שכן , גם אני לומד . C#
|
איך אתה מסתדר עם זה ?
|
גם אני לומד C#
די מבין את החומר... וכן, רוב הסיכויים שתהיה הענות לפורום או אתר עם הסברים לזה. יעזור מאוד, גם לי אישית... מבטיח לך שאני אפרסם את האתר הרבה :) |
אני גם לומד C# :) שולט כמו שצריך :P
|
מה לגבי עוד שפות בתחום מדעי המחשב ?
מישהו לומד java או שפות אחרות ? |
כן גם אני לומד C :P
שולט בזה מצויין ובלי בעיה יכול לעזור לאחרים אני ידבר איתך כבר באייסיקיו מקווה שאתה רציני לגבי כל העיניין |
JAVA =)
|
ישנו פורום ותיק בתחום שרץ כבר כמה שנים אני חושב
נראה לי שאסור לתת פה לינקים לפורמים אחרים, אז אם מישהו מעוניין יכול לבוא אלי לפרטי |
java וסיימנו לפני איזה חודש את תחום הC
ויש כבר אתרים כמו שאתה מדבר עליהם (פנה לאינדקס של איתן) |
אשמח אם מישהו ישלח לי לפרטי אחד מהאתרים שדיברתם עליהם פה
תודה. |
אני לומד Java... אשמח לקהילה :)
|
אני לומד C #
אם יש איזה אתר אני ישמח לעזור או לראות |
|
אני לא מדבר על אתר כזה אני מדבר על קהילה ממש
פורום שבו יעזרו ידברו , יהיו מדריכים וכל מה שהמתכנתים צריכים ! |
יהיה יכול להיות מאוד נחמד :)
|
אנחנו לומדים פסקל :S
אני היחיד פה שלומד את זה? |
ציטוט:
למרות שבד"כ הבית ספר בוחר C או פסקל אבל תמיד זה אחד מהם בנוגע לפותח האשכול המגמה בבית ספר שלנו פתחה קומונה בתפוז במיוחד בשביל זה |
ציטוט:
|
C# - קל קל קל קל :D
|
כם גן במגמה שלי פתחו אבל אני רוצה לאחד את כל הפורומים ה'קטנים האלה
ואת כל מי שלומד למקום אחד ולקהילה אחת גדולה .. כנראה שיצא לפועל בקרוב .. אם יש מישהו שיש לו רעיון להוסיף או מעונין לעזור אני באי סי 199133734 -שבת שלום - |
ציטוט:
אצלי כולם שם מ "כיתה מדעית" כיתה של חכמים יותר (הייתי בכיתה ז' היו לי ציונים גרועים אז עפתי חחח) זה לא אנשים שבאמת מבינים בשפות תיכנות ויכולים לעזור לאחרים אני היחיד שמתעסק בכלל במחשבים אז לי זה מאוד יעזור שתהייה קהילה שאני יוכל לעזור לאחרים ואחרים יוכלו לעזור לי אני בעד לפתח |
אני לומד C, C++ ו-Java.
מסתדר עם החומר =] לא אתנגד לאתר כמו שהצעת. |
ציטוט:
אני גם לומד C#.. אין לי בעייה לפרסם אם יפתח פורום כזה.. וגם לעזור כמובן |
עידן, אתה יודע שאתה תמיד יכול להיעזר בי.
עידו , שמח לראות אותך בפורום. דברו איתי. |
www.DevArea.be
מה שאתה צריך, ומדריכים גם יותר מקצועיים ממה שאתם לומדים (דרך אגב, אם מישהו מכם באמת רוצה לדעת C# - שלא יסתמך על בית הספר). |
ציטוט:
לא לומדים כלום הכל שם זה שטויות של חישובים מספרים ושטויות |
אני לא מתכון לאתרים כאלה ..
אני מתכון לאתר שעובד לפי החמור הנלמד בכיתה .. עוזר ומסביר על חומר שנלמד בכיתה ולא על דברים שלא קשורים לתוכנית הלימודים |
ציטוט:
כשיהיה לי כוח אני יתעמק יותר בזה והאתר שלך לא עובד כרגע |
הפרויקט יצא לפועל !
יקח קצת זמן אבל אני מקווה שנקים קהילה טובה ומענינת והכי חשוב שיהיה לנו כיף ! אנו זקוקים לאנשים שיעזרו ויתרמו לקהילה מי שמעונין לעזור לנו מוזמן לשלוח הודעה פרטית או באי סי קיו 199133734 בתודה , עידן . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ